Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   timpi? (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2363-timpi.html)

bog88 02-11-04 11:02

timpi?

mai apar? sau iar nu stie omu de la LR sa-i \"scoata\" din computar?

rizpekt

bog88 03-11-04 18:45

51 views 0 replyes..interesant...nimeni nu zice nimic? timpii E ai nostrii, LR&NSL! :idea:

ffocus 03-11-04 18:50

mai bine downloadeaz toate filmele si uita-te in paralel.....fara portiunea de sub pod....iti faci o idee :lol: :lol:

TNos 03-11-04 19:08

si eu ca si voi astept timpii...sunt curios sa vad pe ce loc am iesit dupa ce se adauga toate penalizarile...dar rabdare..si oricum, timpii sunt mai putin importanti, important e faptul ca am putut sa ma destrabal in voie si a fost chiar superb....

Gabi_323i 03-11-04 19:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TNos\"
si eu ca si voi astept timpii...sunt curios sa vad pe ce loc am iesit dupa ce se adauga toate penalizarile...dar rabdare..si oricum, timpii sunt mai putin importanti, important e faptul ca am putut sa ma destrabal in voie si a fost chiar superb....

.

frate, tu ai partitipat???? cu ce masina?

TNos 03-11-04 19:19

da mai gabitafxn...am participat si eu...cu dacia rosie veche cu portbagaj deasupra...nr de concurs 043

Gabi_323i 03-11-04 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TNos\"
da mai gabitafxn...am participat si eu...cu dacia rosie veche cu portbagaj deasupra...nr de concurs 043

sincer, nu o stiu :oops: :oops: :oops: oricum imi pare rau ca nu te-am vazut sa te mai vrajesc un pic :D

ZerO_CooL 03-11-04 20:03

GDS probabil, nu?
Cu verzele... :lol:

EvLSant0S 03-11-04 20:14

a mers bine ... parerea mea ... nu prea la ajutat masina

ZerO_CooL 03-11-04 20:35

Nu l-a ajutat prea mult masina, dar el a condus foarte bine.

TNos 03-11-04 21:12

multumesc mult...sincer sa fiu,masina a dat tot ce a putut...dar soferul mai are de invatat...si o va avea toata viata...dra aia e dacia zero....

bog88 03-11-04 21:41

dacia rosie rizpect maxim. ai tinut-o doar intr-a intaia sau ce fugea asa?:)

iasi_drifter 04-11-04 00:35

1 Attachment(s)
Cu toate ca eu nu am fost la Prisma deoarece nici nu am parasit Iasi-ul am o surpriza pt. voi.
Downloadasem toate filmele si avand in vedere ca vreau sa fiu cat mai \"indemanatic\" :D am fost curios sa vad care a mers cel mai rapid si mai eficient ca sa imi fac o idee cum ar trebui abordata optim o proba de indemanare.
Mai toate filmele incepeau de la locul unde se termina acea rampa pe care o urcau concurentii in viteza indreptandu-se spre primul jalon asa ca am luat locul ala ca start in timpii pe care i-am trecut aici. Nu stiu cum era traseul inainte de acel loc dar banuiesc ca prea mult nu mai era inainte de acea rampa. Sosirea se vede in aproape toate filmele. Din cele 43 de filme downloadate zic eu ca pot sa dau timpii pe acea sectiune pentru 36 de concurenti si avand in vedere ca am studiat filmele destul de atent nu cred sa fie o marja de eroare mai mare de 1 sec maxim 2. La cei care erau prea departe in traseu de acea rampa nu am putut sa dau un timp.
Eu cred ca timpii sunt asa cum i-am trecut dar nu vreau sa-mi sara cineva in cap ca nu am avut dreptate. Tot ce se poate. Eu doar va ofer timpii NEOFICIALI pe care i-am insemnat eu, orientativ. Oricum nu am nici un interes sa pun alti timpi decat cei pe care i-am vazut deoarece nu am participat la concurs, de fapt nu am mai fost in Bucale de multi ani. Sper totusi sa va foloseasca.
Here you go:

BogdanSHA 04-11-04 01:22

Bravo!!
Frate, cum e posibil ca cineva din alt oras care nici macar n-a participat la cursa, sa dea timpii inaintea celor care s-au ocupat tocmai cu asta :evil:

COObra 04-11-04 08:34

FELICITARI IASI_DRIFTER :tenisclap
nu m-am uitat inca, dar numai pt ca ai facut-o .........BRAVO.
TNos a participat in una din masinile 4tuning :wink:
desi masina nu l-a ajutat prea mult eu cred ca a facut o treaba excelenta.
Felicitari TNos !

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning