Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply
 
Thread Tools
Old 06-04-13, 20:18   #16
valentin.nemtanu

Stage 5
 
valentin.nemtanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,669
Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Felicitari lui Mihai Marinescu !
Locul 8, primele puncte in clasamentul general al grupei Renault3,5, si mandria ca avem un roman in top !!
Succes maine , mai sus !!
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 07-04-13, 21:39   #17
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Buna ziua,
In atasament comunicatul de presa al lui Robert Visoiu dupa etapa a doua a AutoGP World Series.
Cu respect,
Echipa PMRacing
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RV_photo 4.jpg
Views:	96
Size:	5.09 MB
ID:	2742804  
Attached Files
File Type: doc RV_CP.doc (1.51 MB, 6 views)
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 07-04-13, 22:31   #18
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Petrut Florescu
Cursa cu obstacole la Sarno
• Competitia: WSK Master Series
• Locatia: Circuito Internazionale Napoli, Sarno (SA), Italia
Cea de-a doua etapa a WSK Master Series s-a desfasurat in acest week-end pe Circuitul International Napoli de langa Sarno. Petrut Florescu a evoluat la categoria KF Junior.
Calificarile au fost dificile pentru pilotul Chiesa Corse, care a fost nevoit sa se multumeasca cu pozitia a 39-a, in ciuda eforturilor intense depuse la volanul kartului sau. "Anumite elemente nu tin nici de setup si nici de pilotaj. Am incercat totul pentru a obtine timpi cat mai buni, insa in cele din urma nu s-a putut mai mult in calificari. Stiam in acel moment ca mansele de calificare care urmau vor insemna o lupta pentru a reveni intre primii" a declarat Petrut dupa calificari.
Repartizat in grupa calificativa D, Petrut a avut evolutii foarte bune in cursele de calificare, reusind depasiri entuziasmante si clasari foarte bune, in ciuda startului din mijlocul plutonului. In consecinta, Petrut a reusit o evolutie foarte buna si in prefinala competitiei, pe care a reusit sa o termine pe locul 8 in urma unei depasiri spectaculoase in chiar ultimul viraj al circuitului.
Pozitia din prefinala i-a permis lui Petrut accesul in finala competitiei, in care avea sa porneasca de pe linia a 8-a. Din nefericire pentru pilotul Chiesa Corse, startul in finala din mijlocul plutonului l-a facut sa piarda mult timp, Petrut incheind in cele din urma cursa din Italia pe pozitia 24.
"A fost o cursa dura, presarata cu incidente. Intr-una dintre mansele de calificare am fost lovit tare din spate, kartul fiind practic reconstruit pentru prefinala si finala. Sunt multumit de evolutia pe care am avut-o in prefinala si stiu ca am facut tot posibilul pentru a obtine o clasare cat mai buna in finala, insa cursele ne rezerva si momente mai putin usoare cateodata. Astept cu nerabdare urmatoarele etape, in care sper ca vom fi in primele pozitii, unde stim ca putem sa ajungem" a conchis Petrut Florescu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PF....KFJ_S.jpg
Views:	78
Size:	984.5 KB
ID:	2742888  
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 07-04-13, 22:37   #19
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Șase piloți români aleargă la Sarno (Napoli) în acest week-end
În acest wek-end, pe circuitul din Sarno, în apropiere de Napoli, se va desfășura cea de-a doua etapă a competiției WSK Master Series. La start se vor prezenta nu mai puțin de șase români, o participare record pentru pistele din Italia. La clasa KF junior, vom fi foarte bine reprezentați, cu patru piloți la startul calificărilor: Petru Florescu, Alexandra Marinescu, Marcu Dionisios și Andrei Vajda. Ei vor avea o sarcină foarte dificilă pentru că la clasa KF junior se vor înfrunta 76 de piloți și mai puțin de jumătate dintre ei vor putea ajunge în finală.
La clasa rezervată seniorilor Tomi Drăgan este românul căruia trebuie să ținem pumnii, având de înfruntat dorința de afirmare a altor 36 de piloți înscriși în competiție. La clasa Mini, rezervată piloților care aleargă cu licență italiană, printre cei 45 de concurenți se numără și Tudor Pitulea, care se află la prima sa aventură internațională. Le urăm succes tuturor piloților români!

Sursa: http://www.frk.com.ro/
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 08-04-13, 09:21   #20
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Mihai Marinescu, start in forta in sezonul Formulei Renault 3.5
Data: 07 Aprilie 2013 / Alte competitii

Pilotul brasovean a participat in acest weekend, la Monza, la primele doua curse din 2013 ale Formulei 3.5, competitie care apartine Seriei Mondiale Renault. Chiar daca este componentul unei echipe nou infiintate, Zeta Corse, Mihai Marinescu a avut starturi senzationale in ambele curse si un start bun in sezonul 2013 in aceasta competitie.

