Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 24-02-19, 22:05   #1
Mert15

Stock
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
Default Formula 1: Marele Premiul al Australiei 2019 poate să producă o surpriză?

Primul Mare Premiu al sezonului 2019 bate la ușă cu pași repezi. Va urma o nouă bătalie în trei pentru victorie Mercedes, Ferrari sau Red Bull ca și în 2018?

Ne-am obișnuit deja ca echipele fruntașe să se desprindă semnificativ de cele de după locul trei. În ultimele trei sezoane, locul patru din clasamentul constructorilor a obținut aproximativ jumătate sau mai puțin din punctele locului trei, iar pe circuit această diferență a fost la fel de simțită.

În timpul primei săptămâni de teste de la Barcelona, Bottas declarase că Mercedes are nevoie urgentă de upgrade la monopost.

El a adăugat: „Acesta va fi cel mai greu an, dar simt că am cel mai bun grup de oameni în spate pentru a trece peste acest sezon. Vom face față celei mai dure provocări, dar mă simt de parcă am oamenii potriviți în spatele meu. ” Oare supremația Mercedes începe să se piardă. De remarcat este și sugestia oferită de Pirelii, Ferrari fiind la peste 0.5 secunde în fața rivalilor.

Șeful Mercedes, Toto Wolff, nu a avut nicio îndoială că Ferrari a fost în față și a considerat că echipa italiană are o rezervă semnificativă de performanță.

Sursă completă https://www.auto-stiri.ro/formula-1-...straliei-2019/
Mert15 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -