Raliul este o cultura.
Merg cat pot de des la raliuri prin tzara.
Anul asta sper sa ajung si la WRC in Bulgaria.
Am un anumit grup de prieteni cu care merg pentru ca nu intotdeauna comentariile celorlalti sunt bine-venite pe traseu.
Ne trezim cu noaptea in cap, cu bagajele facute de seara, cu umbrele, fulgarine daca ploua, imbracati bine pentru munte, cu sanwich-uri, sucuri, apa, cafele, scaune pliant, si fieace mai aduce cate ceva si pentru ceilalti si incercam sa ajungem cat mai devreme pana se inchide traseul ca sa ne putem parca masinile langa noi sa avem acces la bagaje, sa nu urcam traseul pe jos carand dupa noi toate lucrurile.
Unul vine cu prajituri, altul face mai multe shnitzele si pentru restul, unul face cafea pentru toata lumea (de obisei suntem vreo 4 persoane).
De regula nu mergem cu prietenele dupa noi fiindca femeile s-ar plictisi si ar fi stresante intreband daca mai e mult pana se termina ca s-au plictist. La raliu mergi sa te destinzi, sa comentezi despre piloti, despre masini, despre cum a abordat unul sau altul virajul, mai radem, mai glumim, mai spunem un banc, aer curat (daca nu cumva e macadam si vii acasa cu praf si-n dintzi).
De fel prefer asfaltul, insa si la macadam am fost de cateva ori si a fost super, mai ales cand vezi toata lumea cum fuge de praf dupa ce trece respectivul pilot. Distractie mare!
D-abia astept sa inceapa sezonul si sa fiu din nou prezent cu prietenii mei.
Un mare fan al raliului! Treceti-ma la usergroup!