Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 30.10.2004

Bucuresti - 30.10.2004 Incepand cu ora 12 sambata la prisma o noua etapa de indemanare \"rapida\"

Reply

Thread Tools
Old 31-10-04, 10:43   #46
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Sigur este adevarat ca am dat cerculete cu Subaru.
Nu am participat in competitie decat demonstrativ desi am avut cel mai bun timp.
In caltate de ORGANIZATOR am ceva mai multe obligatii dar si drepturi iar faptul ca am dat cerculete nu a fost decat o demonstratie pentru televiziune.
Lafel a procedat si Trabantul care a avut acceptul nostru de a face demonstratii.
Daca Hai sau BJP cereau voie sa faca ceva ar fi avut cu siguranta ocazia.
Li s-ar fi indicat locul si momentul potrivit.
Tot demonstrativ odata cu mine a intrat si Astra Coupe Bertone.
A fost un moment bine delimitat nefiind inafara organizarii.
Va rugam sa respectati indicatile.
Nimeni nu a vanat membri altui club sau persoane.
Din pacate nu cred ca v-am vazut membri in clasamentele finale iar daca nu o sa va faceti masini competitive nu luati loc in concurs de la calificari.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 13:06   #47
GSi

Stage 5

GSi's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Pentru eliminarea neintelegerilor cred ca era foarte utila anuntarea momentului \"bine determinat\" inainte ca acesta sa aiba loc, sa nu creada lumea ca organizatorul se da pe traseu cand are chef, nerespectand regulile impuse chiar de el. Tot nu am inteles unde au facut HAI si BJP cerculete, pe cine au pus in pericol, si unde a fost publicat regulamentul conform caruia au fost exclusi din competitie.

I am kept in place by G-forces, not seatbelts.
GSi is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 13:36   #48
Hooliganu`

Stage 2

Member of:
[Midnight Racers]

Ca intotdeauna partea mai de abureala a fost la proba concurentilor cu masini mici(inafara de o solenta de CT cu jante marfa si un trabant gri(super super tare ) si s-a vazut pt ca multa lumea a plecat... la cei cu cai multi a fost cel mai tare Vectra Visinie WAY care a facut show...Bineinteles cel mai atragator si super super a fost showul incredibil de la sfarsit unde au fost 5 ursuletze care au dat burnourtui si cerculetze si Sierra cu motor de bemveu care o stie lumea..) Oricum a fost beton beton la sfarsit...show de zile mari, pacat ca n-am avut cu ce sa filmez ca a fost specatcol adevarat!!! Poate puneti videoclipuri cat mai multe cu acest spectacol!!!
Pt \\\"tovarasii\\\" mei cei mai buni(gaborii) le dedic melodiile \\\"Foame de bani\\\", \\\"Politia e MILITIE\\\" si \\\"Cei mai corupti\\\"!!! Nu de alta, dar le merge de minune la sclavi...sujeti-ma gusterilor..
Hooliganu` is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 13:41   #49
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

in momentu asta se proceseaza materialul video

va avea filmuletz fiecare concurent care e executat corect traseul fara abandon

vor fi si filmele cu cerculetele dat de hai si bjp burnurile date in grup la final si burnurile date in afara evenimentului la final cand lumea pleca de acea masina mica si galbena kid tuning
Old 31-10-04, 14:19   #50
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ZoliaT\"
in momentu asta se proceseaza materialul video

va avea filmuletz fiecare concurent care e executat corect traseul fara abandon

vor fi si filmele cu cerculetele dat de hai si bjp burnurile date in grup la final si burnurile date in afara evenimentului la final cand lumea pleca de acea masina mica si galbena kid tuning
uuu.. de abia ashtept!
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 14:24   #51
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Felicitari Organizatorilor ... NSL & LR a fost FOARTE REUSITA CURSA ... felicitari participantilor ... x-team constanta (bravo TRA si MDN'u footyx ... ) ... bravo 4SS ... si bravo tuturor care au avut \"ceva de spus\" participand ... BRAVO TRABANTURILE ... nota 10 :P ... atZi facut SHOW ... shi trebuie apreciat shi publicul ... ca s-a comportat ... CIVILIZAT

in celalalt topic care a fost inchis ...
Quote:
Originally Posted by \"bog88\"
dude seatul negru(insomnia) a mers P.R.O.S.T. si a incercat niste frane de mana dar nu i-au iesit deloc, doar pierdere de timp. cam greu de crezut ca a castigat
... sa shtii ca am observat ca franele de mana chiar ingreauneaza parcurgerea rapida a traseului ... el nu \"a incercat niste frane de mana\" ... i-au ieshit ciupiturile ... ca sa il mishte ushor de fund avand in acelashi timp shi aderentza sa iasa din curba!!!!

WAY'ul ... a facut SPECTACOL ce e drept ... nu a concurat!!!! ... ca la fiecare \"TRAS\" de frana de mana ... pierdea cam 1 secunda, cand patina sa iasa in decor!!!! ...

pacat ca nu a fost Zetemte la clasa mica ... ca ar mai fi data nishte mici demonstratZii de indemanare RAPIDA

intr'un alt topic inchis!
Quote:
Originally Posted by \"bog88\"
frumos, la intoarcerile de 360 era prea mare rupere la cauciucuri. singura chestie: prima portiune de viteza cam mare, acolo masinile tari casigau prea mult timp
au fost intoarceri de 360??????
Old 31-10-04, 14:27   #52
x-28-TRA
X-Team Racing Club Member

Stage 5

x-28-TRA's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

frina de mina te ajuta doar la spectacoll ca in rest te incetineste si te face sa pierzii timp pretzios asta demonstrinduse in cazu meu (.In rest X-TEAM VA multumeste si se bucura ca va placut
Old 31-10-04, 14:32   #53
ducu

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 4

ducu's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Exact asha s-a intimplat shi in cazul meu... frina de mina shi acceleratzie prea tare la ieshire shi rupeam aderentza!!
Celica mea nu e facuta pentru astfel de \"mini circuite\"... chiar daca trebuie sa recunosc ca m-am distrat de minune shi organizarea mi s-a parut f. buna!!

Prostul din greshelile lui invatza...asta e! data viitoare voi merge mai bine! :P
Old 31-10-04, 14:33   #54
x-28-TRA

Stage 5

x-28-TRA's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

am inca o chestie pe care nu am inteleso chiar de loc dc s-au scos copilotzi daca ne pot spune organizatorii
x-28-TRA is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 15:00   #55
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Sebastian, in calitate de organizator, trebuia sa ai in vedere un posibil boicot, NU NUMAI din partea MR...Cand iti asumi o asemenea responsabilitate riscurile sunt mari si trebuie sa te astepti la orice... Incredere in MR nu aveati, atunci nu inteleg de ce i`ati lasat sa participe... Initial ati declarat ca reprezentantii MR vor fi exclusi de la orice eveniment organizat de LR&NSL... Era de datoria voastra sa fiti atenti ce masini intra si daca au sau nu materiale promotionale interzise, cei care erau interesati sa va aduca prejudicii puteti sa fiti siguri ca urmareau doar momente de neatentie sau orice mica scapare din partea voastra ca sa profite... Cea mai buna solutie este IGNORANTA, mi se pare ca va complicati singuri in dispute fara sfarsit. Daca vi se par dubiosi, le interziceti accesul,simplu! Nu va poate acuza nimeni de discriminare din moment ce, in calitate de organizator, aveti dreptul sa va selectati participantii si publicul...
CT-87-ADY sunt multi care vor in primul rand parerea participantilor, apoi a celor care au privit si sunt in masura sa comenteze competenta participantilor... Toti iti imparatasim nerabdarea, dar comentariile acestea nu`si au rostul, unde s`ar ajunge daca fiecare ar posta ceva asemanator?!
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 15:03   #56
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

cursa a fost super adevarata, vremea nu a fost chiar de cacat dar totusi tre sa tinem cont ca nu a plouat ci a fost doar CEATA!
oricum super organizare si super meserias a iesit totu.
WAY ca intotdeauna a dat clasa , pacat ca nu s-au dat toti cei de la N S L , in mod special BJP, apropo au fost ceva discutii de nu s-au mai dat si ei?
in fine super MARFA super VITEZA
inca ceva trabanturile au dat rusine si ala cu dacia aia sport a fost super tare, ala cu cielo a venit la plimbare, ala cu BMW seria 3 nou de treia bagat la grupa A nu isi avea rostu sa vina, din pctu meu de vedere ala a pierdut vremea si benzina degeaba!
IN REST SUPER MARFA A MERITAT SA VI ACOLO

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 15:05   #57
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Nu am avut niciodata intentia de a boicota cursa . Cred ca totul pana la urm a fost o neintelegere si poate am gresit si noi reactionand la nervi . Ne pare rau ca a iesit asa .

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 15:09   #58
x-28-TRA

Stage 5

x-28-TRA's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

lucian eu una ma bucur ca a fost aceasta neinteleger intr voi si nsl deoarece pe viitor fiecare stie ce are de facut adica voi sa va acoperit banerele si siglele si ei sa va primeasca la curse ca sincer fara nsl nu se tzin curse si fara mr nu vor mai fii concurentzi. Cred ca ce am zis a fost bine si nu am suparat pe nimeni
x-28-TRA is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 16:39   #59
mI^cHeLLe

Stage 2

mI^cHeLLe's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"x-28-TRA\"
lucian eu una ma bucur ca a fost aceasta neinteleger intr voi si nsl deoarece pe viitor fiecare stie ce are de facut adica voi sa va acoperit banerele si siglele si ei sa va primeasca la curse ca sincer fara nsl nu se tzin curse si fara mr nu vor mai fii concurentzi. Cred ca ce am zis a fost bine si nu am suparat pe nimeni

Ce gluma buna!!! Cum adica fara mr nu vor mai fii concurenti? Din cate imi aduc eu aminte mr la aceasta cursa nu a participat ....au abandonat.
Si fara ei cursa a iesit super!!!
Cei de la mr nu trebuiau sa fie asa impulsivi... sunt soferi buni(si tin sa perecizez ca nu sunt singurii) dar ar fii trebuit sa stea putzin sa mediteze inainte sa reactioneze.
Felicitari concurentilor si organizatorilor, cursa a iesit super!!!
mI^cHeLLe is offline   Reply With Quote
Old 31-10-04, 17:30   #60
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

-Va multumit tuturor participantiilor si celor care a-ti fost prezenti. Din greselile noastre am invatat multe si acum i-mi dau seama ca organizarea iese mult mai bine cand apelezi la pozitii mult mai dure fata de participanti si spectatori.
-Referitor la postul precedent eu va asigur ca o cursa o putem face singuri si daca a-ti observat majoritatea autoturismelor NSL au ramas in parcare pentru a permite celorlalti participanti sa savureze aceasta cursa.
-Pe aceasta cale va anunt ca No Speed Limit are la ora actuala peste 130 de membri ,propietari de autoturisme si in jur de 5 persoane inscrise fara a avea in posesie un autoturism.Din acesti ( 130) de membrii doar 6 nu sunt din Bucuresti.Pe langa acestia mai sunt cei le la Legal Racing , 4SS, Insomnia si \"Exteriorii\" deci o cursa se poate tine oricand si fara cei subliniati mai sus.
Va Multumesc

- Copyright 2025 4Tuning -