Re: Sunteti de acord cu o sectiune separata pentru "Kia"?
Votati, votati si iar votati. Vad ca se aduna lume si exact cum anticipam nici un vot pentru NU. E foarte bine daca se pot strange atatea voturi intr-un timp asa scurt.
Spre deosebire de topicul cu intrebarea "sunteti multumiti de masina VOASTRA Kia?",unde am primit foarte multe voturi "nu" de la indivizi care nu s-au urcat in viata lor intr-o astfel de masina,vad ca aici primim ajutor si de la cei ce nu au masini Kia.
Deci lucrurile se misca intr-o directie favorabila noua. Multumim celor care au votat !
sectiunea a fost creata. va rog sa imi dati pe messenger vali_inedit sau pe email la vali@4tuning.ro numele moderatorului ales de voi pentru forum si in acelasi timp si numele moderatorului de grup KIA driver pe care o sa il creez dupa ce am aceste date pe email
M-am inscris eu pentru moderator de forum si pentru moderator de grup kia driver... sper sa va convina... (am ceva experienta deja fiind moderator si in alta parte... pe deasupra sunt posesor de Kia si tata a fost mecanic auto deci va pot ajuta cam la orice)