25-10-09, 09:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Aderare Usergroup
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Nu stiu cum sa imi exprim parerea...
Adica nu ar fi mai bine sa se faca un alt user group pentru colectionarii mai... mai cu machete de marca... adica din acelea pe care nu le gasesti la o aruncatura de bat...
Sa se faca o diferentiere. In momentul actual Promo este la fel de "colectionar" ca si Racer21.
Este doar un exemplu... 
|
Man, eu nu stiu ce tot ai??!! Nu ma refer la "comparatia" care ai facut-o tu intre mine si Promo, dar tot timpul ai ceva cu cei care colectioneaza low-cost, si chiar mai mult ai ceva cu mine ce nu inteleg. Si totusi cum vrei ca toata lumea sa aiba producatori de marca (costa vreo 300-600 lei, vrei ca toti sa ajungem la la camp, sa scoatem cartofi si din aia sa facem bani?)
Uite, poate ca ideea e ok, dar moderatorii au zis NU si n-avem ce face
|
|
|
25-10-09, 09:10
|
|
Banned
 Stage 5
|
Chestia este pur si simplu LOGICA: daca un nene pe forum are un Lamborghini (si sunt cei care au), iar altul are o Skoda (dar poate ca are bani de Veyron, si sunt si cei de genul), ar trebuii sa pun sub nick-ul lui "Om cu masina exotica" si la celalalt" Om cu utilitara" ? E pur si simplu discriminare, ca si cum ai spune asta e rege si asta e sclav. De ce vrei tu, Dark Side, sa te simti superior ? Ai machete mai scumpe ? Uite si eu am acasa primul model de masina electrica facuta de Ferrari, cu 4 trepte si doua motoare, comanda la distanta, din 1969 cu numarul 1 pe ea (prima produsa)....ar trebuii sa ma dau smecher cu asta ? Nu, nici n-am s-o pun pe forum pentru ca multi au obieciul de a comenta.
Am sa va spun o chestie, toti cei carora nu le convine acest forum, sunt invitati sa posteze pe altele.
|
|
|
25-10-09, 14:30
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Racer21
Man, eu nu stiu ce tot ai??!! Nu ma refer la "comparatia" care ai facut-o tu intre mine si Promo, dar tot timpul ai ceva cu cei care colectioneaza low-cost, si chiar mai mult ai ceva cu mine ce nu inteleg. Si totusi cum vrei ca toata lumea sa aiba producatori de marca (costa vreo 300-600 lei, vrei ca toti sa ajungem la la camp, sa scoatem cartofi si din aia sa facem bani?)
Uite, poate ca ideea e ok, dar moderatorii au zis NU si n-avem ce face
|
N-am nimic cu tine.... ce sa am ? 
Eagle: a doua (si ultima) oara imi exprim parerea... nu am fost clar... sa ma dati afara daca asa credeti de cuviinta dar eu cred ca SE INTRA PREA USOR IN USERGROUPUL DE COLECTIONARI... ADICA NU TOTI CEI CE SUNT "Colectionar de machete" ESTE UN COLECTIONAR LA PROPRIU...

~~~ " PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."~~~
J.F. Kennedy
|
|
|
25-10-09, 15:47
|
|
Banned
 Stage 5
|
Vom face curatenie, asta e clar si stiti bine ca de fiecare data la o perioada de timp asa facem.
|
|
|
25-10-09, 16:25
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Originally Posted by Dark Side
Nu stiu cum sa imi exprim parerea...
Adica nu ar fi mai bine sa se faca un alt user group pentru colectionarii mai... mai cu machete de marca... adica din acelea pe care nu le gasesti la o aruncatura de bat...
Sa se faca o diferentiere. In momentul actual Promo este la fel de "colectionar" ca si Racer21.
Originally Posted by Dark Side ... a doua (si ultima) oara imi exprim parerea... nu am fost clar... sa ma dati afara daca asa credeti de cuviinta dar eu cred ca SE INTRA PREA USOR IN USERGROUPUL DE COLECTIONARI... ADICA NU TOTI CEI CE SUNT "Colectionar de machete" ESTE UN COLECTIONAR LA PROPRIU...
Man , nu am nimic cu tine insa din cele doua posturi ale tale , nu crezi ca te contrazici ? In primul sugerezi sa se faca un usergroup doar pentru "machete de marca" iar in al doilea spui ca nu ai spus asa ci ai spus doar ca "se intra usor in usergroup-ul asta". Deci , ne spui si noua , pana la urma ce vrei ? In cazul in care ai uitat colectionar de machete poate fi oricine si macheta reprezinta transpunerea unui obiect in marime naturala intr-un obiect ,aproximativ daca nu chiar identic , la o dimensiune redusa .Daca nu avem bani de CMC , Autoart , etc. asta nu inseamna ca "jafurile" noastre nu sunt machete, si de asemenea nu cred ca vechimea in timp conteaza sa fii un colectionar . Te intreb , asa de cultrura generala , ce producator avea prima ta macheta si cand ai avut-o ? Si alta chestie : cati ani ai omule ? Ca din aerul de "inaltime" pe care il ai in exprimare, as crede sa ai vreo 45-50 de ani , din care cel putin 30 ii ai ca experienta in machete si vechime in colectionat. Te-ai gandit vreodata , inainte sa pui posturile alea , cum reusesc majoritatea userilor de aici sa-sa imparta timpul si banii intre viata de zi cu zi si pasiunea pentru machete ? Multi de aici sunt elevi care , probabil , isi iau o macheta - doua pe luna din alocatie si ce le mai dau parintii , altii care au avut ideea si sansa de a impleti doua lucruri deodata : afacere cu machete si pasiune pentru machete( tot respectul pentru ei , multi incearca putini reusesc ) , alti useri au serviciu , familie si alte prioritati dar totusi reusesc ( cu brio ) sa aiba timp si bani si pentru machete si mica lor colectie ( indiferent de scara sau producator ) , alti useri au norocul ca parintii lor sa isi permita un standard social mult mai ridicat fata de ceilalti oameni si , in concluzie , isi pot permite sa le dea copiilor sume de bani necesare pentru machete de marca.....s.a.m.d....Repet , nu te supara pe mine, nu am nimic cu tine sau cu ceilalti useri machetisti , dar posturile tale sun lipsite de sens si bun simt. Invata intai sa respecti pasiunea altora si eforturile lor inainte de a avea o pretentie deplasata. Imi cer scuze fata de moderatori daca am iesit din topic, dar.....in fine....sper sa ma intelegeti. Respect tuturor si multa bafta !
|
|
|
25-10-09, 22:04
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Si eu sunt elev... si da... din fericire pentru mine ma potrivesc aici "alti useri au norocul ca parintii lor sa isi permita un standard social mult mai ridicat fata de ceilalti oameni si , in concluzie , isi pot permite sa le dea copiilor sume de bani necesare pentru machete de marca".
Deci nu am pus la indoiala bugetele fiecaruia ci doar faptul ca oricine cu 10 machete bburgalo si maisto din supermarket sau de sub pat, daca se chinuie un pic ajunge aici "Colectionar de machete" chiar daca nu stie de marcile consacrate, de modele de alte detalii de care trebuie, macar sa fi auzit ca sa te poti numi "Colectionar de x obiecte".
Adica se vede experienta unor "colectionari" prin anumite posturi ale lor. Adica mai pe scurt... din cati colectionari sunt aici cu aceasta titulatura cel mult 20 dintre ei stiu macar mai bine despre acest hobby. Si da... eu nu ma numar in multe privinte printre ei.
|
|
|
25-10-09, 22:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Aberezi, sincer! Te rog frumos să te abții, ți-au spus destui oameni că nu ai dreptate!
|
|
|
26-10-09, 09:07
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Dark Side....o colectie de obiecte incepe de la doua bucati in sus....si inca ceva....vorbeai de "machetele de sub pat"....sincer as vrea sa mai gasesc si eu o macheta-doua de cand eram copil pe sub pat pentru ca ar avea cel putin 20-25 ani vechime....iti dai seama ce "marci" ar fi ? In legatura cu detaliile, daca te uiti la un Matchbox facut acum 20 de ani si la o macheta de marca de-acum ai sa ramai socat de diferenta la detalii si o sa ai surpriza ca Matchbox-ul ala sa bata "marca " de-acuma facand diferentierea strict din punct de vedere al detaliilor si al tehnologiei de-atunci si de-acum....Hai sa incheiem cearta asta....Nu e o idee buna, si nici un gest frumos ce ai propus tu....ca sa nu mai vorbim de discriminare si de jignire adusa celorlalti colectionari. Oricine are dreptul sa fie colectionar , ramane de vazut numai cat timp va fi colectionar si cat de pasionat va fi....selectia naturala isi va spune cuvantul.....Si gata , ca s-a vorbit destul pe tema asta !
|
|
|
26-10-09, 09:48
|
|
 Stage 5
|
DS:acum,tu ai parintii tai ce iti dau bani de kyosho si bbr,dar sunt colectionari pe forum de varsta ta(sau chiar mai mari)care nu au parinti ca ai tai si isi cumpara machete din banii lor,gen eu si racer21(care ama2 avem 13 ani si cumparam din ce avem)....eu ce am primit de la parinti am pastrat sau am stricat(copil mic)...si in momentul de fata,ce am de la prieteni/parinti am doar 5 machete cadou...in rest toate sunt din proprii mei bani.si nu am slujba,servici sau altele......
|
|
|
27-10-09, 11:18
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Si ca tine mai sunt multi Darius, cred ca mai bine de 50 % din colectionarii de pe forum sunt asa....respectul meu oricum pentru voi si pentru ceilalti colectionari care preferati sa strangeti putinii bani si sa va luati o macheta decat sa-i aruncati pe alte tampenii......de asemenea respectele mele pentru parintii vostri care ( presupun ) va inteleg pasiunea si incearca sa va ajute cat isi pot permite....
|
|
|
28-10-09, 21:21
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by EaGle
Chestia este pur si simplu LOGICA: daca un nene pe forum are un Lamborghini (si sunt cei care au), iar altul are o Skoda (dar poate ca are bani de Veyron, si sunt si cei de genul), ar trebuii sa pun sub nick-ul lui "Om cu masina exotica" si la celalalt" Om cu utilitara" ? E pur si simplu discriminare, ca si cum ai spune asta e rege si asta e sclav. De ce vrei tu, Dark Side, sa te simti superior ? Ai machete mai scumpe ? Uite si eu am acasa primul model de masina electrica facuta de Ferrari, cu 4 trepte si doua motoare, comanda la distanta, din 1969 cu numarul 1 pe ea (prima produsa)....ar trebuii sa ma dau smecher cu asta ? Nu, nici n-am s-o pun pe forum pentru ca multi au obieciul de a comenta.
Am sa va spun o chestie, toti cei carora nu le convine acest forum, sunt invitati sa posteze pe altele.
|
Eu as vrea sa vad modelul electric. Daca poti si vrei pune niste poze, te rog.
|
|
|
28-10-09, 21:27
|
|
Banned
 Stage 5
|
Da-mi add pe mess: Exelerost si-ti voi da poze calitative, detaliate daca cu adevarat te intereseaza  . Parca ma aveai in lista, nu ai parintii in Grosseto ?
PS: Haideti sa terminam cu circul de aici !
|
|
|
29-10-09, 13:27
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [DACIA]
|
As vrea si eu sa intru in grup.
|
|
|
29-10-09, 15:00
|
|
 Stage 5
|
Nu stiu daca am voie dar mi-as dori sa intru si eu grup
|
|
|
29-10-09, 15:02
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Quote:
Originally Posted by KingDesign
As vrea si eu sa intru in grup.
|
Mai așteptăm o săptămānă , 2 să vedem cum decurg lucrurile cu prezentarea colecției și după intrii...
Quote:
Originally Posted by raduferrari
Nu stiu daca am voie dar mi-as dori sa intru si eu grup
|
Cum să nu ai voie? Poți da join liniștit.
|
|
|