Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 05-12-08, 11:17   #16
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

Default Re: Scandal in Federatia Romana de Automobilism Sportiv

cine a scris nu stiu si nu folosi te rog sintagma "ati scris " ca nu suntem toti in aceasi oala.

eu m-am referit la faptul ca daca discutam pe tema asta macar sa o facem civilizat.
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 12:23   #17
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

este urat ce s-a intamplat si e foarte neplacut sa ai un rezultat pe pista si apoi prin hartii sa il pierzi.
am patit-o, am trecut peste, dar nu mi-a placut. filmarea de pe 4tuning a aratat ca am avut dreptate, dar totul se incheiase si altcineva fusese pe podium.

salut atitudinea lui Daniel Onoriu fata de cum a fost furat titlul lui Lucien Hora.
as vrea sa pot ajuta un eventual protest vizavi de situatia asta la AG fras, dar nu avem drept de vot anul asta.

RUSINE FRAS !
RUSINE celor care au facut presiuni pentru a-i fi furat titlul lui Hora !
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 19:34   #18
Drag_Event_Addict

Stage 5

Member of:
[4Rally]

doar la romani se poate intampla asa ceva.....daca suntem condusi de "boi"
Drag_Event_Addict is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 21:29   #19
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Siteul Autorally mi-a cenzurat acest comunicat, l-am trimis si lor dar nu l-au publicat, oare de ce?

PS. Titlu la coasta ii apartine lui Lucien Hora, in calitate de sportiv licentiat FRAS si principal adversar al celor 2 vreau sa stiu motivul real al celor 4 persoane care au furat acest titlu

Aveti vreo poza cu persoanele astea? Sunt curios sa stiu si eu cine a facut aceasta nedreptate pentru ca vreau sa ma feresc de ei in sezonul urmator deoarece ii consider oameni josnici.

Daniel Mojilian
Gheorghe Barbu
Constantin Zărnescu
Dan Pavelescu

Am postat pana la urma comunicatul meu in acest topic de pe autorally si sunt tare curios daca imi raspunde cineva: http://www.autorally.ro/forum/viewto...2642&start=105
Old 11-12-08, 17:46   #20
rallyfan

Stage 1

Quote:
Originally Posted by ono41 View Post
Siteul Autorally mi-a cenzurat acest comunicat, l-am trimis si lor dar nu l-au publicat, oare de ce?

PS. Titlu la coasta ii apartine lui Lucien Hora, in calitate de sportiv licentiat FRAS si principal adversar al celor 2 vreau sa stiu motivul real al celor 4 persoane care au furat acest titlu

Aveti vreo poza cu persoanele astea? Sunt curios sa stiu si eu cine a facut aceasta nedreptate pentru ca vreau sa ma feresc de ei in sezonul urmator deoarece ii consider oameni josnici.

Daniel Mojilian
Gheorghe Barbu
Constantin Zărnescu
Dan Pavelescu

Am postat pana la urma comunicatul meu in acest topic de pe autorally si sunt tare curios daca imi raspunde cineva: http://www.autorally.ro/forum/viewto...2642&start=105
Pai te mai intrebi de ce?
Nu ti-ai dat seama ca autorally= fras.
Si culmea la alegeri participa aceeasi echipa numai ca s-au schimbat functiile.
rallyfan is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -