Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply
 
Thread Tools
Old 28-05-13, 15:47   #31
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa



Petrut Florescu, la Morsicani Racing pentru urmatoarea cursa



Dupa un start de sezon marcat de diferente tehnologice care l-au fortat pe tanarul Petrut Florescu sa se lupte in mijlocul plutonului din WSK, pilotul roman a decis sa renunte la serviciile Chiesa Corse si sa participe pentru restul sezonului in echipa Morsicani Racing.
Desi asteptarile lui Petrut Florescu erau mari la inceputul acestui sezon, startul in WSK nu a fost cel asteptat, in mare parte din motive ce tineau de partea tehnica. In ciuda diferentelor fata de ceilalti concurenti, Petrut a incercat in permanenta sa ajunga intre primii. In cele din urma, pentru a nu sacrifica obiectivele principale, respectiv Campionatul European și cel Mondial, a fost luata decizia schimbarii echipei.
„Chiesa Corse este o echipa extrem de importanta, la care am invatat foarte multe. Am un respect deosebit fata de ei si fata de modul lor de lucru. Din neferice insa, asta nu a fost suficient pentru a-mi garanta sanse egale cu ale celorlalti concurenti din fruntea ierarhiei clasei KFJunior, motiv din care am ales sa schimbam echipa. Am incercat la primele curse din sezon sa gasim variante pentru a compensa diferentele de material tehnic, insa nu s-a putut mai mult si riscam sa compromitem obiectivele sezonului”, a declarat Petrut Florescu.
Echipa Moriscani alaturi de care va concura Petrut Florescu a dovedit un profesionalism si o determinare iesite din comun atat in sezoanele trecute, cand a reusit numeroase victorii si titluri, cat si in acest sezon. Intre pilotii care au avut rezultate deosebite alaturi de Morsicani Racing se afla si Robert Visoiu, in prezent pilot in GP3 si in seria AutoGP.
„Am trecut deja prin doua teste cu echipa Morsicani in vederea pregatirii etapelor de Campionat European si pot spune ca sunt foarte multumit de tot ce am vazut aici: materialul tehnic si modul de lucru sunt exemplare. La finalul testelor voi fi pregatit pentru Europene si Mondiale, unde sper sa reusesc rezultate pozitive” a cochis Petrut.
Petrut Florescu va fi unul dintre cei doar doi piloti Morsicani Racing in 2013, echipa italiana alegand sa se concentreze astfel cu maxima atentie asupra categoriei KFJunior la care evolueaza pilotul roman. In perioada urmatoare Petrut Florescu va efectua un al treilea test in vederea participarii la Campionatul European.


www.pmracing.ro
office@pmracing.ro
Motorsport PR Experts
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 30-05-13, 23:20   #32
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu
Robert Visoiu, din nou la Silverstone in AutoGP
• Competiția/Echipa: AutoGP/Team Ghinzani Arco
• Etapa: etapa a IV-a din seria AutoGP
• Locația: Silverstone, Marea Britanie
Robert Visoiu va concura in acest week-end in cea de a patra etapa a Seriei Mondiale Auto GP, pe circuitul britanic de la Silverstone.
Configuratia traseului de la Silverstone este una care avantajeaza stilul de pilotaj al lui Robert Visoiu - multe viraje rapide, legate si portiuni de viteza. Din anumite puncte de vedere, Silverstone-ul poate fi comparat cu traseul de la Barcelona, unde Robert a obtinut puncte in 2013, in prima etapa din seria GP3.
Anul trecut, in Albion, in aceeasi serie GP3, in prima cursa, pilotul roman a plecat de pe locul al 16-lea si a incheiat pe 12. In cursa a doua, pe ploaie, Robert a luat startul de pe pozitia a 15 a grilei, in urma unei retrogradari de 3 pozitii primita pentru ca a trecut linia de sosire de doua ori in cursa principala.
La start, Robert nu a castigat nimic, insa imediat a inceput forcingul. In 2 tururi a intrat in top 10, dupa inca un tur era pe 5, iar la mijlocul intrecerii era deja pe pozitia a 2-a. Din pacate, pe final trasa ideala s-a uscat, iar Robert, plecat cu gume de ploaie, a inceput sa piarda si a terminat pe 5, pozitie sinonima cu 6 puncte in clasamentul general.
"Circuitul de la Silverstone este unul foarte spectaculos, rapid. Din pacate pista a fost partial reasfaltata acum doi ani, cand a fost adaugata noua aripa si a ramas denivelata. Sesiunea de antrenamente va fi foarte importanta pentru reglarea suspensiilor in functie de aceste denivelari. In week-end s-ar putea sa ploua, iar asta ar putea sa ma ajute", a declarat Robert Visoiu.
Dupa trei etape in Seria Mondiala Auto GP, Robert este unul dintre cei mai constanti debutanti si ocupa locul 7 in clasamentul general, cu 32 de puncte si o clasare pe podium, la Monza.
Cursele de la Silverstone se vor desfasura sambata, de la ora 16.20 si duminica, de la 15.20. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 06:59   #33
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu

Week-end britanic cu putine puncte
• Competiția/Echipa: AutoGP/Ghinzani
• Locatia : Silverstone/Marea Britanie
Robert Visoiu a strans doar doua puncte in etapa a patra a Seriei Mondiale Auto GP, desfasurata la Silverstone. Prima zi a programat doua sesiuni de antrenamente si mansa de calificari. In cele doua antrenamente cronometrate, Robert a fost al 6-lea si mai apoi al 8-lea.
Sesiunea de calificari a incheiat-o pe locul 9, ceea ce inseamna o pozitie in linia a 5-a a grilei pentru cursa principala. "Am avut probleme in primele doua viraje. Este pentru prima data cand concurez la Silverstone, pe aceste viraje rapide, cu noul monopost. In calificari, cu primul set de gume, am reusit al patrulea timp. Cu al doilea set am pierdut mult. Am fortat, am gresit, am avut si un tur bun, sabotat insa de un steag rosu", a declarat Robert Visoiu la finalul zilei de vineri.
Sambata, bucuresteanul a facut o cursa buna. Plecat din linia a 5-a, Visoiu a mers in nota obisnuita a week-endului britanic. Pilotul Ghinzani a incheiat pe pozitia a 10-a, la aproape 25 de secunde in spatele invingatorului, noul sau coleg, Kevin Giovesi. Dupa cursa, Giovesi a fost amendat pentru ca a intarzia nepermis intrarea la boxe si astfel Robert a mai castigat un loc. "Cursa a fost buna in prima parte. Am intarzia intrarea pe linia boxelor pentru schimbul de pneuri, dar nu a fost o ideea inspirata. Am revenit pe circuit pe 10 si acolo am incheiat", a spus Robert la finalul primei curse.
Robert Visoiu a incheiat prematur week-endul din Albion. Acesta a abandonat in cursa a doua, in ciuda unui start foarte bun. Plecat de pe locul 9, in scurt timp Robert a urcat pana pe locul al 5-lea. A fost momentul in care Visoiu si Ghirelli s-au acrosat, iar romanul a abandonat cu suspensia fata rupta. Robert a fost gasit vinovat si a primit o retrogradare de 5 pozitii pe grila urmatoarei curse.
"Nu ma consider vinovat sau in cel mai rau caz vina ar fi trebuit impartita. Singurul lucu bun este acela ca in cursa am avut un ritm mult mai bun decat in calificari. Asta inseamna evolutie", a completat Robert Visoiu.
Robert a strans in clasamentul general 34 de puncte. Urmatoarea etapa se va desfasura in Italia, la Mugello, in perioada 13-14 iulie. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 15-06-13, 06:35   #34
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Petrut Florescu

Petrut Florescu, pregatit pentru Campionatul European de Karting

• Competitie/Echipa : Campionatul European de Karting / Morsicani Racing Team
• Locatia : Alcaniz, Motorland Aragon


Petrut Florescu va concura in acest week-end, in Spania, pe circuitul Alcaniz, in prima etapa din Campionatul European de Karting. Sezonul va cuprinde 2 etape, dintre care prima in Spania, iar cea de a doua in Italia, la Ortona, in intervalul 18 - 21 iulie.
Cu doar doua runde la dispozitie, pilotii au nevoie de atentie sporita, iar pregatirea psihologica poate fi decisiva - cea mai mica greseala se plateste scump intr-un astfel de format. Este nevoie atat de concentrare si viteza cat si de constanta.
Petrut Florescu va concura la categoria KF-Junior pentru echipa Morsicani Racing, pe un model Tony Kart cu motor Vortex. Pneurile pentru Campionatul European vor fi furnizate de producatorul LeCont, iar aceasta va fi cu adevarat o noutate pentru pilotul roman. In ultimele saptamani, Petrut Florescu s-a concentrat exclusiv pe testele cu gumele LeCont.
Noua echipa pentru care va concura Petrut este una dintre cele mai importante din WSK, dar si din kartingul continental. In sezoanele trecute, Morsicani Racing a reusit numeroase victorii si titluri. Intre pilotii care au avut rezultate alaturi de Morsicani Racing se numara si Robert Visoiu, in prezent pilot in GP3 si in seria AutoGP.
Circuitul Alcaniz este situat in nord vestul Spaniei, intre orasele Madrid si Barcelona. Pista are o lungime de 1671 de metri, iar latimea benzii asfaltice este de 10 metri. Cele 15 viraje fac traseul iberic unul tehnic, dar cu trei paliere de viteza. Pe lista de start KF-Junior a etapei de la Alcaniz se vor afla 83 de piloti.
"Am decis sa renunt la ultimele etape din WSK pentru a ma concentra pe testele cu noua echipa. Imi place noul motor, care urca in mod constant. Pneurile LeCont sunt ceva mai dure decat cele Vega, cu care am mers in WSK, si nu ofera o aderenta la fel de buna. Despre circuit pot sa spun ca imi place, desi este ciudat. In teste, pe un anumit tur pierdeam pe primul sector, pentru ca mai apoi sa pierd pe sectorul final. Sper totusi ca week-endul de la Alcaniz sa aduca un rezultat bun, poate cel mai bun din 2013", a declarat Petrut Florescu.
Vineri se vor desfasura antrenamente si calificari. Sambata vor fi mansele calificative, iar duminica prefinala si finala. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 15-06-13, 06:38   #35
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu

Robert Visoiu revine la Valencia, in seria GP3
• Competiția/Echipa: GP3 / Mark Webber Arden
• Locatia : Circuitul Ricardo Tormo, Valencia, Spania
Robert Visoiu va concura in acest week-end, in cea de a doua etapa a seriei GP3, pe circuitul Ricardo Tormo de langa Valencia. Acesta este al treilea sezon consecutiv in care Robert are aparitii oficiale pe traseul iberic. In 2011, in Formula Abarth Europeana, a avut doua clasari pe locul al 6-lea. In 2012, pe acelasi circuit din localitatea Cheste, in Formula 3 Italiana a concurat intr-un week-end cu trei manse. In prima a fost al 11-lea, iar in celelalte doua a incheiat pe locul 7.
Anul acesta, in prima runda din GP3, de la Barcelona, noul pilotul MW Arden a incheiat in puncte prima cursa, pe locul al 9-lea. Visoiu a fost al 12-lea pe grila, a avut o evolutie foarte bune, si-a conservat pneurile bine. Robert a fost la final cel mai bine pozitionat pilot al echipei MW Arden.
In a doua alergare, Robert Visoiu a trecut de la extaz la agonie. A plecat de pe locul al 9-lea al grilei, insa a fost implicat intr-un incident in virajele 7 - 8, incident care l-a aruncat in spatele clasamentului. Mai mult, la scurt timp a fost amendat cu drive-through pentru start furat si a trebui sa treaca pe la boxe. Locul 19 final nu a fost unul elocvent pentru potentialul sau.
In urma cu mai putin de o saptamana, tanarul bucurestean a luat parte la sesiunea oficiala de teste de pe Hungaroring. El a incheiat pe locul 9 prima zi, intr-o alta mansa de acomodare cu noua masina. Cea de a doua zi a fost influentata negativ de aparitia ploii. Robert Visoiu a incheiat ziua pe ultima pozitie. Din pacate nu a putut profita de iesirile pe pista si a fost nevoit sa se retraga prematur la boxe de nu mai putin de 14 ori, in mare parte din cauza steagurilor rosii.
“Am testat la Valencia in pauza de iarna, dar am facut-o cu vechiul monopost GP3, iar testul nu a fost unul elocvent. Circuitul este destul de inghesuit, scurt, iar depasirile sunt foarte greu de efectuat. Cred ca anul acesta se va putea ataca in primul viraj pentru ca nisipul a fost inlocuit cu o bretea asfaltica. La Valencia calificarile vor fi mai importante ca niciodata”, a declarat Robert Visoiu.
Cele doua curse de la Valencia se vor desfasura duminica, prima de la ora 11.00, iar cea de a doua de la ora 16.00. Ambele vor putea fi urmarite pe canalul DigiSport1 incepand cu ora 18. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 16-06-13, 15:54   #36
valentin.nemtanu

Stage 5
 
valentin.nemtanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,669
Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Felicitari !! Un rezultat de exceptie !! Un roman in fruntea GP3!!
Amanunte si poze, va rugam !
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 17-06-13, 09:14   #37
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Robert Visoiu a reusit un rezultat istoric in cursa a doua de la Valencia, din seria GP3. Visoiu a castigat si a semnat cel mai important rezultat din istoria sporturilor cu motor din Romania.
Robert Visoiu s-a impus pe circuitul Ricardo Tormo cu start din pole-position. Plecat foarte bine din grila, reprezentantul MW Arden nu a pierdut niciodata sefia cursei, si in plus l-a devansat pe Aaro Vainio cu peste 7 secunde. Pe locul al treilea a incheiat spaniolul Carlos Sainz, coleg cu Robert la echipa condusa de Christian Horner si Mark Webber.
"Inca nu reusesc sa constientizez importanta rezultatului. Dupa ce ne vom reveni vom incerca sa intelegem acest succes istoric. Sincer, ne-am depasit asteptarile in cursa a doua de la Valencia. Am incercat sa raman calm, sa nu fac greseli si sa fiu atent doar la ceea ce am in fata, adica circuitul liber", a declarat Robert Visoiu dupa cea de a doua cursa.
Robert a punctat si in mansa principala, in care a incheiat pe locul 8. Rezultatul a fost sinonim cu plecarea din pole-position in cursa a doua, in conditiile in care si in GP3 functioneaza regula grilei inversate. Robert a luat startul din linia a cincea, de pe 9. Dupa start si-a conservat locul si l-a atacat decisiv, cu 5 tururi inainte de final, pe italianul Dino Zamaparelli. "Cu o posibila plecare din pole-position in cursa a doua as vrea sa urc pe podium. Obiectivul meu si el echipe este insa o clasare pe locurile 5-6", a declarat Robert Visoiu dupa mansa cu numarul 1. La 4 ore distanta, romanul si-a depasit obiectivul.
Dupa victoria de la Valencia, Robert a urcat pe locul 7 in clasamentul general. Urmatoarea etapa din seria GP3 se va alerga pe circuitul britanic de la Silverstone. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Sursa:
http://www.pmracing.ro/pilotii-nostr...e-in-seria-gp3
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	R.VISOIU.a.jpg
Views:	68
Size:	15.8 KB
ID:	2799518  
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 23-06-13, 21:32   #38
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Petrut Florescu
Petrut Florescu, doua victorii spectaculoase in Italia
• Competitie/Echipa : Campionatul Italian de Karting / Morsicani Racing Team
• Locatia : Val Vibrata, Italia
Pilotul roman al echipei Morsicani Racing, Petrut Florescu, a reusit in acest sfarsit de saptamana doua victorii categorice in etapa secunda a Campionatului Italian de Karting.
Pista Val Vibrata din Italia a fost gazda celei de-a doua etape a Campionatului Italian de Karting. Desi Petrut Florescu nu a participat la prima etapa a sezonului, romanul a decis sa participe la etapa secunda ca o pregatire pentru cursele din WSK si din Campionatele Europene si Mondiale care urmeaza in acest sezon.
Decizia s-a dovedit a fi una foarte inspirata. Tanarul Petrut Florescu, aflat la doar a doua aparitie sub stindardul echipei Morsicani Racing, a impresionat in Italia. Inca de la primele antrenamente Petrut a fost foarte rapid, stabilind in numeroase randuri timpii de referinta. In mansele de calificare Petrut a fost in permanenta intre primii piloti, la diferente de cateva miimi fata de primul clasat. Faza finala a competitiei programa doua finale, ambele oferind castigatorului puncte in ierarhia generala.
Pornit de pe locul al treilea in prima finala, Petrut Florescu a inceput atacurile imediat dupa start, depasind rapid pilotii din fata sa. Victoria a fost una spectaculoasa, romanul distantandu-se de toti ceilalti piloti.
Reusita excelenta din prima mansa l-a pozitionat pe Petrut pe locul al optulea pe grila finalei secunde din cauza regulamentului competitiei, care prevede ca primii opt din finala 1 vor porni in ordine inversa in finala 2.
Pornit asadar de pe locul 8, Petrut Florescu se afla deja dupa primul tur pe locul al doilea. Depasirea decisiva a urmat doua tururi mai tarziu, Petrut Florescu reusind nu doar sa treaca de principalul contracandidat, dar si sa-l distanteze pe acesta si sa incheie cursa cu un avans considerabil.
"Totul a functionat perfect. Echipamentul a fost unul foarte bine pus la punct de echipa Morsicani Racing, iar eu m-am simtit excelent pe aceasta pista. Dupa victoria din prima finala eram foarte multumit si ma asteptam la o evolutie buna in finala secunda. Dupa start am profitat de fiecare oportunitate si am atacat constant, iar in final am avut castig de cauza. Reusita din cea de-a doua finala, in care am pornit de pe locul 8, a fost una care m-a incantat in mod deosebit. Sunt foarte multumit si astept cu nerabdare sa revin in kart pentru cursele urmatoare! M-as urca din nou in kart chiar acum!", a declarat Petrut Florescu.
In urma acestei duble victorii Petrut Florescu si echipa Morsicani Racing iau in considerare varianta participarii si la celelalte etape ramase din Campionatul Italian de Karting. Mai mult, reusita din acest weekend este un barometru deosebit de important in vederea curselor care urmeaza in WSK, Campionatul European si Campionatul Mondial.
Sursa: pmracing.ro
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 26-06-13, 20:49   #39
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu
Robert Visoiu revine la Silverstone, in seria GP3
• Competiția / Echipa: GP3 / Mark Webber Arden
• Etapa: sesiune oficială de teste pre-sezon
• Locația: Silverstone, Anglia
Robert Visoiu va concura in acest week-end in cea de a treia etapa a seriei GP3, pe circuitul britanic de la Silverstone. Pilotul echipei MW Arden va avea un plus important la capitolul moral, dupa victoria istorica obtinuta la Valencia, in urma cu doua saptamani.
In ultimii doi ani, Robert a avut foarte multe aparitii pe traseul din Albion. Anul trecut, in aceeasi serie GP3, in prima cursa, pilotul roman a plecat de pe locul al 16-lea si a incheiat pe 12. In cursa a doua, pe ploaie, Robert a luat startul de pe pozitia a 15 a grilei, in urma unei retrogradari de 3 pozitii primita pentru ca a trecut linia de sosire de doua ori in cursa principala. La start, Robert nu a castigat nimic, insa imediat a inceput forcingul. In 2 tururi a intrat in top 10, dupa inca un tur era pe 5, iar la mijlocul intrecerii era deja pe pozitia a 2-a. Din pacate, pe final trasa ideala s-a uscat, iar Robert, plecat cu gume de ploaie, a inceput sa piarda si a terminat pe 5, pozitie sinonima cu 6 puncte in clasamentul general.
Anul acesta, in Seria Mondiala Auto GP, el s-a pozitionat in prima faza pe locul 10. In mansa a doua a abandonat, dupa un incident cu Vittorio Ghirelli.
"Circuitul de la Silverstone este unul foarte spectaculos si rapid. Din pacate, pista a ramas denivelata dupa modificarile efectuate in urma cu doi ani. Cred ca voi avea probleme in special pe primul sector, cel nou, tehnic. Pe urmatoarele doua sectoare, foarte rapide, am mers de fiecare data foarte bine. Din nou sesiunea de antrenamente va fi foarte importanta pentru reglarea suspensiilor in functie de aceste denivelari", a declarat Robert Visoiu.
Dupa doua etape in seria GP3, Robert se afla pe locul 7 in clasamentul general, cu 21 de puncte. Tanarul bucurestean a punctat pana acum in 3 din cele 4 curse desfasurata in 2013. Prima cursa de la Silverstone se va desfasura sambata, de la ora 18.20. Cea de a doua, duminica, de la ora 10.25. Ambele vor putea fi urmarite in direct pe Digi Sport.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 30-06-13, 13:13   #40
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu
30 iunie 2013
Robert Visoiu: “Fiecare cursa inseamna o experienta”
• Competiția / Echipa: GP3 / Mark Webber Arden
• Etapa: etapa a treia
• Locația: Silverstone, Anglia
In acest sfarsit de saptamana a avut loc pe circuitul Silverstone din Marea Britanie etapa a treia a seriei GP3, competitie in care evolueaza Robert Visoiu.
Pilotul roman venea dupa prima victorie din cariera in competitia GP3, rezultat reusit la etapa anterioara, pe circuitul Ricardo Tormo de langa Valencia, si spera intr-o evolutie buna si pe circuitul britanic de la Silverstone.
Weekend-ul a inceput cu dificultati legate de condtiile atmosferice schimbatoare, iar sesiunea de antrenamente a fost dedicata setup-ului si reglarii monopostului in vederea sesiunii de calificari. In calificari romanul a reusit timpi intermediari buni, insa a lipsit concretizarea acestora intr-un singur tur, astfel incat Visoiu a fost nevoit sa se multumeasca cu locul 14, sinonim cu pozitia sa la startul primei curse.
Angrenat intr-un incident chiar la startul mansei cu numarul 1, pilotul roman al echipei MW Arden a fost impins pe locul 18 si a fost nevoit sa inceapa o cursa de recuperare. Din nefericire aparitia safety car-ului i-a stricat lui Robert Visoiu planurile, romanul terminand cursa pe locul 12, care a marcat si pozitia sa la startul mansei secunde.
Plecat din mijlocul plutonului in mansa a doua, Robert Visoiu a fost angrenat intr-un incident de cursa in al treilea viraj al traseului britanic, fiind nevoit sa abandoneze.
"Stiam ca va fi dificil sa repet victoria din Spania, dar am sperat intr-o evolutie buna in Anglia. Din cauza inadvertentelor si a traficului din calificari am pornit destul de "in spate" in prima cursa, fiind apoi angrenat intr-un incident la start care a afectat directia monopostului. Nu am putut forta o revenire mai spectaculoasa, mai ales ca pentru o lunga perioada de timp cursa a fost neutralizata de safety-car. Locul 12 imi dadea sperante de a intra in puncte in cursa a doua, insa imediat dupa start a avut loc acel carambol in care am fost prins si am fost nevoit sa abandonez. Vom analiza cu atentie cursele din acest weekend si vom trage concluziile necesare, pentru ca fiecare cursa inseamna o experienta din care trebuie sa invat" a declarat Robert Visoiu.
Urmatoarea etapa GP3 Series va avea loc in perioada 5-7 iulie pe celebrul circuit german Nurburgring si va face parte de asemenea din weekend-ul Formula 1.

Sursa: pmracing.ro
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 01-07-13, 10:11   #41
valentin.nemtanu

Stage 5
 
valentin.nemtanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,669
Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Nu e chiar off topic( parerea mea )
ca sa prezentam alaturat etapele de noapte ale concursului international Rally Merkury 2013, Poznan - Polonia, etapa a CEC 2013 ( Cupa Europei Centrale ) pentru raliuri secrete de orientare si indemanare auto.
Precizez ca hartile prezentate alaturat sunt marcate colorat cu traseele ideale de parcurs, iar noi le primim la start, doar harta simpla, oarba, pe care lucram, adica ne construim singuri traseul de urmat, si cele 1-2 itinerare cuprinzand indicatiile de traseu, conditiile de respectat, detalii la intersectii sau puncte din traseu, inserarile de conditii...si elementele etapei km...si timp....Asadar tot ce este colorat e marcat dupa afisarea ideala a traseului .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG.jpg
Views:	71
Size:	2.47 MB
ID:	2809214   Click image for larger version

Name:	IMG_0001.jpg
Views:	74
Size:	2.42 MB
ID:	2809215   Click image for larger version

Name:	IMG_0002.jpg
Views:	75
Size:	1.34 MB
ID:	2809216  

Click image for larger version

Name:	IMG_0003.jpg
Views:	67
Size:	1.16 MB
ID:	2809217   Click image for larger version

Name:	IMG_0004.jpg
Views:	70
Size:	1.21 MB
ID:	2809218   Click image for larger version

Name:	IMG_0005.jpg
Views:	67
Size:	1.26 MB
ID:	2809219  

__________________
Recomandam / distribuim doar uleiuri competitive de topinfomarbr@gmail.com
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 04-07-13, 22:22   #42
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu
Robert Visoiu va debuta la Nurburgring, in seria GP3
• Competiția/Echipa: GP3/MWArden
• Locatia : Nurburgring/Germania
Dupa doar 5 zile de pauza, Robert Visoiu va reveni in acest week-end pe circuit. Romanul va concura la Nurburgring, in etapa a patra din seria GP3. Pentru Robert aceasta va fi prima aparitie oficiala pe legendarul traseu.
Week-endul trecut, la Silverstone, in prima cursa GP3, pilotul MW Arden a pornit de pe pozitia a 14-a, a fost implicat intr-o coliziune la start si a retrogradat pana pe 18. A revenit pana pe locul 12, care a consemnat si locul la startul mansei secunde.
Cursa a doua a inceput cu un carambol in al treilea viraj, Robert fiind obligat sa abandoneze. Anul trecut, etapa germana din seria GP3 s-a desfasurat la Hockenheim, iar ploaia a fost factorul determinant in prima alergare. Startul s-a dat in spatele masinii de siguranta. Robert a profitat de alegerea gresita a pneurilor facuta de cativa adversari si a urcat pana pe locul al 7-lea. In turul 2, in conditiile in care ploaia s-a intetit, directorul cursei a decis intreruperea cu steag rosu. Dupa restart, Robert Visoiu a fost informat ca a primit o penalizare de tip stop and go din cauza ca echipa sa a schimbat pneurile pe grila cu 3 minute inaintea stratului, lucru interzis prin regulament. Astfel Visoiu a incheiat prima alergare din Germania pe locul 21. Avea mai apoi sa fie penalizat si aruncat pe locul 24 al grilei cursei de duminica pentru faptul ca intrat pentru stop and go pe steaguri galbene.
In cea de-a doua cursa GP3, Robert Visoiu a pornit de pe pozitia a 24-a. Tanarul de 16 ani a profitat de toate oportunitatile ivite si a reusit sa urce rapid pana pe locul al 12-lea, pozitie pe care a pastrat-o pana la final.
''Cred ca va fi un week-end dificil in Germania. Nu am avut nicio cursa oficiala pe acest traseu. Doar am testat in Formula Abarth si asta pe o ploaie torentiala. Pentru Nurburgring m-am pregatit pe simulatorul echipei MW Arden, insa vineri voi iesi pe pista pentru prima data cu noua masina'', a declarat Robert Visoiu.
Anul acesta, dupa primele trei etape din seria GP3, Robert se afla pe locul 11 in clasamentul general, cu 21 de puncte. Prima cursa de la Nurburgring se va desfasura sambata, de la ora 18.20. Cea de a doua, duminica, de la ora 10.20. Ambele vor putea fi urmarite in direct pe Digi Sport.
Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 06-07-13, 13:20   #43
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

PETRUT FLORESCU DUBLA VICTORIE IN ITALIA

https://www.youtube.com/watch?v=iklYm39u6G4

Felicitări Petruţ!
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 08-07-13, 07:56   #44
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa Robert Visoiu
Robert Visoiu, week-end dificil in Germania
• Competiția/Echipa: GP3/MWArden
• Locatia : Nurburgring/Germania
Robert Visoiu nu a punctat in week-endul german de la Nurburgring, din seria GP3. Romanul a incheiat antrenamentul oficial in partea a doua a clasamentului. Pilotul MW Arden, invingator la Valencia in cursa a doua, a fost al 18-lea, la aproape 2 secunde in spatele lui Alexander Sims.
In calificari, tanarul de 17 ani a folosit gume proaspete, iar diferentele au fost evidente. Robert s-a calificat al 11-lea. Bucuresteanul nu a pierdut, dar nici nu a castigat pozitii in prima cursa de la Nurburgring. Plecat de pe locul al 11-lea al grilei, Robert a incheiat tot pe 11. Toti pilotii au abordat o politica de conservare. Asta din cauza noilor pneuri Pirelli, care se distrug foarte repede. Visoiu nu a riscat si nu a facut greseli.
"Echipa a lucrat pentru a obtine o aderenta mai buna pe puntea fata. Mecanici s-au concentrat pe distributia maselor si vor sa faca pneurile sa lucreze. Din pacate, noile pneuri Pirelli se uzeaza fara a intra in temperatura optima de lucru", a declarat Robert Visoiu inaintea cursei de duminica.
Robert Visoiu a incheiat pe locul 23 cea de a doua mansa. Aflat tot pe locul al 11-lea al grilei, Robert a anticipat startul, dupa care a ramas blocat si a cazut pe ultima pozitie. Robert a intrat la boxe, a schimbat pneurile, iar pe final a reusit un ritm de cursa foarte bun. Robert Visoiu a incheiat pe locul 23 si a plecat de la Nurburgring fara puncte.
"Am ramas blocat pe grila si asta pentru ca nu am fost multumit de setarea ambreiajului. Dupa ce am pus gume noi ceva s-a schimbat. Am fortat pentru a-mi demonstra ca puteam face mult mai mult aici. Dupa aceasta prima aparitie pe circuitul de la Nurburgring pot spune ca sunt multumit de munca pe care am depus-o impreuna cu echipa, dar din pacate nu am reusit sa punctez", a declarat Robert la final week-endului german. Robert Visoiu a cazut pe locul 13 in clasamentul general.
Urmatoarea etapa se va desfasura peste trei saptamani, pe Hungaroring. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RVNG.jpg
Views:	76
Size:	109.3 KB
ID:	2813533  
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Old 14-07-13, 08:25   #45
Rusanescu

Stage 5
 
Rusanescu's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 694
Default Re: Participari internationale ale pilotilor romani

Comunicat de presa
Petrut Florescu la ultima etapa din WSK Master Series
Petrut Florescu traverseaza una dintre cele mai aglomerate perioade din an. In urmatoarele saptamani el va concura in WSK Master Series, in etapa a doua din Campionatului European si in Campionatul Italian de Karting.
Ultima etapa din WSK Master Series se va desfasura in acest week-end, pe Circuitul International 7 Laghi. Pista este una tehnica, de 1256 de metri si cu o latime a benzii asfaltice variind intre 8 si 10 metri. Traseul propune foarte multe viraje lente, in ac de par si doar doua zone de fuga.
Anul trecut, pe circuitul Castelleto, Petrut Florescu a incheiat finala pe locul al 33-lea. Ca de obicei in Master Series, Petrut Florescu va avea concurenta serioasa. Pe entry list-ul clasei KF Junior sunt 67 de piloti. Tanarul bucurestean vine insa, pe deoparte, cu plusul noului contract semnat cu puternica echipa Morsicani si pe de alta parte cu plusul dat de cele doua victorii din Campionatul Italian de Karting, obtinute pe pista Val Vibrata.
"Sunt cu adevarat pregatit pentru urmatoarea perioada a sezonului si implicit pentru aceasta cursa. M-am antrenat bine, am moralul foarte ridicat in urma "dublei" de la Val Vibrata si m-am odihnit bine in ultimele saptamani. Astept cu nerabdare sa intru in pista. Obiectiv: locul 1!" a declarat pilotul Morsicani Racing.
Petrut Florescu ocupa in prezent locul 25 in clasamentul WSK Master Series, cu 6 puncte. Vineri se vor desfasura antrenamentele libere, iar sambata vor fi mansele calificative. Duminica vor avea loc finalele. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Rusanescu is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -