Cu toate ca eu nu am fost la Prisma deoarece nici nu am parasit Iasi-ul am o surpriza pt. voi.
Downloadasem toate filmele si avand in vedere ca vreau sa fiu cat mai \"indemanatic\"

am fost curios sa vad care a mers cel mai rapid si mai eficient ca sa imi fac o idee cum ar trebui abordata optim o proba de indemanare.
Mai toate filmele incepeau de la locul unde se termina acea rampa pe care o urcau concurentii in viteza indreptandu-se spre primul jalon asa ca am luat locul ala ca start in timpii pe care i-am trecut aici. Nu stiu cum era traseul inainte de acel loc dar banuiesc ca prea mult nu mai era inainte de acea rampa. Sosirea se vede in aproape toate filmele. Din cele 43 de filme downloadate zic eu ca pot sa dau timpii pe acea sectiune pentru 36 de concurenti si avand in vedere ca am studiat filmele destul de atent nu cred sa fie o marja de eroare mai mare de 1 sec maxim 2. La cei care erau prea departe in traseu de acea rampa nu am putut sa dau un timp.
Eu cred ca timpii sunt asa cum i-am trecut dar nu vreau sa-mi sara cineva in cap ca nu am avut dreptate. Tot ce se poate. Eu doar va ofer timpii
NEOFICIALI pe care i-am insemnat eu, orientativ. Oricum nu am nici un interes sa pun alti timpi decat cei pe care i-am vazut deoarece nu am participat la concurs, de fapt nu am mai fost in Bucale de multi ani. Sper totusi sa va foloseasca.
Here you go: