07-04-09, 03:37
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Campionatul National de Drift
Quote:
Originally Posted by x-28-TRA
sincer se pare ca va batetzi joc de cei din afara bucurestului.mai bine spunetzii ca nu vretzi sa participe si altzi din alte orase. am facut tot posibilul sa venim vineri .dar acuma spunetzi ca trebuie joi .daca mai stam putzin o sa fie miercurii.
eu zic sa va mai ganditzii si sa ne oferitzi si noua o sansa de a arata celorlaltzi ce stim sa facem.in cadrul concursului de drift (SAU VA E FRICA).
|
noi chiar ne plictiseam si ne-am gandit sa ne batem putin joc...
grele cuvinte, sef...
daca nu te-as cunoaste, m-as supara
cu provincia e o problema grea.
noi vrem sa evolueze doar cei care au ce arata
in masura in care nu sunteti mai mult de 4-5 dupa cum am estimat, veniti direct vineri.
facem un efort si ne descurcam pentru voi.
multa bafta
pentru viitor, pregatiti niste filmulete pe baza carora se va face inscrierea.
e cea mai buna metoda si scapam si noi si voi de bataie de cap
bafta multa si masina sigura !
|
|
|
07-04-09, 03:43
|
|
Administrator
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Red Celica
asta e cea ma i buna solutie: Joi ii inscrii pe cei din Buc si cei care pot veni de joi, iar vineri inainte de calificari, inscrii provincia.
Pun pariu pe ce vrei ca nu vor fi mai mult de 5 masini din provincie.
Sunt convins ca Gartian va fi de acord.
Bafta cu organizarea
|
corect... acum am citit postul tau...
suntem pe aceeasi lungime de unda
si cand ma gandesc ca m-ai suparat deunazi...
|
|
|
07-04-09, 03:49
|
|
Administrator
Stage 5
|
apropo de estetica:
cand se uita mii de oameni si nu sunt toti cunoscatori,
vrem nu vrem, ne apreciaza si dupa infatisarea exterioara
la orice competitie auto, in primul rand poti admira maisnile in sine, dincolo de evolutia lor.
si asa fenomenul nu e privit cu ochi buni...
de ce sa nu imbunatatim putin imaginea?
|
|
|
07-04-09, 04:00
|
|
Administrator
Stage 5
|
libere:
cine sa se dea la libere?
aratati ca puteti sa controlati masina si puteti sa va dati la libere
treceti de selectie aratati ca puteti face un cerc in jurul unui jalon sau un opt
aratati ca puteti face un pic de spectacol la free-style
nu sunt de acord sa evoluati pe criteriul banilor bagati in masina, important este ce faceti cu masina.
anul acesta, vom incerca sa promovam castigatori care sa reprezinte Romania la KOE
ii vom sustine, chiar financiar
cred ca asta raspunde la multe din intrebarile voastre
daca maine anuntam ca punem la dispozitie un spatiu de "joaca", vin 100 de masini...
noi nu punem la dispozitie un spatiu de joaca.
vrem doar sa se "drift" in Romania
pentru cine e interesat
|
|
|
07-04-09, 09:06
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by NSL_Florica
-Era sa uit.....o poza pt Razvan MFV....sa nu crezi ca mint eu vreodata....acum o ora.
|
Nu mi-am inchipuit ca minti; eu am capota, am intrebat daca se poate fara, pt ca e racirea mai buna dar acum am inteles, aveti dreptate cu partea estetica..toate masinile de drift de afara arata intr-un fel..la noi intrau toate ghenele.
|
|
|
07-04-09, 09:11
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
ma bag si yo aiurea in discutie..lumea vrea de la "drifteri" sa faca spectacol..dar locuri de antrenament pt acestia nu sunt..in poligon dak intrii si te invarti te trezesti cu politia sau te da afara din poligon,pe strazi la fel,vine politia..si ar mai fi multe exemple...atata timp cat vreti ceva de la acesti oameni,oferiti-le si un loc de antrenament.sper ca nu am suparat pe nimeni,dar cam asta este adevarul.Bafta!!
|
|
|
07-04-09, 09:22
|
|
No Speed Limit
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Cine crezi ca are loc de antrenament? Nimeni i ti spun eu , ne am descurcat pe unde am putut si mai ales cand taraba nu este inmatriculata , si cand o duc la spalat trebuie sa folosesc platforma....asa ca inca traim in Romania si ......plm.
|
07-04-09, 09:30
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
da ,adevarat..romania=tara cam de cacat.dar un depozit vechi ,parasit etc crek se gaseste pt antrenamente..
|
|
|
07-04-09, 09:44
|
|
No Speed Limit
Stage 5
|
Sa crezi tu ca se gaseste.....tot ce am vazut , numai rupturi lasate in paragina de 20 de ani , locuri unde poti doar sa ti distrugi masina. Daca nici eu nu am cunostinte nu are nimeni....si uite nu am gasit decat locuri provizorii pt o zi si dupa aia i si parcheaza firmele utilajle si nu mai poti face nimic ....spargi un geam la vre un TIR....costa 600 E...si nu e smecherie.
|
|
|
07-04-09, 09:49
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Gratzian
libere:
daca maine anuntam ca punem la dispozitie un spatiu de "joaca", vin 100 de masini...
noi nu punem la dispozitie un spatiu de joaca.
vrem doar sa se "drift" in Romania
pentru cine e interesat
|
As face o propunere cu scuze pt off, desi tot despre drift.
N-ar fi ok pt dezvoltarea driftului, sa puneti la dispozitie (contra cost) macar lunar un spatiu in care sa se dea doar cei acceptati de voi dupa evolutiile anterioare sau dupa ce criterii credeti voi?
Sunt sigur ca ar avea cine sa vina si voi ati putea gasi un spatiu ok pt antrenament (pt inceput nimeni nu vrea piste sau ce mai visam noi in anii trecuti)
Eu deja am fost in parcuri industriale si am intrebat daca pot inchiria curtea vreunui depozit dupa programul lor de lucru; cand le-am spus pentru ce, toti s-au uitat ca si cum tocmai m-au vazut sarind gardul din Balaceanca imbracat in pijama..sunt convins ca voi ati gasi usor un loc.
Stiu ca ar tipa multi despre discriminare and shit..dar sa fim seriosi, spatiul va fi pus la dispozitie de voi, asa ca voi spuneti ce si cum.
Nu fac parte dintre baietii cunoscuti, nu fac parte din nici un club, nu sunt mare drifter, asa ca este posibil sa nu fiu acceptat nici eu, dar e o propunere care zic eu ca ar merita luata in seama.
bafta
|
|
|
07-04-09, 09:52
|
|
Stage 3
|
Quote:
Sa crezi tu ca se gaseste.....tot ce am vazut , numai rupturi lasate in paragina de 20 de ani , locuri unde poti doar sa ti distrugi masina. Daca nici eu nu am cunostinte nu are nimeni....si uite nu am gasit decat locuri provizorii pt o zi si dupa aia i si parcheaza firmele utilajle si nu mai poti face nimic ....spargi un geam la vre un TIR....costa 600 E...si nu e smecherie.
|
Acum am vazut postul asta..s-ar parea ca este mai greu de gasit un loc decat imi inchipuiam eu..
|
|
|
07-04-09, 11:06
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [VW]
|
Este o problema majora lipsa spatiului pentru drift, liniute etc... Atat timp cat nu vom avea un spatiu legal bine pus la punct pentru antrenamente etc... miscarea va fii destul de mica iar prezenta la competitiile internationale la fel de slaba. In concluzie ne dam unde putem si cand putem, ca asa e obisnuit romanu...sa se chiunuie.
|
|
|
07-04-09, 12:37
|
|
Inferno Motorsport Member
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport]
|
Quote:
Originally Posted by Gratzian
apropo de estetica:
cand se uita mii de oameni si nu sunt toti cunoscatori,
vrem nu vrem, ne apreciaza si dupa infatisarea exterioara
la orice competitie auto, in primul rand poti admira maisnile in sine, dincolo de evolutia lor.
si asa fenomenul nu e privit cu ochi buni...
de ce sa nu imbunatatim putin imaginea?
|
din cauza lipsei spatiului de antrenament dam si noi pe unde apucam si cum riscurile sunt foarte mari mai vine politia, mai ne lovim masinile.....spre exemplu a mea are o buba pe aripa dreapta fata.....baietii stiu de ce o are.... sper sa nu fiu depunctat prea mult..... )
|
07-04-09, 13:30
|
|
No Speed Limit
Stage 5
|
Fa te rog o poza cu "buba" si ataseaz o aici sa nu avem discutii aiurea acolo.
|
|
|
07-04-09, 13:44
|
|
Inferno Motorsport Member
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport]
|
Quote:
Fa te rog o poza cu "buba" si ataseaz o aici sa nu avem discutii aiurea acolo.
|
diseara cand ajung acasa voi pune o poza. momentan sunt la servici si nu am poze in calc. ca idee aripa este lovita sub bandou din cauza ca s-a strambat bascula si a intrat roata in aripa.
uite un link....daca poti sa iti dai seama despre ce este vorba...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1238670301
|
|
|
|
|