12-07-10, 02:55
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Quote:
Originally Posted by stefan_88
Imi cer si eu scuze fata de Cristi pentru ce a putut vedea azi ... Dar sper sa ma inteleaga ca si eu am o limita ( pe care unii au depasit-o cu mult ) . Am ales sa ma retrag din acest club datorita "aerului de superioritate " pe care
o au unii fata de ceilalti membri sau fata de mine ( desi era vorba acum ceva timp ca toti suntem egali ). Se pare ca am avut prea mult bun simt fata de unele persoane ( aici ma refer la Shuriken ) si vad ca azi am primit o replica ce m-a lasat masca ( in caz de nu iti amintesti ... cand te-am intrebat de ce nu respectam ce am stabilit vineri la intalnirea saptamanala ...mi-ai dat un raspuns ce nu a fost deloc la locul lui ...stii , ala cu s**i etc etc ) .In fine ... decat sa-mi bat capul sa inteleg ce ai vrut sa-mi spui prin acea replica mai degraba fac altceva ... dar ca membru fondator sa te adresezi asa unui membru al clubului , dovedeste multe lucruri... Ar mai fi multe de spus , dar in acest moment nu mai are niciun rost .
Acesta e ultimul meu post pe topicul Clubului Katana Team . Va doresc multa bafta in continuare si succes cu proiectele la care lucrati .
|
Stefane, nu te pripi. Dute, sleep on it...si maine poate revii la sentimente mai bune fata de club.
|
|
|
12-07-10, 10:48
|
|
 Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Stefane, nu te pripi. Dute, sleep on it...si maine poate revii la sentimente mai bune fata de club.
|
n-are la ce sa mai revina...s-a ajuns o bataie de joc... si crede-ma chiar daca sunt membru fondator (chiar daca ideile mele sunt luate la misto si nu se tine cont de nimic ce spun) cu parere de rau iti spun ca majoritatea membrilor au patit la fel ca si stefan si sunt sigur ca vor parasi si ei clubul.
Ieri a fost una din cele mai nasoale zile din viata mea deoarece am realizat ca visul meu de acu cativa ani se spulbera.
Vali,iti aduci aminte fratioare cand nu aveam carnete niciunul si stateam in fata blocului si visam ?? Tii minte ce planuri aveam,ce frumos era? De ce vrei sa iti distrugi visul?pentru ce si pentru cine?
Eu unu iti spun aici pe forum...pentru ca am vazut ca ieri nici macar nu ma ascultai... si aici de bine de rau stiu ca citesti!
Am aflat ieri ,poate ca ultimul despre anumite chestii legate despre club...care in calitate de membru fondator..zic eu ca ar fi trebuit sa stiu. Oare de ce nu am aflat si a trebuit sa aflu tocmai ieri dupa acea cearta?
Eu unu nu voi permite nimanui sa-mi distruga visul (tu vali stii care e...ca il impartasesc cu tine),indiferent cine e! Nu am sa renunt la membrii care au facut katana team renumita la bucuresti si in tara pentru o persoana;membrii care in momentul cand s-a stiut ca o sa faca ceva important pentru club au fost pe moment respectati si dupa ce "ne-am vazut cu mata-n sac" unele persoane le-au ignorat si au facut misto de ele.
Nu am nimic personal cu nimeni,toti imi sunteti prieteni,am fost si la bine si la greu impreuna si cu parere de rau cred ca Shuri ar trebui sa paraseasca clubul!
M-am saturat sa mi se reproseze mie greselile altora.M-am saturat de aceleasi discutii care vad ca nu se mai opresc.Ne-am batut in piept ca facem ca dregem si am facut fix 0 ! M-am saturat sa fie tot timpul 2 bisericute : 3 persoane si restul fraierilor! Vorba lui stef... parca eram egali,nu?
Ca unul dintre cei membrii fondatori , cuvantul meu nu are nicio valoare ca suntem 2 la 1,deci ma simt degeaba,inferior.
Vad in jurul meu oameni cu idei,oameni care pot aduce sponsorizari,oameni care vor sa se implice dar noi ce facem...? va zic eu ce... misto de ei... ne purtam cu o totala ignoranta ,delasare si superioritate.Ca sa nu mai zic ca nu ne implicam sa facem ceva in club,noi mergem si dam sugestii si pareri la alte cluburi!
Sunt 2 variante... ori renuntam la oamenii cu figuri si cu gesturi si facem treaba buna,ori ne bagam piciorul in tot ce s-a facut pana acum si aruncam la gunoi cativa ani frumosi in care am fost un adevarat Team si ne-am simtit cu totii super fain!
Vali eu stiu motivul supararii tale si crede-ma ca daca regret ceva e ca am glumit rautacios si chiar ipocrit fata de tine si de masina ta. Mi-am dat seama tarziu ca desi is o pers foarte glumeata ,cu tine am facut niste glume proaste!
Stiu ca acum e tarziu sa-ti mai cer scuze,dar totusi am taria si barbatia sa-mi recunosc greselile si sa-mi cer iertare ! Imi pare rau ca am fost una din persoanele care te-au facut sa cedezi ! REGRET NESPUS DE MULT!  (((
In concluzie astept o decizie in legatura cu viitorul clubului,care eu unu nu vreau sa renunt la el pentru nimic in lume!
HAI SA FACEM CEVA FRUMOS IN ORASUL ASTA,SA CONTINUAM CE AM INCEPUT!
Acum pe final, ca o scurta gluma ,observ ca ieri cand am dat noroc cu morph m-a molipsit cu posturile astea kilometrice!  )
L.E : Astept un reply la ceea ce am scris mai sus... vreau sa aud si alte pareri!
asta...asa din respect ca vba aia suntem prieteni!
Last edited by buddy_lexx; 12-07-10 at 12:51.
|
|
|
12-07-10, 13:36
|
|
 Stage 5
|
Vezi sa nu fi luat mai multe de la mine  )...posturile km is doar primul simptom. Treaba ta...eu team avertizat.
P.S. Luati si rezolvati treburile ca'i pacat! Katana chiar are un cuvant de zis si e mai mult decat "un club...din Piatra"
|
|
|
12-07-10, 13:40
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Vezi sa nu fi luat mai multe de la mine  )...posturile km is doar primul simptom. Treaba ta...eu team avertizat.
P.S. Luati si rezolvati treburile ca'i pacat! Katana chiar are un cuvant de zis si e mai mult decat "un club...din Piatra"
|
asta e alegerea membrilor fondatori morph...
Last edited by buddy_lexx; 12-07-10 at 14:25.
|
|
|
12-07-10, 23:20
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
Member of: [Hyundai] [KATANA TEAM]
|
Buna seara.
Am sa fiu scurt, pe cat se poate.
Ma acuzati de SUPERIORITATE si de DELASARE si de o groaza de chestii. Nici o problema, sunt parerile voastre si le accept, dar nu pot fi deacord in totalitate. Pot fi numit in toate felurile de voi, nu ma intereseaza pentru ca sunteti pusi pe "lucruri mari" vad.
Vad ca ori de cate ori e ceva nasol,cand nu iese ceva dupa bunul plac al unor oameni, eu sunt UNICUL membru fondator si mie mi se paseaza tot ce e mai murdar. Eu sunt singurul care NU FACE, NU DREGE, NU ESTE INTERESAT DE CLUB etc.... etc.
As vrea sa vad si eu marea implicare a restului de membrii fondatori si exemplificat ce-au facut ei si ce n-am facut eu. ( scuze Vali ca te dau ca exemplu dar trebuie. ) Am vorbit astazi cu VALEX si l-am intrebat : oi fi eu cel mai al dracu om de pe Pamant, infatuat, gazat la mansarda (cu aere - ca doar am si motive si de ce (    ) ), dar spune-mi cu ce te-ai implicat tu si cu Buddy si cu ce nu m-am implicat eu si v-am luat de sus ) . Raspunsul lui Valex a fost : eu nu m-am implicat in nimic ..cat de spre Buddy nu ma pot pronunta, nu-s in masura .
Am citit undeva in postul lui Stef ca "a avut prea mult bun simt fata de mine" iar eu l-am tratat "de sus". Adu-ti aminte Stef cine statea de vorba cu tine cand ai avut de suferit dupa relatia ta cu Catalina si adu-ti aminte cine ti-a dat sfaturi bune si cui i-ai dat dreptate si radeam la evenimentul din Piatra. Adu-ti aminte cui ii cereai sfaturi in diverse probleme cu masinile pe care vroiai sa le achizitionezi si sa le reconditionezi si daca te-am luat vreodata in ras (in cel mai peiorativ sens). Am observat ca niciodata nu luati partile bune, dar cand e de ceva rau, accentuati tot si uitati de partile bune.
Se pare ca doar voi aveti voie sa va enervati . Pun pariu ca nu ti-ai pus intrebarea de ce am zis ce-am zis ( stii tu ce) si de cate ori ti-am zis tie asta. Adu-ti aminte cum mi-ai vorbit la BENZINARIE, pe ce ton si cum aruncai cu mizerii si acuze inspre mine, apoi cand te-am sunat duminica dimineata cum mi-ai vorbit in telefon cand erai la Kaufland si cum mi-ai intors spatele cand am vrut sa dam noroc la Hanu' Ancutei.
Un singur lucru regret, ca m-am coborat la un nivel mult sub propriile asteptari zicand ce-am zis si pentru asta imi cer scuze, am dat dovada de imaturitate. Sa stii Stef ca sunt constient ca am si eu partile mele rele, pentru ca sunt om si nu-s programat pentru perfectiune, dar sa stii ca modul in care te-ai comportat tu in parcare si cum ai vorbit fata de mine nu denota maturitatea pe care vroiai sa o reliefezi. Inca un lucru Stef, nu vei fi niciodata in masura sa afirmi "eu stiu sa fac mai multe decat tine, iar tu esti un prost" pentru ca habar nu ai ce stiu sa fac si crede-ma ca HABAR nu ai de ce sunt in stare.
Cateva cuvinte si pentru Buddy, sa nu-mi fie cu bănat.
Stiu ca nu ma sustii in nimic ce fac si nu ma vei sustine niciodata, indiferent de ce voi face deacum incolo, chiar daca "tu esti prieten cu toata lumea". Eu cred ca tu nu stii ce inseamna prieten. Un prieten adevarat stie sa-i dea peste mana celuilalt cand greseste si sa-l corecteze sau sa incerce sa-l faca sa inteleaga unde greseste. TU NU FACI ASTA, tu doar astepti in umbra sa vezi ce se intampla si tii partea cuiva si ataci. Ieri in parcarea in care am oprit sa facem poze NU AI ZIS NIMIC de genul : (MA SHURI da-o dracu, ce s-a intamplat, ce te-a determinat sa spui ce-ai spus ) sau (ba, hai sa vedem ce s-a intamplat si sa gasim o solutionare). NICIODATA IN CLUBUL ASTA NU S-A INTAMPLAT ASTA CAND AM GRESIT EU sau s-a presupus ca am gresit eu. N-a venit din partea NIMANUI, am fost doar mazilit si pus la zid.
Ziceati de egalitate. Niciodata nu v-am considerat inferiori intelectual ,financiar, social si nici "mai mici ca mine" ci din contra, am incercat pe tot posibilul sa fiu la acelasi nivel. Daca mi-a reusit sau nu ...asta nu stiu, dar mai mult se pare ca NU. Sa stii BUDDY ca de cand te-ai angajat te-ai schimbat mult si te-ai transformat in ceea ce ma acuzai pe mine ca eram cand a venit Cosmin cu loganul "KYS" in Piatra Neamt si ma "umflam in pene"fata de el.
Nu pot uita cuvintele tale cand mi-ai scris pe mess ca "te p*** pe masina mea de 20000 euro si doare-n p*** de mine si totusi nu-ti port pica daca-ti vine sa crezi.
Sa stii ca VISUL TAU nu s-a numit KATANA TEAM, visul tau s-a numit club auto & friends.
Vad ca sunteti uniti doar la aruncat cu "pietre", ce-ar fi sa materializati voi aceasta uniune in ceva constructiv ?
Cu respect,
fata de toti membrii KATANA TEAM,
Shuriken
Last edited by ShurikeN; 12-07-10 at 23:23.
|
|
|
13-07-10, 01:21
|
|
 Stage 5
|
ai perfecta dreptate.
tu esti singura persoana care mi-a zis ca de cand m-am angajat m-am schimbat,iti jur!
mai citeste o data discutia mea cu tine si cu vali de acu o luna cand am facut conferinta si analizeaz-o.
Cel mai tare ma deranjeaza ca vali la tot ce-l intreb imi raspunde : "nu ma intereseaza,nu ma complic...nu stiu ce", sincer cand l-ai intrebat tu ceva..."o da shu...facem ,dregem!"
Shurikane ,tot timpul l-ai avut pe vali de partea ta si a fost 2-1 pt tine. Adica voi 2 impotriva mea... (a nu se intelege de vreo rivalitate sau ceva).
Intreaba orice membru(sau fost membru )din club si iti va raspunde exact ce ti-am zis eu. Si te mai intrebi de ce privesc din umbra???Ca ,cuvantul meu nu are nicio valoare...in fata voastra ca daca voi ziceti da si eu zic nu...normal ca DA ramane!
Treceti pe langa mine pe strada in coloana si va faceti ca ploua! parca ziceam de prieteni ceva...
Ieri am aflat ca avem sansa sa fim sponsorizati de niste firme... aa si ghici ce mi s-a spus... poi i-am zis lu vali si lu shuri de o gramada de timp! GHICI CE? nimeni nu mi-a zis nimic. Probabil ca iar o sa zici ca o fac pe victima si ma compari cu vreun personaj din biblie....
Cat despre vis... visul meu a fost sa fim o mare familie in care toti sa fim egali.Acest vis care a inceput de aproape un an sa fie cosmar... de cand cu certurile astea.
Ar mai fi multe de spus dar degeaba. Macar amintiti-va cand v-am dus pentru prina oara la intalniri! Si poate va dati seama ca daca nu eram eu nu cred ca mai stiati voi de 4tuning... (raspunsul vostru sigur : " si ce ..mare lucru ai facut")
Cat despre vali... chiar nu stiu ce se intampla cu el...de ce nu-si expune punctul de vedere si sugestii in legatura cu solutionarea acestui caz.
La orice intrebare mi-a raspuns : "nu ma mai bag,nu ma intereseaza" de ce?care ar fi motivul?
Si vali,nu uita cum eram o data ...nu uita can ma sunai noaptea la 2 ca ai busit masina si sa cobor sa te ajut sa o repari;nu uita serile alea de iarna cand vorbeam si visam la masini,la club ca o sa fie frumos .
Eu unu nu am uitat nimic din ce a fost;
Si lui pod vreau sa-i amintesc cand era vali in timpul anului la facultate,cu cine iti petreceai pod ziua? Veneai la mine la orion,mergeam impreuna in oras...MA SUNAI,IMI RASPUNDEAI , doar cat era vali plecat ca dupa... va intalneati cu totii la mol pe terasa ,va simteati bine... noroc ca am o ruda prin maratei pe la statia d salvare ca treceam pe acolo si va vedeam cum erati toti la masa.
Pod ... in ultimul timp cel putin o luna nu mi-ai raspuns la telefon,deloc... dar cand aveai nevoie sa-ti montezi suspensia si sa merg cu tine la mecanic ai sunat...sau cand ai ramas fara benzina la rompetrol si ca ai nevoie de bani, ce repede m-ai sunat. Ti-am demonstrat de ce raspunde un prieten la telefon intotdeauna...raspunde ca poate acel prieten are nevoie de ajutor . Oricum tu pentru mine esti tot tzaganu meu :* care m-a ajutat cand am avut nevoie...doar ca acu in ultimu timp ai luat-o razna!
Deja am lungit-o iar prea mult ... pe final ultima fraza de incheiere...
In momentul de fata,pentru mine conteaza foarte mult cuvantul lui vali...deci pentru mine vali are ultimul cuvant de spus!
Spune vali ce facem cu acest club ? Astept cu nerabdare raspunsul tau... de la postul meu anterior am stat numa cu ochii pe pc la servici sa vad raspunsul tau!
|
|
|
13-07-10, 01:40
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
|
FLASHBACK
Nu pot sa dorm si n-am sa pot dormi pana nu voi scrie urmatoarele randuri, apoi sper sa-mi gasesc odihna.
Vorbeati de egalitate si de "moralitate" in club. Toate in club s-au facut pe principiul "mie ce-mi iese" daca fac asta. Cand vi s-a cerut ajutor ati dat bir cu fugitii, nestiind pe unde sa fugiti, iar daca ati cerut ajutor si nu ati fost serviti v-ati simtit ofuscati.
Am sa dau urmatoarele exemple : ( astept contra argumentele - ca doar sunteti buni la asaceva )
Buddy : cand ai fost rugat de Vali sa-i dai jantele ca sa se duca la RAR ai strambat din nas si-ai cerut bani drept recompensa
Te-ai bagat peste "combinatiile" unui membru din club ( bara lui COCOT - stii despre ce este vorba )
Leu : Tot timpul cand ai fost rugat sa ajuti anumiti membrii puneai pret, nu te gandeai sa ajuti comunitatea. Si aici ma refer la facut de bare sau diverse lucruri .. poate un mic aerograf pentru TOTI.
Spui ca te-ai implicat in club, dar eu tin sa te contrazic. Nu te-ai fi gandit sa faci masinile comunitatii "speciale" prin "darurile tale" si "talentul tau". Eu ma gandeam ca implicarea ta ar consta in luat pe fiecare in parte si spus : Ce vrei sa-ti faci la masina ? Uite, luam materiale si ne apucam de treaba. Varianta ta suna cam asa : Spune tu un pret sau vedem cata munca e si dup-aia vorbim cat costa. Daca asta consideri implicare.... e clar..
Am sa va zic eu unora ce inseamna implicare. SA AJUTI cand ti-e cerut ajutorul si sa pui osul la treaba pentru altul neconditionat.
Am sa dau exemple:
Buddy : din cate-mi amintesc eu te-am luat la evenimente acum un an doi pe la iasi si nu ti-am luat nici un ban .. pentru ca ai zis ca n-ai .. sau am facut cheta si-am pus sa acoperim ce era in "minus" (eu, vali si pod). La masina nu ti-ai facut nimic deci nu te-am ajutat.
Imi aduc aminte de o faza la stadion in care te-am surprins ca ma barfeai cu altii , cand incercam sa-i dau niste sfaturi lui Yta in legatura cu bara lui de fata si nu mai stiu ce. Imi amintesc perfect cand ai zis: "mare critic de tuning", m-am intors cu privirea la tine si te-ai simtit stanjenit, dar mi-ai zambit.
Spui ca eu cu Vali ne-am coalizat sau ca l-am castigat de partea mea... . Te-ai intrebat de ce ma solicita doar pe mine si de ce spune "Da shuri , facem si dregem" ? Pentru ca in mine gaseste un sprijin si stie ca deciziile luate impreuna, in marea majoritate a cazurilor sunt benefice noua.
Sa stii si sa intelegi foarte bine, nu este nici o COALITIE impotriva nimanui si sa stii ca Vali nu este atat de slugarnic sau nu stiu cum incat sa äsculte orbeste de mine". Si eu il ofensez de multe ori si pe buna dreptate se supara pe mine.
L3u : ai apelat la mine cand a fost vorba de Hunedoara si n-am zis sau m-am dat codit cum au facut alti "prieteni" de-ai tai si nu am PRETINS bani EXTRA pentru nu stiu eu ce "uzura masina, spart bucsaraie pe super drumurile vietii, omorat suspensia pe aceleasi drumuri si mai stiu eu altele..."
cand te-am intrebat daca ma ajuti cu barele.. sa-mi pun si eu o prelungire ceva, o dadeai cotita.. pana am zis de bani.. apoi mi-ai spus : "sa vedem ce si cum apoi iti zic cat te costa"
POD : pe Pod l-am ajutat putin din acelasi motiv.. nu si-a facut cine stie ce la masina, dar l-am asteptat cu bani cand a fost vorba de tips si l-am ajutat sa care jante si alte dracovenii.
Stef : Singurul ajutor pe care mi l-ai cerut a constat in sfaturi si la momentul respectiv am considerat ca au fost benefice. Cu altceva nu ma pot "lauda".
Valex : sa nu vorbesc aiurea dar cred ca in proportie de 70% din piesele care au fost puse pe masina si inca mai sunt, au fost cumparate din banii mei sub forma de imprumut. Eu cu POD am stat sub masina lui VALEX si ne-am manjit mainile si hainele cand am montat suspensia pe spate. Eu si POD l-am carat pe Valex pe la curierat cand a fost vorba de schimbat jante si bare si alte porcarii. Eu si cu POD am vopsit farurile lui VALEX pana le-am facut NEGRE bezna si l-am ajutat sa schimbe haionul spate de pe masina. POD l-a ajutat cu instalatia de deschidere a portbagajului, cu evazarile scurse de la aripile din spate si eu cu POD l-am ajutat cand a facut BAD BOY LOOK-ul jegului lui de masina. Eu si cu POD l-am ajutat cand a facut "super SINGLE WHIPER SYSTEM" cu teava Henco sau cum se numeste . EU SI CU POD avem voie sa facem misto pe seama lui VALEX si-a masinii lui PENTRU CA AM MUNCIT LA EA, voi NU. E UN DREPT CASTIGAT. Voi ati avut doar critici la adresa ei, si multe nu prea constructive.
Eu stiu una si buna : Vrei ceva, cere si in limita posibilitatii esti ajutat. Nu ceri !? Nimeni nu-ti ghiceste gandurile, deci nu te poate ajuta.
Vorbeati de TEAM si de vise spulberate de MINE, iar eu zic : Sunt mandru FONDATOR AL KATANA TEAM si am ajutat CLUBUL si nu are de ce sa-mi fie rusine cu mine !!! Restul aveti doar de comentat. Vreti IDEI si chestii INOVATAORE ... Puneti osul la treaba pentru comunitate si apoi "clapariti pe tastatura" si aruncati cu ra*at.
Atat am avut de spus pentru moment, ca vad ca ma gadila mos ENE si sper sa ma si adoarma.
Last edited by ShurikeN; 13-07-10 at 01:52.
|
|
|
13-07-10, 02:02
|
|
Daewoo Driver
 Stage 4
Member of: [DAEWOO] [Virtual Tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
shuriken cu tot respectul iti zic ca jumate din ce ai scris tu mai sus e minciuna cealalta vrajeala de 2 lei si iti zic si de ce ....
1.partea in care ai spus ca tu l-ai sustinut pe Stefan dupa despartirea cu Catalina e rupta din stele, nu stiu cat de mult te-ai implicat dar eu in vremea aia vorbeam 3-4 pe zi la telefon cu Lumanare si imi zicea cam de fiecare data cu cine a mai vorbit la telefon cunoscut si nu am auzit atunci numele tau pe acolo, plus NU UITA cand ziceai la mol "ca si Stefan atat se mai c*ca pe el pt p**da aia ca si eu am trecut prin despartiri si nu faceam asa" si nu poti sa imi zici ca nu ai zis asta.
Oricum nu neg implicarea ta si ajutorul oferit lui Stefan in acele momente da nu cred ca a fost asa mare incat sa scrii ce ai scris
2.Sfaturile care le cerea Stef despre masini erau la intalniri sau cand ne adunam oti si cerea o parere la toata lumea nu tie in mod special
3.Dupa ce i-ai zis ce i-ai zis lu Stef la hanul ancutei zi mersi ca mai ai dinti in gura si mai potipronunta cuvantu "frrrrate".... cehstii de genu nu se arunca pt ca esti tu plecat la pascut, s-a vorbit vineri seara la masa si erai (ca nu ai ascultat e partea a-II-a),pana si varmiu stia ca tre sa ne intalnim duminica la 8 ca kaufland si eu statea cu el in parcare nu la masa si el a auzit,tu ce faceai atunci ?.....asa ca nu mai cauta scuze ipocrite pt ce ai facut
4.Buddy este prieten cu toata lumea numai ca a ajuns la o limita in cea ce priveste ipocrizia ta, tu in primul rand nu shtii sa accepti o observatie pt un lucru unde poate ai gresit ...ai 28 de ani esti mai mare asta e scuza ta tot timpul.
5.Partea in care ai scris de egalitate zi-mi te rog unde a fost egalitate cand l-ai facut pe Leu putoi? sau unde a fost egalitatea cand l-ai luat la misto pe Stef vineri cand a zis sa vb de VTM?
6.Ce treaba are KYS-ul in toata treaba asta ?
7.Esti un prefacut atat timp cat incerci sa o faci pe victima aruncand cu mizerii in restu pt nishte lucruri care s-au intamplat inaite sa apara dacia 1310...
Am tot respectul pt tine ca ai ajutat oamenii dar ai facut mult mai multe chestii care nu se uita si care fiecare le-a tinut in el pana acum si acum deja e prea tarziu ca sa zici ca tu ai facut si ai dres pt clubul asta....ca si tu ai fost ajutat de multi dintre membri
Si crestii gen despartirea lui stefan de catalina nu se zic pt ca a fost un moment tragic din viata lui si nu trebuia sa ajungi la chestii de genu ca prin asta ai dovada de mult mai multa imaturitate si ai aratat clar ca tie nu tre sa iti ceara nimeni ajutorul ca apoi "injunghii pe la spate"
cu tot respectul MAD
|
|
|
13-07-10, 02:14
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Desi am spus intr-un post anterior ca nu voi mai posta pe acest topic ...ma vad nevoit sa postez iar .
Quote:
Originally Posted by ShurikeN
Am citit undeva in postul lui Stef ca "a avut prea mult bun simt fata de mine" iar eu l-am tratat "de sus". Adu-ti aminte Stef cine statea de vorba cu tine cand ai avut de suferit dupa relatia ta cu Catalina si adu-ti aminte cine ti-a dat sfaturi bune si cui i-ai dat dreptate si radeam la evenimentul din Piatra. Adu-ti aminte cui ii cereai sfaturi in diverse probleme cu masinile pe care vroiai sa le achizitionezi si sa le reconditionezi si daca te-am luat vreodata in ras
|
1.Domnule Mihai , viata mea personala nu cred ca avea ce cauta in postul tau , din momentu ce aici e vorba despre clubul Katana Team si in niciun caz despre viata mea personal. Te rog sa-ti vezi putin lungul nasului ca nu am ajuns sa fiu prostul tau . Asta sa-ti fie foarte clar  Nu tolerez si nici nu am sa tolerez vreodata asemenea nesimtire .
2. Legat de bunul simt pe care l-am avut fata de tine . Sa stii ca am avut , tot timpul cand era sa vorbim o chestie legata de masini ( ai scris ca ti-am cerut sfaturi in diverse probleme ...) tot timpul m-ai luat peste picior si in ras ..eu incercand sa port o discutie serioasa ...
Quote:
Se pare ca doar voi aveti voie sa va enervati . Pun pariu ca nu ti-ai pus intrebarea de ce am zis ce-am zis ( stii tu ce) si de cate ori ti-am zis tie asta. Adu-ti aminte cum mi-ai vorbit la BENZINARIE, pe ce ton si cum aruncai cu mizerii si acuze inspre mine, apoi cand te-am sunat duminica dimineata cum mi-ai vorbit in telefon cand erai la Kaufland si cum mi-ai intors spatele cand am vrut sa dam noroc la Hanu' Ancutei.
|
Chiar ma intreb de ce mi-ai raspuns in acel mod ... Da imi aduc foarte bine aminte ce s-a discutat la benzinarie ...dar nu inteleg ce ton si cu ce mizerii am aruncat in tine. Dar hai sa te intreb pe tine ceva ... cand te-am intrebat " man dar intalnirea era la 7 ...puteai sa dai si tu un telefon sa zici ca vii mai tarziu ca sa discutam noi (cei ce eram prezenti ) despre plecarea la SV ..raspunsul tau a fost de superioritate ..." Dar am programare cumva ? "
La Hanu' Ancutei ... cand ai venit tu la noi ... eram cu capul in portbagaj ..te-am vazut cand ai venit m-am sters pe maini ca eram plin de praf ... Dar nu cred ca acest gest pe care tu l-ai intrepretat asa cum l-ai intrepretat ... iti dadea dreptul sa-mi spui ceea ce mi-ai spus ...in momentul cand ti-am spus ( pe un ton calm ) ca stabilisem toti o ora de plecare din P.Neamt .
Quote:
Un singur lucru regret, ca m-am coborat la un nivel mult sub propriile asteptari zicand ce-am zis si pentru asta imi cer scuze, am dat dovada de imaturitate. Sa stii Stef ca sunt constient ca am si eu partile mele rele, pentru ca sunt om si nu-s programat pentru perfectiune, dar sa stii ca modul in care te-ai comportat tu in parcare si cum ai vorbit fata de mine nu denota maturitatea pe care vroiai sa o reliefezi. Inca un lucru Stef, nu vei fi niciodata in masura sa afirmi "eu stiu sa fac mai multe decat tine, iar tu esti un prost" pentru ca habar nu ai ce stiu sa fac si crede-ma ca HABAR nu ai de ce sunt in stare.
|
Niciodata nu am incercat sa-ti reliefez maturitatea pe care o am . Nu am vrut niciodata sa-ti demonstrez nimic. Tot ce am vrut a fost ca toti sa fim egali si tot ce se hotaraste in CLUB sa se respecte . Legat de "habar nu ai ce stiu sa fac si ca Habar nu ai de ce sunt in stare " ...ai foarte mare dreptate . Habar nu am ca tu la varsta pe care o ai ...si la maturitatea pe care zici ca o ai ... NU STII SA FACI DIFERENTA INTRE PROBLEMELE LEGATE DE CLUB SI VIATA MEA PERSONALA . Problemele din acest club , respectiv divergentele intre membrii , sunt probleme clubului ... iar probleme din viata mea personala sunt numai ale mele ...si nu te privesc pe tine ( in special ).
|
|
|
13-07-10, 02:39
|
|
 Stage 5
|
Bai da voi ati innebunit? Luati fratilor si vedetiva, vorbiti fata in fata, ce drq e asta??? Va lasati compuneri unu altuia de citit??? VEDE O TARA intreaga cum va certati....serios...e naspa ce faceti, VOI TOTI!
Serios...incetati aici si iesiti la o cafea ca oamenii maturi, luati discutati...altfel va intelegeti. Poate mai ramane loc de buna ziua intre voi.
E doar un sfat de la un prieten.
Peace out
|
|
|
13-07-10, 13:32
|
|
 Stage 5
|
BAI SHURIKANE AI INEBUNIT????CAND M-AI LUAT TU MOCA LA EVENIMENTE????AI LUAT-O PE ULEI RAU SA MOR DE NU! AUZI LA TINE ...CA S-A FACUT CHETA PENTRU MINE =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))
Ai uitat ca tu ai zis ca sa merg ca faceti cheta..si eu am refuzat!
ai inebunit serios.... auzi la tine...ca ai facut tu cheta cu pod si vali  ) serios ca vorbesti aiurea.
Last edited by buddy_lexx; 13-07-10 at 13:37.
|
|
|
13-07-10, 13:52
|
|
Stage 1
|
ma baieti nici nu merita sa va bateti capu' degeaba cu acest om
nu vedeti k asta vrea si totul moca cand ia spus lu' l3u k nu sar fi gandit sa ajute comuitatea facandu-le aerograf sau sa ii ia pe fiecare i parte si sa spuna ce vrei sa-ti fac la masina? L3u are tot dreptul sa ceara bani pt lucrarile lui. si nush ce treaba are chestia lu' Stef cu Catalina cu acest "mare club"
|
|
|
13-07-10, 13:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: FLASHBACK
Quote:
Leu : Tot timpul cand ai fost rugat sa ajuti anumiti membrii puneai pret, nu te gandeai sa ajuti comunitatea. Si aici ma refer la facut de bare sau diverse lucruri .. poate un mic aerograf pentru TOTI.
Spui ca te-ai implicat in club, dar eu tin sa te contrazic. Nu te-ai fi gandit sa faci masinile comunitatii "speciale" prin "darurile tale" si "talentul tau". Eu ma gandeam ca implicarea ta ar consta in luat pe fiecare in parte si spus : Ce vrei sa-ti faci la masina ? Uite, luam materiale si ne apucam de treaba. Varianta ta suna cam asa : Spune tu un pret sau vedem cata munca e si dup-aia vorbim cat costa. Daca asta consideri implicare.... e clar..
L3u : ai apelat la mine cand a fost vorba de Hunedoara si n-am zis sau m-am dat codit cum au facut alti "prieteni" de-ai tai si nu am PRETINS bani EXTRA pentru nu stiu eu ce "uzura masina, spart bucsaraie pe super drumurile vietii, omorat suspensia pe aceleasi drumuri si mai stiu eu altele..."
cand te-am intrebat daca ma ajuti cu barele.. sa-mi pun si eu o prelungire ceva, o dadeai cotita.. pana am zis de bani.. apoi mi-ai spus : "sa vedem ce si cum apoi iti zic cat te costa"
.
|
La primul paragraf nu e vorba de implicare e vorba de bun simt ,pt ca atunci cand i-am zis lu VALI ca ii cer 20 de lei (in care intra o sticla de suc un pachet de tigari si ceva de rontait din care lua si el)aaa ca e prea scump ca nu stiu ce ..si vati dus unde vati dus si a costat de cel putin 10 ORI MAI MULT....ok daca asa nu e bun fac altfel am pus un pret pe care tot voi lati decis ...... cat dai vali .... vali a zis..... si eu am zis ok ca sa nu mai iasa discutii .....asa ca shuriken daca vrei ceva stii unde ai fost si unde vrei sa te duci decizi tot tu.....
Da si cu drumul la Hunedoara eu te-am intrebat dak mergi si ai zis ok ,bezina cred ca ti-am pus mai mult decat deajuns si eu zic ca v-am omenit si pe tine si pe vali ........nu sa pus problema de suc apa,cafea,mancare,etc.......cam atat am mai avut de zis ...bafta..

<<<< L 3 U >>>>
no BASS no FUN
DACIA 1310 click
HONDA CIVIC coupe EJ2click
Hang On, Not Done Accelerating
|
|
|
13-07-10, 15:00
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mad_runner
5.Partea in care ai scris de egalitate zi-mi te rog unde a fost egalitate cand l-ai facut pe Leu putoi? MAD
|
Cand l-am facut pe L3u putoi era la nervi si aduti aminte ce-a fost la gura lui cand ne-am certat. Ce-a fost atunci a fost intre mine si el si-atat. Asta este, am regretat dar asa a fost sa fie.. sa trecem printr-un moment jenant plin de furie si de-o parte si de alta.
Quote:
"sau unde a fost egalitatea cand l-ai luat la misto pe Stef vineri cand a zis sa vb de VTM?" MAD
|
Esti cu vaca mai baiatule ? Cine a luat la misto pe Stef cu VTM-ul ? Eu i-am zis ca putini sunt pasionati de VTM si m-am inclus in "grupul lor" si-am zis ca restul nu prea cred sa stiu ce inseamna si cu ce se mananca.
Asa ca MAD revino cu picioarele pe Pamant .
Quote:
7.Esti un prefacut atat timp cat incerci sa o faci pe victima aruncand cu mizerii in restu pt nishte lucruri care s-au intamplat inaite sa apara dacia 1310... MAD
|
Esti ATEMPORAL si nu face nimeni pe Ioana D'Arc.
Quote:
Am tot respectul pt tine ca ai ajutat oamenii dar ai facut mult mai multe chestii care nu se uita si care fiecare le-a tinut in el pana acum si acum deja e prea tarziu ca sa zici ca tu ai facut si ai dres pt clubul asta....ca si tu ai fost ajutat de multi dintre membri MAD
|
Singurele persoane din club care m-au ajutat au fost VALEX si POD, deci iar ai vorbit sa te aflii in treaba.
[QUOTE=mad_runner;3514141
Si crestii gen despartirea lui stefan de catalina nu se zic pt ca a fost un moment tragic din viata lui si nu trebuia sa ajungi la chestii de genu ca prin asta ai dovada de mult mai multa imaturitate si ai aratat clar ca tie nu tre sa iti ceara nimeni ajutorul ca apoi "injunghii pe la spate"
cu tot respectul MAD[/QUOTE]
Se pare ca nu am fost inteles pe deplin, de sunt acuzat "ca injunghii pe la spate" . Cand am dat exemplul problemei lui Stef a fost pentru a demonstra ca NU MA INTERESEAZA SA VB DOAR DESPRE MASINI ci SUNTEM PRIETENI si ne putem baza unul pe altul in ORICE privinta, indiferent de viata personala sau nu. ( asta stiu eu ca inseamna PRIETEN - dar probabil ca este o utopie ), din acest motiv prietenului i te confesezi si-i spui ce te deranjeaza si altea probleme CHIAR si din VIATA PERSONALA.
Nu vreau sa ma scot victima nu vreau sa jignesc iar daca am facut-o a fost ca m-am enervat pe diverse lucruri si asa am reactionat la momentul respectiv. Subliniez ca niciunul dintre voi care "propovaduiti egalitatea" nu ati intrebat sa vedeti ce s-a intamplat si sa incercati sa gasiti o metoda de conciliere, doar ati pus paie pe foc.
IMI CER SCUZE PENTRU TOATE cele intamplate si zic cat se poate de sincer ca-mi pare Foarte RAU pentru ce a rezultat.
Este o vorba, "timpul vindeca ranile". Sper sa vi se vindece TOATE ranile adanci pe care vi le-a provocat comportamentul meu de ipocrit, nesimtit si celelalte apelative aruncate la adresa mea.
Iar tu MAD n-ai deloc respect pentru mine, asa ca lasa textele bombastice si de fatada.
|
|
|
14-07-10, 00:28
|
|
 Stage 5
|
Ca un ultim post pe sectiunea katana team...ca fost membru "fondator" va urez sincer mult succes in continuare ,spor la proiecte si sa va ajute Dumnezeu sa realizati tot ceea ce eu si ceilalti membrii care s-au retras v-au impiedicat!
Tin sa subliniez ca v-o spun cu mana pe inima,fara niciun fel de ironie si caterinca!!
A fost o perioada frumoasa din viata mea care acum a luat sfarsit. Sper ca acest sut in fund sa fie un pas inainte!
Si daca e sa regret ceva...ce stiu ca multi o sa ma acuze ca vorbesc prostii si ca o fac pe nu stiu ce victima ,regret ca Vali s-a schimbat foarte mult in ultimul timp si ca a ales ce a ales,nimeni nu l-a obligat. Sufar nespus de mult sa vad ca persoana caruia ma adresam cu "fratica" si impreuna cu care am visat frumos la un momentdat mi-a intors spatele. Tot vali a fost motivul pentru care m-am intors in club dupa ce m-am certat cu surikane ca m-a acuzat ca incurc lumea...si ca nu am facut nimic pentru club.
Vali,sa te ajute Dumnezeu sa iti termini masina asa cum vrei tu sa fie si sa te fereasca in acelasi timp de problemele care s-au tinut scai de tine! Mult succes!
oricum sa stiti ca tricoul meu cu Katana Team il voi pastra mult timp de acum in colo pentru ca a insemnat o perioada frumoasa din viata mea!
Va salut !
|
|
|
|
|