E46, break, negru, 2004, //M int si ext, piele crem, automat, trimuri mahon.
Aseara am gasit un anunt pe OLXcu un BMW 320dA de vanzare. L-am sunat pe vanzator. L-am intrebat mai multe lucruri despre masina si l-am rugata sa imi spuna sincer ce probleme are, pt ca sunt din Pitesti, iar masina se afla in Mangalia(380km). L-am rugat de mai multe ori sa imi spuna problemele si i-am mentionat ca ma pricep la modelul asta. Raspunsurile lui au fost:
-masina merge "ceas"
-motorul nu scoate fum de niciun fel
-cutia schimba perfect
-totul functioneaza
-"tata masina e foarte buna, am trecut an fabricatie 2004 ca asa fc toti, dar e anul 2003. Are o singura problema-usa sofer lovita"
-etc
Este vorba de un e46 break, negru,2003, motor 2.0-150cp, cutie automata, M paket exterior si interior cu piele crem si trimuri mahon.
A ramasa sa mai vorbim de dimineata. L-am sunat din nou de dimineata, la 9 si l-am rugat sa imi spuna sincer daca masina are probleme. El suparat ca trebuia sa il sun mai de dimineata ca trebuie sa se invoiasca de la serviciu, dar m-am asigurat ca "masina merge ceas"
La 13:10 am ajuns in Mangalia, l-am asteptat 10min, a venit. AM MAI STAT 10min CU EL.-- Motivul:
- Vanzator( ca nu era proprietar)-un tigan obosit de 1,5m inaltime, care mesteca o guma(veche probabil) in coltul gurii-trecem peste(nu sunt rasist)
- Masina lovita si revopsita PESTE TOT
- Plafon ONDULAT
- Discuri de frana PRAF
- Pragurile exterioare nu mai erau M paket
Astea au fost impresiile exterioare. Apoi:
- Piele( crem) in stare acceptabila
- Pielea pe volanul M roasa/rupta
- Clima nu functioneaza
- Plastice deplasate
- Ceasuri bord ANGLIA
N-a fost nimic. Hai sa facem o tura. SOOCC
- Motorul nu trage deloc deloc. Aproape MORT
- Cutia nu schimba vitezele aproape DELOC. A schimbat in treapta 2(cred) la decelerare
- Cand sa caut treptele de viteza in bord alt SOC- nu existau-NIMIC
--reactia lui- "ce are frate? N-are nimic!"
M-am intors repede in parcare si am coborat, "i-am multumit", n-am mai zis nimic si am plecat repede, de frica sa nu-l omor cu bataia.
Peste toate astea, aroganta tiganului de 1,5m atingea cote maxime.
Scuze pentru textul mare, dar nu vreau sa pateasca nimeni ce am patit eu azi. Am condus 8 ore sa vad o "masina" 10min. Anuntul nu mai exista pe OLX.
Urmatorul pas-plangere penala. Vedem ce iese.
Rog, daca se poate, un moderator sa promoveze thread-ul peste tot, in toate sectiunile.
Multumesc