Chiar daca aceste prime doua runde ale campionatului reprezinta acomodarea pilotului roman cu monopostul si cu echipa, Mihai a reusit sa puncteze in ambele curse, acumuland la finalul weekend-ului 5 puncte, demonstrand inca o data talentul sau.

In calificarile pentru prima cursa, desfasurata sambata, Mihai Marinescu a pornit de pe a 23-a pozitie a grilei, a reusit sa recupereze 11 pozitii pana in cel de-al doilea viraj. A terminat cursa pe locul 8 obtinand primele puncte la debutul pe noul monopost.

Daca startul de pe pozitia 23 l-a pus mult la munca pe brasovean, ce sa mai spunem de startul in a doua cursa, atunci cand Mihai a pornit din spatele plutonului, de pe ultima pozitia (26)? Ei bine, Marinescu a luat un start chiar mai bune decat cel din cursa de sambata, urcand 13 pozitii pana dupa a doua sicana. A terminat cursa numarul 2 pe ultima pozitie a topului 10, reusind sa puncteze in ambele runde.

Cursa de sambata a fost castigata de catre belgianul Stoffel Vandoorne de la Fortec Motorsports iar cea de-a doua de catre portughezul Felix Da Costa de la echipa Arden Caterham. Cu rezultatul de sambata, Vandoorne devine primul debutant care obtine pole position si victoria in prima cursa la care participa.

”Am vrut sa maximizez cat mai mult potentialul pe care il am si am izbutit sa demonstrez ca pot puncta in pofida dificultatilor din calificari. Inca ma acomodez cu masina si cu echipa si sunt impresionat de nivelul de combativitate din acest campionat. Aici depasirile sunt mult mai agresive si totul se desfasoara la un alt nivel comparativ cu Formula 2, campionatul in care am evoluat sezoanele precedente. Avem de lucrat la calificari pentru ca e clar ca putem strange mult mai multe puncte daca izbutim sa avem sesiuni de calificari bune. Am reusit sa salvam cinci puncte care vor fi pretioase in economia campionatului. Sper sa putem lua startul la etapa urmatoare din Spania" a declarat pilotul roman pe website-ul personal (mihai-marinescu.ro)

Monza este un circuit indragit de Mihai Marinescu si cred ca a fost locul potrivit in care sa inceapa sezonul Formulei Renault 3.5. Urmatoarele doua runde se vor desfasura peste 3 saptamani in Spania, pe Circuitul Motorland Aragon.

Dan Terea
Echipa Autorally
Sursa:www.autorally.ro
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mihaimarinescuformula35_zps741f8b34.jpg
Views:	80
Size:	47.9 KB
ID:	2743033  
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 09-04-13, 00:11   #21
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Rezultate sub așteptări ale piloților români la Sarno
08-APRILIE-2013

În cea de-a doua etapă WSK Master Series, desfășurată în acest week-end la Sarno (Napoli), cel mai bun rezultat a fost obținut de Marcu Dionisios, la clasa KF juniori, care s-a clasat, în final, pe locul 21. La clasa KF juniori am avut 4 concurenți înscriși, însă Alexandra Marinescu și Andrei Vajda nu au reușit să se califice în finala de duminică, unde s-au întrecut 34 de piloți. Marcu Dionisios și Petru Florescu s-au aliniat la start, fiind pe grilă pe pozițiile 23, respectiv 16. După 12 tururi de pistă Marcu Dionisios a trecut linia de finiș al 22-lea, iar Petru al 24-lea, însă decizia stewarzilor de a-l penaliza cu 10 secunde pe Leonardo Pulcini, le-a permis celor doi să mai urce câte un loc în clasamentul final. Totuși aceste poziții nu le-au adus niciun punct în clasamentul general, deoarece punctează numai primii 15 piloți.

La clasa KZ, Tomi Drăgan a avut un week-end nereușit și nu a adunat niciun punct. La această clasă regulamentul este diferit, piloții întrecându-se în două finale. În prima finală Tomi a terminat pe locul 14, iar în cea de-a doua a sosit al 25-lea, din cauza unui incident de cursă.

La clasa 60 Mini, rezervată piloților care alergă numai cu licență italiană, Tudor Pitulea a luat un prim contact cu lumea dură a curselor din Italia. A ratat de puțin intrarea în finală, dar acum contează mai mult experiența.
sursa: www.frk.com.ro
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 15-04-13, 09:52   #22
valentin.nemtanu

Stage 5
 
valentin.nemtanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,669
Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Anual, in primul weekend din iunie, micul oras Handlova- Slovacia gazduieste 2 concursuri cu participare internationala :
- cupa orasului Handlova concurs de indemanare premiat de Primaria localitatii
- Banik Rally - organizat si premiat de sindicatul grupului de mine din zona
Echipajele brailene au stabilit o relatie de traditie de peste 30 de ani participand la un raliu desfasurat intr-o zona muntoasa, deosebit de pitoreasca si cu multe puncte turistice de atractie
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN2511.JPG
Views:	86
Size:	1.63 MB
ID:	2749337   Click image for larger version

Name:	IMG.jpg
Views:	79
Size:	1.20 MB
ID:	2749340   Click image for larger version

Name:	IMG_0001.jpg
Views:	82
Size:	1.73 MB
ID:	2749341  

Attached Images
  
__________________
Recomandam / distribuim doar uleiuri competitive de topinfomarbr@gmail.com
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 18-04-13, 19:50   #23
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Interviu cu Edwin Keleti inainte de participarea la Rallye Açores
Data: 18 Aprilie 2013 / European Rally Championship

Edwin Keleti se va afla saptamana viitoare in Insulele Azore, acolo unde, alaturi de navigatorul Botond Csomortani, va lua startul in cadrul celei de-a patra etapa a Campionatului European de Raliuri 2013. Edwin este un pilot care se adapteaza foarte bine noilor conditii si care a avut intotdeauna rezultate excelente in competitiile internationale.

In 2009, la volanul unui Renault Clio R3 Maxi Evo, a participat pentru prima data la o etapa din Campionatul Mondial de Raliuri WRC, Rally Catalunya. A obtinut locul 4 al grupei R3 si locul 28 in clasamentul general. Un an mai tarziu, a revenit la etapa de WRC din Spania, cu acelasi Clio R3 Maxi Evo, imbunatatindu-si performanta din 2009. A terminat pe locul 2 al grupei R3 si pe 21 la general.

Includerea Raliului Sibiului in calendarul Intercontinental Rally Challenge 2012 a insemnat pentru Edwin Keleti oportunitatea de a se intrece din nou cu adversari de calibru mondial. Locul 5 in clasamentul general IRC, obtinut in cadrul unui raliu al Sibiului foarte dur, ne-a demonstrat inca o data ca intrecerile internationale ii priesc pilotului BCR Leasing Rally Team. Echipajul Edwin Keleti / Botond Csomortani a fost de asemena cel mai bine clasat echipaj roman in runda sibiana.

Cei doi vor lua startul in Rally Açores la bordul Mitsubishi-ului Lancer EVO X. Edwin a avut amabilitatea de a ne raspunde la cateva intrebari inainte de a pleca spre Portugalia.

Rallye Açores va insemna prima ta participare la o etapa de ERC. Cum ai luat decizia inscrierii?
A fost destul de simplu. Ne doream sa revenim in WRC pentru a putea sa oferim partenerilor nostri expunere la cel mai inalt nivel insa pana in septembrie etapele de WRC se suprapun cu cele de CNR iar interesul comercial al partenerilor nostri e preponderent in tara, asa ca nu puteam renunta la etape de CNR. Astfel am consultat calendarul ERC si am considerat ca SATA Rally Acores si San Marino Rally sunt interesante din punct de vedere al expunerii si al pozitionarii fata de etapele de CNR.

Ce ti-ai propus de la aceasta participare internationala?
Ca de fiecare data cand participi la un raliu complet nou si cu doar 2 treceri la recunoasteri va fi foarte dificil sa te lupti cu pilotii locali si chiar si cu Marco Tempestini care a mai participat anul trecut, insa sper, sincer, sa facem fata cu bine adversarilor. Sa nu uitam de rezultatele din WRC care au fost peste asteptari in conditii similare.
Vom vedea dupa recunoasteri ce strategie putem sa adoptam pentru a ne apropia un rezultat cat mai bun!

Cum ti se pare noul format al ERC?
Era nevoie ca ERC sa primeasca un suflu nou si sa revina acolo unde ii era locul, in anticamera WRC!

Romania va mai fi reprezentata in Azore de familia Tempestini si de Florin Tincescu. Ai vreun target in "competitia romanilor"?
Evident ca imi doresc sa ne intoarcem de acolo ca cei mai bine clasati romani, insa mie imi place mai mult sa vorbesc dupa o competitie si nu inaintea ei! Ce e 100% sigur e ca NU va fi usor!

Stim ca esti un pasionat al Formulei 1 iar Robert Kubica a confirmat participarea in Rallye Açores. Cum vezi revenirea lui Kubica in motorsport?
Ma bucur mult pentru Kubica! Este un pilot extraordinar si merita din plin sa revina acolo unde ii este locul! Ma incanta pasiunea sa pentru raliuri si sunt foarte admirativ cu privire la ritmul sau pe macadam!

Mai iei in calcul si alte "iesiri" in acest an?
Initial ne gandeam sa mai participam si la San Marino Rally insa ramane de vazut daca bugetul o va permite!

Daca tot am vorbit despre F1, cine crezi ca va castiga campionatul in acest an si cine ti-ai dori sa il castige?
Eu sunt un fan 100% Ferrari insa nu imi place de Alonso cum nu eram nici fan Schumacher. Mi-ar placea, la nivel uman, sa castige Raikkonen, Webber sau Button, insa ma indoiesc ca va fi asa.

Ii uram mult succes echipajului roman in Rally Acores, etapa programata sa se desfasoare in perioada 25-27 aprilie!

Dan Terea
Echipa Autorally
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 18-04-13, 20:06   #24
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

O noua participare a lui Petrut FLORESCU
---------------------------------------------------
Buna ziua,
In atasament comunicatul de presa al lui Petrut Florescu inaintea etapei a treia a WSK Euro Series.
Cu respect,
Echipa PMRacing

-------------------------------------------
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PFlorescu_UP.jpg
Views:	78
Size:	888.8 KB
ID:	2752596  
Attached Files
File Type: doc CP_PFlorescu.doc (1.61 MB, 1 views)
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 23-04-13, 18:06   #25
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Petrut Florescu
Cursa fara satisfactii la Sarno
• Competitia: WSK Euro Series
• Locatia: Circuito Internazionale Napoli, Sarno (SA), Italia
• Echipa / sasiu / motor: Chiesa Corse / Zanardi / Parilla
In acest weekend Petrut Florescu a participat pe Circuitul International Napoli din sudul Italiei la cea de-a treia runda a WSK Euro Series.
Petrut Florescu a abordat cursa de la poalele Vezuviului cu optimism si cu dorinta de a reusi o clasare cat mai buna, care sa ii permita strangerea de puncte in ierarhia competitiei. Primele antrenamente au fost promitatoare pentru pilotul Chiesa Corse, care a reusit timpi nuni in zilele de miercuri si joi.
Odata cu inceperea probelor cronometrate, insa, timpii lui Petrut Florescu au ramas la aceleasi valori in vreme ce adversarii sai au reusit sa isi imbunatateasca performantele. Astfel, pilotul bucurestean a reusit doar la 42-lea rezultat in calificari.
Au urmat mansele de calificare in care Petrut Florescu a pornit din mijlocul grilei de start si a fost nevoit sa lupte pentru fiecare pozitie, fiind angrenat in mai multe randuri in incidente de cursa. Rezultatul a fost o clasare mai putin buna la finalul manselor de calificare, sinonima cu o pozitie slaba de start in vederea prefinalei.
Plecat de pe linia a 16-a a prefinalei, Petrut Florescu a luat un start bun, insa a fost nevoit sa evite un incident in primul viraj strans al circuitului si a pierdut, in consecinta, avantajul obtinut la start. A urmat o cursa de urmarire pe care pilotul Chiesa Corse a icheiat-o pe pozitia a 22-a, fara a reusi calificarea in finala competitiei.
"Sunt dezamagit de rezultat. In primele zile parea ca putem mentine ritmul cu ceilalti piloti, insa odata cu inceperea fazei de calificare a devenit limpede ca anumite diferente nu pot fi surmontate din pilotaj. Cele cateva mici erori din mansele de calificare nu au ajutat nici ele, astfel incat rezultatul final nu a fost cel pe care il asteptam. Dupa o analiza atenta vom trage concluziile necesare pentru a gasi solutiile cele mai bune" a declarat Petrut Florescu.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 24-04-13, 13:31   #26
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Tomi Drăgan, de două ori în primii 10 la Sarno (Napoli)

WSK Euro Series a programat pe circuitul de la Sarno (Napoli), în week-end-ul care a trecut, cea de-a treia etapă a competiției. Dintre toți românii care au participat, la diferite clase, Tomi Drăgan (KZ2 – seniori) a avut cea mai bună evoluție. La clasa seniorilor regulamentul prevede două finale distincte. În prima finală, desfășurată sâmbătă, deși a fost al 18-lea pe grila de start Tomi Drăgan a trecut al optulea linia de sosire, dar în final s-a clasat pe locul 7, deoarece un alt pilot, care terminase cursa pe poziția a patra, a fost penalizat de către comisarii sportivi cu 10 secunde și a retrogradat până pe poziția a 14-a. În cea de-a doua finală, desfășurată duminică, Tomi a avut o evoluție asemănătoare. A fost al 16-lea pe grila de start, iar după start Tomi a recuperat poziție după poziție timp de 6 tururi, ajungând al nouălea. În ultimele nouă tururi nu a mai reușit nicio depășire, dar nici nu a fost depășit, trecând linia de sosire pe poziția a noua.

La clasa Mini60, Tudor Pitulea, aflat la cea de-a doua sa participare în competiție, a reușit performanța de a se califica în finala programată duminică. Ba chiar se anunța o cursă promițătoare, pentru că Tudor a ocupat poziția de 17-a pe grila de start, într-o finală în care au participat 34 de piloți. Din păcate, după numai patru tururi Tudor Pitulea a fost nevoit să abandoneze, dar este clar că evolulțiile sale sunt din ce în ce mai bune și progresele sale nu se lasă așteptate.

La clasa KF juniori s-au angrenat în luptă trei piloți români. A surprins lipsa lui Marcu Dionisios, care figura pe lista celor înscriși în competiție. Vasile Didilă, un pilot neexperimentat, a avut șansa de a lua contactul cu profesionalismul marilor competiții. În schimb Alexandra Marinescu nu reușește să urce pe un loc care să-i asigure prezența într-o finală. Petru Florescu este pilotul de care sunt legate speranțele românilor într-o clasare mai bună, dar nici el nu a reușit să intre în finala în care au luat startul 34 de piloți din cei 70 care au participat. De fapt, la Petru Florescu problemele sunt la nivelul întregii echipe din care face parte, Chiesa Corse, pentru că toți piloții echipei au avut rezultate modeste, cu mult sub valoarea lor.

Următoarea etapă a WSK Euro Series este programată în Belgia, pe circuitul din Genk, în perioada 30 mai – 02 iunie.
Sursa: FRKarting
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 03-05-13, 17:14   #27
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Invierea Domnului Isus Hristos să vă găsească sănătoşi, bucuroşi şi să aveţi noroc în ceea ce faceţi!
Mitică RUSĂNESCU
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 11-05-13, 10:32   #28
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Robert Visoiu va participa in acest sfarsit de saptamana in GP3 ,eveniment transmis de digisport...
Daniel_DRV is offline   Reply With Quote
Old 13-05-13, 10:19   #29
26WRC

Stage 5
 
26WRC's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,159
Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

ERC 2013: Bogdan Marisca si Sebastian Itu vor lua startul in Turul Corsicii



Supranumit si ”raliul celor 10.000 de viraje”, Turul Corsicii se va desfasura în perioada 16 - 18 mai si va avea peste patru ore de transmisii in direct pe postul de televiziune Eurosport. ”Astept cu nerabdare etapa din Corsica. Ma bucur ca am reusit, impreuna cu partenerii nostri, sa punem totul la punct si ca putem lua startul la o etapa din Campionatul European inaintea celei de la Sibiu. Obiectivul nostru este sa ajutam cat mai mult Napoca Rally Academy in lupta cu cei de la Renault Sport in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup”, a spus Bogdan Marisca.



Programata pe drumurile virajate din Corsica, etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri se anunta una extrem de disputata. In total sunt programate 11 probe speciale cu o lungime totala de aproape 250 kilometri. ”Turul Corsicii este un raliu infernal care ne va solicita enorm de mult atat pe noi cat si echipamentul de concurs. Este un raliu atipic pentru noi, cu probe foarte inguste si virajate. Dictarea este extrem de importanta si ne vom concentra la maximum in recunoasteri pentru a prinde cat mai multe din particularitatile etapei. Sper sa obtinem un rezultat cat mai bun pentru Napoca Rally Academy si mi-ar placea mult sa terminam acest raliu cu bine”, a spus si Sebastian Itu, copilotul echipajului Napoca Rally Academy.
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 16-05-13, 18:04   #30
valentin.nemtanu

Stage 5
 
valentin.nemtanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,669
Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Felicitari echipajului din Satu Mare format din Seletye David - Seletye A. ( tata si fiu) pentru clasarea pe locul 7 in etapele 3 si 4 din Cehia a Campionatului european de raliuri secrete CEC 2013.
Sunt deja in top ten provizoriu si mai sunt etape pana la sfarsitul sezonului, dar au deja un bagaj consistent de puncte !! Succes pe mai departe !
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -