Sal Killer ! Am intrebat maiacum cateva luni daca pot intra si eu in club . De-atunci pana acum s-a schimbat masina ( Daewoo Nexia ) iar la cea de-acum nu am facut cine stie ce , dar sa incep si eu

:
Numele si prenumele :
Nicolae Ionut ( porecla Thunder sau Kobra )
Varsta :
32 de ani
Permis de conducere :
Cat. B
Autoturism marca :
Citroen
Model autoturism :
Xantia
Motor :
1.8 l , 16 Valve , 110 c.p.
Culoare autoturism :
Gri metal
Dotari standard pe masina : geamuri electrice fata , ABS , servodirectie , servofrana , dublu airbag , clima automata , suspensie hidro-pneumatica reglabila pe 4 trepte , inchidere centralizata , comenzi volan pentru sistemul audio ( imi trebuie un adaptor pentru Alpine pentru care momentan nu am banii necesari ).
Modificari aduse (nu prea , mai mult cosmetizare ) : - Folie omologata DRK pe geamurile spate si luneta ,
- Simulator antena GPS neagra ,
- Pozitiile pe LED ,
- Husa volan , pedaliere si nuca schimbator imitatie carbon ,
- Ornament cromat pe consola centrala si in jurul gurilor centrale de ventilatie interioara,
- Husa piele pe levierul de la frana de mana (masina nu are husa stock ) ,
- Ornament cromat pe hayon si in partea de jos a geamurilor laterale fata-spate ,
- Parasolar home-made fata-spate ,
- Cotiera aftermarket ,
- Audio aftermarket Alpine 9853 R cu 6 boxe ( 2 in bord (stock) , 2 in usile din fata (stock ) 2 in usile din spate ( aftermarket Majestic Titanium series ) ,
- Buretei protectie centuri de siguranta fata-spate ,
- Termometru analog aftermarket ,
- Grila protectie cromata pentru semnalizatoarele de pe aripi aftermarket ,
- Lampa ambientala de interior cu lumina albastru electric Type R .... si cam atat .
Planuri de viitor apropiat : - proiectoare , schimbat luminile la bord si interior cu LED-uri , si de indreptat partea dreapta ( usile si pragul care sunt atinse relativ usor).
Planuri indepartate : jante , xenoane , dvd , subwoofer , amplificator si mai vad eu , dar sa treaca criza

Poze cu mana pe inima va promit ca maine or sa apara.
Deci.....intru si eu ?