Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 06-01-10, 12:53   #196
gtrally
4Rally

Stage 5

gtrally's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[FOTO]
[4Rally]
Default nou!

din acest sezon nu vor mai intra in grupo decat userii care au cel putin 50 de posturi in sectiunea rally.fiecare cerere va fii verificata.esti activ in forum la discutii esti in grup.pt membrii care nu sant activi o sa incep sa-i curat in viitorul apropiat.deci nu mai dati add cu cereri ... 'vreu si eu' 'imi place masinili de rali si raliurili'
avem un nou calendar pe 2010 disutiile pot incepe.sa ne vedem cu bine si spor la scris.avem un sezon destul de interesant!!
gtrally is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 13:00   #197
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: 4RALLY usergroup

asa mai merge
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 13:25   #198
valentin.nemtanu

Stage 5

valentin.nemtanu's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]

Corect si normal.
Multumiri moderatorului, care acum 2-3 seri in urma a facut '''curatenie " la unele replici toatl deplasate. Cred ca astfel de user pot fi total interzisi de a mai posta 2-3 ani si pe alte topicuri.
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 16:50   #199
baby_serby

Stage 5

baby_serby's Avatar

Member of:
[4Rally]

ce au vorbit pana acum unii mult si degeaba , dar sa vezi de acum incolo
baby_serby is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 22:58   #200
B83RUP

Stage 5

B83RUP's Avatar

Member of:
[VW]
[BMW]
[Colectionar Machete]
Default Re: nou!

Quote:
Originally Posted by gtrally View Post
din acest sezon nu vor mai intra in grupo decat userii care au cel putin 50 de posturi in sectiunea rally.fiecare cerere va fii verificata.esti activ in forum la discutii esti in grup.pt membrii care nu sant activi o sa incep sa-i curat in viitorul apropiat.deci nu mai dati add cu cereri ... 'vreu si eu' 'imi place masinili de rali si raliurili'
avem un nou calendar pe 2010 disutiile pot incepe.sa ne vedem cu bine si spor la scris.avem un sezon destul de interesant!!
tare asta,mai bine un post bun si la subiect decat sa bati campi de cel putin 50 de posturi ,dar ma rog.
eu unu prefer sa stau si sa citesc ,si daca am nelamuriri sa caut pe net,dar de acum in colo o sa pun si intrebari (sa fac posturi)
Old 06-01-10, 23:13   #201
skyZZo

Stage 5

skyZZo's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Freehand Design Usergroup]
Default Re: nou!

Quote:
Originally Posted by B83RUP View Post
tare asta,mai bine un post bun si la subiect decat sa bati campi de cel putin 50 de posturi ,dar ma rog.
eu unu prefer sa stau si sa citesc ,si daca am nelamuriri sa caut pe net,dar de acum in colo o sa pun si intrebari (sa fac posturi)
foarte bine formulat si total de aceiasi parere
skyZZo is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 23:33   #202
gtrally
4Rally

Stage 5

gtrally's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[FOTO]
[4Rally]

Nu va obliga nimeni sa postati sau sa nu postati ideea e sa fim mai activi si sa aducem cat mai multi oameni care sa fie cu adevarat pasionati alaturi de noi.sincer nu ma intereseaza ca citesti numai.poti sa citesti si fara sa fii in 4rally.asta se refera strict la accesul in grup.posturi aiurea?no problem.posturi in care se incepe cearta..no problem le stergem.nu intelegeti gresit ce am vrut sa spun.daca nu va convine sincer nu ne suparam.cand ajungeti pe probe vreau ca membrii 4rally sa se cunoasca intre ei daca se poate,se se dea informatii , sa se ajute intre ei si multe alte lucruri de genul acesta.nu imi sariti in cap sa-mi spuneti ca 50 de posturi pot fii aiurea.veniti cu idei implicati-va.asta inseamna 4rally si pt asta l-am creat.daca nu postezi ce vrei sa citesti?sant dispus sa continui discutia.
gtrally is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 23:39   #203
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

punct bine atins,din nou pentru ca ai adus aminte de asta si anu trecut ca sa zic asa cum sa ne recunoastem
e buna ideea cu 4rally ca logo pe tricouri/sepci,desi as prefera pe sepci,ca nu e mereu vreme de tricou(cunoscatorii stiu de ce )

Turbos make torque and torque makes fun!
Old 07-01-10, 00:16   #204
B83RUP

Stage 5

B83RUP's Avatar

Member of:
[VW]
[BMW]
[Colectionar Machete]

Quote:
Nu va obliga nimeni sa postati sau sa nu postati ideea e sa fim mai activi si sa aducem cat mai multi oameni care sa fie cu adevarat pasionati alaturi de noi.sincer nu ma intereseaza ca citesti numai.poti sa citesti si fara sa fii in 4rally.asta se refera strict la accesul in grup.posturi aiurea?no problem.posturi in care se incepe cearta..no problem le stergem.nu intelegeti gresit ce am vrut sa spun.daca nu va convine sincer nu ne suparam.cand ajungeti pe probe vreau ca membrii 4rally sa se cunoasca intre ei daca se poate,se se dea informatii , sa se ajute intre ei si multe alte lucruri de genul acesta.nu imi sariti in cap sa-mi spuneti ca 50 de posturi pot fii aiurea.veniti cu idei implicati-va.asta inseamna 4rally si pt asta l-am creat.daca nu postezi ce vrei sa citesti?sant dispus sa continui discutia.
ok
continuam discutia pe alt topic pe teme mai constructive
B83RUP is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 17:42   #205
lau4rally
4Rally

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]

Gabi ma primesti si pe mine?
lau4rally is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 19:34   #206
Oltcit Rally Team
2 Roti

Stage 5

Oltcit Rally Team's Avatar

Member of:
[4Rally]
[2 Roti]
Cool Re: 4RALLY usergroup

Quote:
Sa nu uitam cine a fost cu ideea
Oltcit Rally Team is offline   Reply With Quote
Old 11-01-10, 10:44   #207
vlad_vdo

Stage 4

un film cu masini de coasta!

http://danniel.ro/deci-se-poate-epis...in-viteza.html
vlad_vdo is offline   Reply With Quote
Old 11-01-10, 17:14   #208
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Raliul este o cultura.
Merg cat pot de des la raliuri prin tzara.
Anul asta sper sa ajung si la WRC in Bulgaria.
Am un anumit grup de prieteni cu care merg pentru ca nu intotdeauna comentariile celorlalti sunt bine-venite pe traseu.
Ne trezim cu noaptea in cap, cu bagajele facute de seara, cu umbrele, fulgarine daca ploua, imbracati bine pentru munte, cu sanwich-uri, sucuri, apa, cafele, scaune pliant, si fieace mai aduce cate ceva si pentru ceilalti si incercam sa ajungem cat mai devreme pana se inchide traseul ca sa ne putem parca masinile langa noi sa avem acces la bagaje, sa nu urcam traseul pe jos carand dupa noi toate lucrurile.
Unul vine cu prajituri, altul face mai multe shnitzele si pentru restul, unul face cafea pentru toata lumea (de obisei suntem vreo 4 persoane).
De regula nu mergem cu prietenele dupa noi fiindca femeile s-ar plictisi si ar fi stresante intreband daca mai e mult pana se termina ca s-au plictist. La raliu mergi sa te destinzi, sa comentezi despre piloti, despre masini, despre cum a abordat unul sau altul virajul, mai radem, mai glumim, mai spunem un banc, aer curat (daca nu cumva e macadam si vii acasa cu praf si-n dintzi).
De fel prefer asfaltul, insa si la macadam am fost de cateva ori si a fost super, mai ales cand vezi toata lumea cum fuge de praf dupa ce trece respectivul pilot. Distractie mare!
D-abia astept sa inceapa sezonul si sa fiu din nou prezent cu prietenii mei.
Un mare fan al raliului! Treceti-ma la usergroup!

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.

Last edited by DONU'; 11-01-10 at 17:19.
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 11-01-10, 18:11   #209
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

si eu te pot recomanda fiindca te-am vazut de ceva ori la coasta