Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 10-11-09, 21:11   #1
gtrally
4Rally

Stage 5

gtrally's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[FOTO]
[4Rally]
Default Sibiu Rally Show

Campionii iau startul la Sibiu Rally Show

- Sapte campioni vor lua startul la editia din 2009
- Radu David, un pilot de 14 ani va lua startul la Sibiu Rally Show
- 22 de piloti inscrisi pana acum

Cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show 2009. La startul editiei din acest an, care se va desfasura pe pista de rally cross de la Sibiu, vor fi, cel putin, sapte campioni.

Sapte campioni s-au inscris pana acum la Sibiu Rally Show 2009, o competitie similara cu celebra Cursa Campionilor, care se va desfasura anul acesta pe data de 14 noiembrie pe pista de rally cross de la Sibiu cu incepere de la ora 10:30. Manu Mihalache, campionul editiei din 2008, Gergo Szabo, noul campion national, Alin Marginean, noul campion national la grupa H, Edwin Keleti, noul campion la grupa A, si Marco Tempestini, campionul Cupei Europei de Est la raliuri, sunt cinci dintre campionii care vor face spectacol la Sibiu Rally Show. In plus, Victor Ponta, copilotul lui Edwin Keleti si campion national la grupa A, va lua si el startul ca pilot in competitia de la Sibiu, iar Octavian Tarnovean, campionul competitiei de Slalom Paralel la juniori va concura la grupa N.

Pana acum pe lista de start sunt 11 piloti la grupa N – Gergo Szabo, Catalin Cismaru, Manu Mihalache, Alin Marginean, Laszlo Tamas, Valentin Porcisteanu, Octavian Tarnavean, Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Octavian Popa si Victor Dimitriu, si 11 piloti la grupa A – Radu David, Alex Filip, Edwin Keleti, Victor Ponta, Cristian Szabo, Aurelian Andronache, Bogdan Samoila, Florinel Tincescu, Lucian Sauciuc, Lorincz Borbely si Mihu Catalin. „Inscrierile sunt deschise pana vineri asa ca ma astept ca la start sa fie si mai multi piloti din campionatul intern. Sunt sanse destul de mari ca la start sa apara si cativa piloti straini, dar deocamdata nu este inca nimic sigur. Chiar si fara ei, sunt convins ca Sibiu Rally Show va fi si anul acesta un eveniment extrem de spectaculos”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.
La editia din acest an va lua startul si sibianul Radu David, un pilot de doar 14 ani, care a terminat pe locul 3 in clasamentul juniorilor in competitia de Slalom Paralel. „Sunt foarte emotionat si deabia astept sa concurez sambata. Aceasta este cea mai importanta competitie din cariera mea de pana acum si voi face totul ca sa obtin un rezultat cat mai bun”, a spus Radu David, care nu dispune de o masina de grupa A, dar care va lua startul la aceasta grupa cu un Volkswagen Golf 2, aceeasi masina cu care concureaza si in Campionatul de Slalom Paralel. „Radu David a primit un wildcard din partea organizatorului si va putea concura la grupa A cu masina pe care o are. Este un pilot foarte tanar si cred ca merita aceasta sansa”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show. In plus, tot la grupa A va lua startul si Florinel Tincescu, un pilot de 16 ani, care a terminat pe locul secund in clasamentul juniorilor in competitia de Slalom Paralel.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	manu mihalache - sibiu rally show 2008.jpg
Views:	73
Size:	791.8 KB
ID:	1171417   Click image for larger version

Name:	radu david.jpg
Views:	77
Size:	728.8 KB
ID:	1171418  

Last edited by Dori; 11-11-09 at 11:42.
gtrally is offline   Reply With Quote
Old 10-11-09, 22:21   #2
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]
Default Re: Sibiu Rally Show

Da da da ... mergem! E bine ca vii si tu ... abia astept sa vad ce poze faci p-acolo.

Sa speram ca va fi un spectacol pe cinste si multi concurenti inscrisi la start.

