Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 22-02-19, 19:31   #1
Mert15

Stock
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
Default Datele Pirelli sugerează că Ferrari este cu 0.5s īn fața rivalilor īn 2019

Pirelli estimează după caracteristiicile anvelopelor din sezonul 2019, faptul că monopostul Ferrari SF-90 este mai rapid cu 0.5 sec față de rivali. Īn ultima din cele patru zile de teste cei mai rapizi au fost Renault, Alfa Romeo și Toro Rosso. Mercedes venind abia pe un loc patru.

Ferrari a fost abia pe 5 după ce Leclerc a īncheiat ziua cu un timp de 1:18:046 pe anvelope soft. Acesta a fost la 0.7 sec față de timpul lui Nico Hulkenberg de la Renault cu al său 1:17:393. Acesta rulānd cu anvelopele ultrasoft.

Aplicānd estimările Pirelli ale decalajelor anvelopei C5, remanierea celor mai importante 10 timpi de īncercare din testare este considerabilă.

Leclerc și Sebastian Vettel se īndreaptă spre capul clasamentului ca singurii șoferi cu timpi de sub 1m17s.

Hulkenberg cade pe locul al șaselea, īn spatele lui Antonio Giovinazzi, al campionului mondial Mercedes, Lewis Hamilton și Haas al lui Romain Grosjean.

Există mai mulți factori semnificativi dincolo de compusul anvelopei care influențează timpul de īncercare, inclusiv modurile motorului și nivelurile de combustibil.

Combustibilul este deosebit de dificil de luat īn considerare, chiar dacă este tentant să declarăm că, de exemplu, Daniil Kvyat, stabilind un 1m17.704 pe excursie īntr-un singur tur, trebuie să fie o tură pe combustibil scăzut.

Comparativ cu Kimi Raikkonen fost pilot Ferrari, stabilind un 1m17 aproape identic īntr-o alergare pe cinci tururi.

Corectarea celor mai bune timpuri din prima săptămānă de teste. Ca și cum toată lumea ar fi folosit pneurile C5 este simplistă și nu produce o imagine definitivă a clasamentului.

Imaginea competitivă se va schimba īn a doua săptămānă cānd echipele vor īncepe să arate mai multă performanță.

Īntre timp, datele Pirelli ajută la eliminarea unuia dintre numeroasele enigme. Și indică īn continuare faptul că Ferrari are un avantaj de 0.5s pe tur.



Sursa: https://www.auto-stiri.ro/datele-pir...ata-rivalilor/
Mert15 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -