Quote:
Originally Posted by podx
din pacate vad ca aseara am observat ca nu cam mai este bagare in seama de la cativa membri deci imi cer scuze dar din partea mea ramane o singura solutie eu unu demisionez ca vad ca am ajutat prea multi oameni sa fiu tratat asa chiar de ei pod out 
|
Stii ca vorbesti prostii si ca faci din tantar armasar!
eu ti`am zis de ieri cum ne`am intalnit la 7 o treaba...la care trebuia sa te gandesti!
nu stiu altii care nu te-au bagat in seama ce motiv au avut(dar probabil 100%acelasi),tot ce pot sa vorbesc e in cazul meu : de 2 zile si nu numai... te sun pe telefon cate 3 minute continuu si nu`mi raspunzi... cand te intreb imi raspunzi cu un ton asa de o greata maxima gen :" ...a...era pe silent..." si eu te-am intrebat ...si nu ai putut suna dupa...ca sa vorbim? la care tu..tot cu aceasi greata ... "haah (gestul tau de zici ca ragai...)..nu stiu.." si zambesti... Tot atunci te-am intrebat..ok azi era pe silent in masina...sau unde pretindeai ca il aveai... dar ieri...alalta ieri...si in alte dati...tot in masina pe silent era? ca sa nu mai zici ca te-am sunat can eram aman2 la kaufland si ti-am zis cand ai iesit.. ba de ce nu raspunzi ca te-am sunat..la care ai scos telu din buzunar... si -mi spui.. "da, m-ai sunat...".
Pod tu esti un baiet bun si stii ca eu tin la tine mult mai mult decat tin la altii !!!... tot ce am vrut eu ieri,a fost sa`ti demonstrez cum m`am simtit eu atunci cand am vrut sa vorbesc cu tine ceva si tu m-ai ignorat total...scuzandu`te cu pretexte gen ." hah... nu stiu... n`am chef...".
Baga in seama si vei fi bagat in seama,respecta si vei fi respectat!
GANDESTE`TE LA CE AM SCRIS EU MAI SUS..SI INCEARCA SA-TI RECUNOSTI GRESELILE ca si eu recunosc ca am gresit ignorandu`te..dar a fost facut cu scopul de a-ti atrage atentia la greselile tale! Te pup si te respect enorm! BUDDY