STREET 4 CARS Club Pitesti (momentan doar Pitesti cel putin)
Suntem un club nou infiintat (cu acte) , pentru ca Pitesti-ul ducea lipsa de un club.
Deocamdata am tinut inscrierile destul de limitate , deoarece in Pitesti sunt foarte multe persoane care desi au masini bune/frumoase nu merita sa faca parte dintr-o comunitate .
Am participat deja cu cateva masini la legalele de la Craiova si Pitesti (unde am si incercat sa ajutam putin organizatorii, numai ca nu aveam ce face atata timp cat un organizator zicea ceva, iar celalalt altceva) , si ne pare rau ca nu am ajuns si la VTM-ul de la Bucovat. Speram sa avem 3-4 masini si in stand la 4Tuning Days.
Pentru noi, Street 4 Cars este mai mult decat un club . Este un grup de prieteni . Este o comunitate . Este un grup de intr-ajutorare ... Dar asta se va vedea pe parcurs. Fiind o ora destul de tarzie in noapte o sa mentionez aici cateva din masinile membrilor clublui (nu cred ca mi le amintesc chiar pe toate) .
PANA LA SFARSITUL SAPTAMANII VOR APAREA SI POZE CU MASINILE INSCRISE IN CLUB, POZE PE CARE LE VOM FACE CU OCAZIA PICTORIALULUI PENTRU INSCRIEREA LA 4TUNING DAYS
Masini ???
- o brigada de ursuleti
- 2 x Dacia Logan (dintre care una cu body-kit unicat si cateva modificari la motor ... AG 80 BIK - masina care va fi inscrisa si la 4Tuning Days)
- 2 x Opel Astra Bertone OPC foarte frumos aranjate (dintre care cel putin unul va fi inscris la 4Tuning Days)
- Peugeot 206
- Dacia Solenza in proces de modificare (AG 86 BRS)
- Peugeot 205 cabrio (daca nu ma insel

)
- Pisi ...
- Opel Astra F - COX-ul , in proces de modificare
- Golf IV (care este posibil sa fie inscrie la 4Tuning Days)
- Skoda Octavia Clean Look
- si mai sunt cateva, numai ca in mintea mea e vraiste la ora actuala
Revin in curand cu poze si mai multe amanunte
PE ACEST THREAD VOR FI POSTATE DOAR POZE SI DISCUTII REFERITOARE LA MASINILE MEMBRILOR CLUBLUI ! RESTUL DISCUTIILOR VOR FI PURTATE PE THREADURI SEPARATE ! VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !