Re: SQ League @ CNCA 2012 - Regulament si detalii!
Eu vedeam lucrurile cu totul altfel. Credeam ca sunt etape in mai multe orase tocmai pentru comoditatea competitorilor, sa nu se deplaseze pe distante mari si sa aleaga etapa cea mai apropiata de fiecare.
Inteleg analogia cu Formula 1 dar nu cred ca se potriveste din urmatorul motiv : daca o masina scoate un anumit punctaj la Bucuresti, e logic ca va scoate acelasi punctaj si la Arad sau in oricare alt oras / etapa. Daca omu' isi face modificari la sistem / setari nu are decat sa se duca la alta etapa sa isi verifice progresul.
Poate ca sunt eu mai pragmatic dar asa as vedea eu lucrurile : sa se premieze masina care suna cel mai bine nu cea care aduna cele mai multe puncte.
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
Quote:
Originally Posted by Loop
Eu vedeam lucrurile cu totul altfel. Credeam ca sunt etape in mai multe orase tocmai pentru comoditatea competitorilor, sa nu se deplaseze pe distante mari si sa aleaga etapa cea mai apropiata de fiecare.
Inteleg analogia cu Formula 1 dar nu cred ca se potriveste din urmatorul motiv : daca o masina scoate un anumit punctaj la Bucuresti, e logic ca va scoate acelasi punctaj si la Arad sau in oricare alt oras / etapa. Daca omu' isi face modificari la sistem / setari nu are decat sa se duca la alta etapa sa isi verifice progresul.
Poate ca sunt eu mai pragmatic dar asa as vedea eu lucrurile : sa se premieze masina care suna cel mai bine nu cea care aduna cele mai multe puncte.
Cu peste 10 etape anul acesta competitorii nu mai sunt nevoiti sa acceseze toate etapele. Sunt multe si pentru comoditatea lor, daca vrei sa privesti astfel problema.
Sunt prea multe motive pentru care acest tip de pragmatism nu functioneaza intr-o competitie cu specific similar. Pentru noi sta pe primul loc activitatea, socializarea, cresterea de performanta si contactul cat mai des cu mediul competitional, pentru tine ar sta pe primul loc pragmatismul, varianta simpla si comoditatea.
Poti sa vii la o singura etapa, sa scoti un super punctaj si sa te lauzi cu acest lucru, asa cum orice pilot poate sa se laude cu, de exemplu, cel mai bun timp pe o anumita pista de 402 metri, intr-o anumita zi, in anumite conditii. Asta nu te face CAMPION, cum nu-l face nici pe el. Un campion demonstreaza peformanta in repetate randuri, infuntand concurenta in repetate randuri, asigurand aceasta pozitie prin crestere constanta, putina stategie si multa munca.
Titlul de Campion nu are cum sa aiba in definitie cuvinte ca "simplu" sau "comod". Pur si simplu nu se poate. Iar analogia cu Formula 1 sau alt sport similar functioneaza de minune, avand in vedere sistemul de clasare si punctaj.
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
Bigule, depinde de aparatul pe care il ai. Daca ai IVA, atunci poti sa renunti la ideea de a folosi iPod. Daca ai CDA-9855/9855 sau DVA 9965, ele merg cu alta interfata si se aude sensibil mai bine...
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
Quote:
Originally Posted by animalutz
Bigule, depinde de aparatul pe care il ai. Daca ai IVA, atunci poti sa renunti la ideea de a folosi iPod. Daca ai CDA-9855/9855 sau DVA 9965, ele merg cu alta interfata si se aude sensibil mai bine...
De la sensibil mai bine pana la propunerea mea cu redarea lor direct de pe CD e cale lunga.
@raresvintea: Nu merg arhivele urcate aici sau ce nu iese?
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
Din cauza ca forumul nu mai accepta atasamente cu extensia .mp3 .rar etc , am redenumit fisierele cu extensia .pdf, ce trebuie sa faci este sa le dai jos si sa le schimbi extensia din . PDF in .RAR .
Sper sa-ti fie de folos!