O intrebare... incepe la 10.30 .. dar la ce ora se termina?
Old 11-11-09, 00:00   #3
EclipseTM
4Rally

Stage 4

EclipseTM's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Opel]

sper sa ajung si eu!!!poate ne intalnim pe acolo..!!!
EclipseTM is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 11:46   #4
Dori
4Rally

Stage 4

Dori's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Vallino la Sibiu Rally Show

Week-end-ul urmator in ziua de sambata 14 Noiembrie, va avea loc la Sibiu “ROC-ul” romanesc numit “Sibiu Rally Show”, eveniment care marcheaza ca de obicei finalul sezonului competitional . Devenita deja traditie, si avand castigatori de marca, amintind aici pe Manfred Stohl, Titi Aur sau Jarkko Miettinen, aceasta “gala” se va desfasura si in acest an pe clasicul traseu de slalom paralel din cartierul Strand.

Echipajul Valentin Porcisteanu/Dan Dobre spune din nou prezent si anul acesta la aceasta competitie unde isi propune sa castige acest ultim “challange” din 2009. In editia din 2008 cei doi au ajuns pana in finala obtinand locul 2 fiind foarte aproape de invingatorul Manuel Mihalache. Deasemenea echipajul 25 il va sustine la acest eveniment pe tanarul pilot sibian Octavian Tirnovean in varsta de 16 ani in debutul sau alaturi de “cei mari”.

“Anul trecut am pierdut cu putin finala la acest rally show, sezonul acesta m-am clasat pe podium la fiecare etapa pe care am terminat-o si numai problemele tehnice m-au privat de un rezultat pe podiumul final al campionatului. Din aceasta cauza doresc sa-mi iau revansa in fata colegilor si adversarilor mei. Voi incerca sa fiu rapid dar si spectaculos in acelasi timp, sperand ca si vremea sa tina cu spectatorii, deoarece stiu din experienta editiilor precedente ca vor fi prezenti in numar foarte mare sa se bucure de aceasta ultima intrecere sportiva”, a declarat Vali.

Nu ratati spectacolul de la “Sibiu Rally Show” oferit de cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri.
Multumim partenerilor nostri care ne-au sustinut intreg anul competitional 2009 : Vallino, Colina Motors, Fresca Studio, Autotest, Corsig Auto Service, Klar.
Attached Thumbnails

Name:	vallino sb rally show.JPG
Views:	81
Size:	890.4 KB
ID:	1171428  
Old 11-11-09, 15:21   #5
talash

Stage 2

talash's Avatar

Eu o sa fiu prezent! Cu gasca.
talash is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 15:51   #6
AlecsM
Dream Squad Member

Stage 5

AlecsM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[4Rally]

prezent
AlecsM is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 22:09   #7
ervinbv
4Rally

Stage 5

ervinbv's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Colectionar Machete]
[VW]

Si eu merg.Abia astept sa-i vad pe cei doi juniori,mai ales pe Octavian pe integrala.Sunt sigur ca va fi revelatia concursului.
Multa bafta celor doi juniori!
Old 12-11-09, 10:45   #8
Dori
4Rally

Stage 4

Dori's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Start la Sibiu Rally Show

- „Dinamobilul” la ultima competitie din 2009
- Citroen Racing Trophy si la Sibiu Rally Show
- Obiectiv: 100% spectacol

Alex Filip si Bogdan Iancu vor lua startul, in acest sfarsit de saptamana, la ultima competitie din sezonul 2009: Sibiu Rally Show.

Dupa ce anul trecut Alex Filip a fost invitat special la Sibiu Rally Show, anul acesta el va lua startul in competitia rezervata masinilor de grupa A. Editia din 2009 a Sibiu Rally Show se va desfasura sambata, 14 noiembrie, cu incepere de la ora 10:30 pe circuitul de rally cross din cartierul Strand. „Sibiu Rally Show este ultima competitie din acest sezon pentru noi, dar si pentru modelul Citroen C2 R2 cu care am terminat anul acesta pe locul secund la grupa A. Anul viitor vom concura, tot la grupa A, cu modelul C2 R2 Max. Tocmai de aceea mi-ar placea sa castigam ultima cursa la care vom participa cu modelul Citroen C2 R2”, a spus Alex Filip.

Alex Filip va concura la Sibiu Rally Show impreuna cu Bogdan Iancu, copilotul sau, dar va avea in dreapta si cativa invitati speciali. „Regulamentul show-ului de la Sibiu permite inlocuirea copilotului cu alte persoane. Tocmai de aceea la ultima competitie din acest an voi ceda locul meu pe scaunul din dreapta unor reprezentati ai sponsorilor nostri. Este modul ideal de a le arata care sunt senzatiile intr-o masina de curse”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Editia din 2009 a Sibiu Rally Show a fost inclusa si in Citroen Racing Trophy Romania. „In cele trei curse incluse anul acesta in programul Citroen Racing Trophy Romania am reusit sa adun cele mai multe puncte dintre pilotii care au concurat in acest trofeu. Vreau ca la Sibiu sa urc din nou pe podium si sa terminam acest sezon cu un rezultat excelent”, a mai adaugat Alex Filip.

In 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu a fost sustinut de: Orange Romania, Citroën Romania, Michelin, Computerland
Attached Thumbnails

Name:	alex filip - bogdan iancu.jpg
Views:	57
Size:	789.9 KB
ID:	1172562  
Dori is offline   Reply With Quote
Old 12-11-09, 10:49   #9
Dori
4Rally

Stage 4

Dori's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

Octavian Tirnovean alaturi de “cei mari”

Tanarul pilot Sibian in varsta de 16 ani, castigator al campionatului de Slalom paralel atat la clasa juniori cat si la general, va lua startul in ultima confruntare a sezonului 2009, binecunoscutul “Sibiu Rally Show”. Valentin Porcisteanu ii va pune la dispozitie pentru acest eveniment Mitsubishi-ul Lancer evo 7, masina cu care a concurat in sezonul 2008. Ideea de a i se oferi aceasta sansa a venit dupa ultima etapa de slalom paralel unde Vali a fost foarte impresionat de talentul si evolutia tanarului si a decis sa-l sustina de acum inainte. Pe toata durata evenimentului, alaturi de Octavian se va afla copilotul Dan Dobre, care-i va impartasi din bogata sa experienta acumulata alaturi de Vali.

“Am efectuat o sesiune de teste alaturi de Octavian la bordul Mitsubishi-ului unde am remarcat aceeasi precizie de abordare ca si prima data cand am mers impreuna cu el pe masina lui de concurs (Oper Corsa). Dupa cateva viraje parcurse s-a acomodat cu “noul gabarit” si cu tractiunea integrala reusind sa ma impresioneze cu “glisadele” sale care erau in acelasi timp si foarte eficiente. Cred ca la Sibiu Rally Show va avea un parcurs bun si sunt convins ca acesta experienta ii va fi de folos evolutiei sale in viitor.” a declarat Vali.

“Am fost foarte bucuros cand am aflat de intentia lui Vali si am zis ca este o sansa mare pentru mine sa pilotez pentru prima oara o masina integrala intr-un competitie importanta si alaturi de nume mari din motorsportul romanesc. Ii multumesc pentru sansa oferita si pentru tot sprijinul acordat acum cat si cel pentru viitor. Sunt mandru sa fiu intr-o companie selecta la aceasta varsa “frageda” pentru pilotaj si sper sa dovedesc ca evolutia mea se ridica la nivelul increderii acordate de Vali.” a declarat Octavian.

Octavian saluta si participarea colegilor sai juniori din Campionatul de slalom paralel care vor lua startul la Sibiu Rally Show in cadrul grupei A, urandu-le pe aceasta cale multa bafta.

Pr Vallino Rally Team
Attached Thumbnails

Name:	octi evo7.JPG
Views:	81
Size:	226.0 KB
ID:	1172567  
Old 12-11-09, 11:50   #10
gtrally
4Rally

Stage 5

gtrally's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[FOTO]
[4Rally]

Mult succes tuturor dar mai ales celor mici.va fii un adevarat show.sper ca va fii si vreme buna.
gtrally is offline   Reply With Quote
Old 12-11-09, 11:52   #11
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]

Si eu sper sa fie vreme buna! Vin sa pozez si sa filmez .. asa ca amatorii ...

Ce trebuie sa fac sa obtin si eu un loc in dreapta pe o masina pentru prietena mea ca sa se dea si ea o tura ?
KoKozula is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 06:23   #12
timestoper

Stage 3

pai daca tot mai ajutat si am reusit sa iau startul la etapa de la arges o duc eu o tura pe prietena ta numa sa ma suni azi sa vdm la ce ora ajungi .....
asa ca o paranteza as mai avea un loc liber sa vdm cate ture ne las aorganizatorul sa facem...cine stie poate ne si calificam ....

pt un loc in dreapta tre sa raspundeti pe adresa lmcalin@yahoo.com la intrebarea

cine este sponsorul principal al echipajului 53 dacia logan ...mihai lacatus-pop andrei
acolo tragem la sorti si avem un castigator
Old 13-11-09, 06:46   #13
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]

Tu nu apari pe lista de inscrisi... te dai la Sibiu?
KoKozula is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 11:35   #14
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

o sa ajungem cativa nebuni maine dimineata,echipajul 460 adica
sper sa fie putina ploaie la noapte,nu de alta dar anu trecut am plecat cu doua tone de praf pe mine

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 20:06   #15
Dori
4Rally

Stage 4

Dori's Avatar

Member of:
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Rally]

100% spectacol!

- Rally show pentru Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov
- Record de participanti la editia din 2009
- Citroen Racing Trophy se tine si la Sibiu Rally Show

Record absolut de participare. 35 de piloti vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show 2009. La fel ca in 2008, Sibiu Rally Show sustine Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov.
35 de piloti vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show, un numar record pentru competitia ajunsa la a cincea editie. „A mai ramas o zi pana la inchiderea inscrierilor si deja avem un numar record de participanti. Cred ca ideea de a le permite si pilotilor de la grupa A sa concureze la rally show a fost una foarte buna si ca vom avea parte de un spectacol total”, a spus Sorin Itu, organizatorul competitiei.
La fel ca in 2008, invitatii speciali la Sibiu Rally Show vor fi copii de la Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov, pionier al ingrijirii paliative din Romania si Europa de Est. „Toti participantii si spectatorii care vor veni la editia din acest an sunt invitati, din nou, sa doneze o suma de bani care va fi apoi directionata spre spitalul Hospice „Casa Sperantei” din Brasov. Aceasta campanie a fost initiata anul trecut la initiativa Mihaelei Radulescu si sper sa strangem cat mai multe fonduri pentru acest spital”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show 2009.

Competitia de la Sibiu a fost inclusa, in premiera, si in Citroen Racing Trophy Romania. „Consider ca cele trei etape din Campionatul National de Raliuri au fost un succes pentru noi si tocmai de aceea am decis sa includem in acest trofeu si rally show-ul de la Sibiu, mai ales ca Citroen Romania este, si in acest an, partener oficial al competitiei. Dupa cele trei raliuri stiu si pilotii romani, dar si noi ce inseamna sa organizezi trofeul in Romania si care sunt avantajele acestuia. In 2010, vor fi incluse in Citroën Racing Trophy Romania toate etapele din calendarul competitional si sper ca vor fi si mai multe masini Citroën C2 R2 Max la start”, a spus Simon Jean Joseph, Directorul Competitii Clienti Citroen Racing.
Attached Thumbnails

Name:	alex filip - bogdan iancu 1.jpg
Views:	66
Size:	320.3 KB
ID:	1174374  
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -