Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: Am comis o din nou!!!!
-Am comandat ieri si a 2 a sa pt ea.....venita monopost , usor usor o punem la punct pt momentul cand va fi platita.....vin cauciucuri noi si consumabile binenteles toate.
-Am comandat ieri si a 2 a sa pt ea.....venita monopost , usor usor o punem la punct pt momentul cand va fi platita.....vin cauciucuri noi si consumabile binenteles toate.
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [Competitor CNCA]
Da frumos frumos dar periculos asa k Florica ai mare grija cu el k ai vz k sau dus 2 prieteni de-ai nostri txa si gam-u ai grija ............ felicitari pt el
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
-In ultimile 2 zile toti prietenii imi spun sa renunt.........dupa ce TXA si GAM au patit o si eu stau si ma gandesc ca oricand dupa ce voi lua motoreta.....va putea fi ultimul meu post....dar....nu renunt.
-Cum atatia ani nu am renuntat la masini si la viteza nu am sa renunt nici la Suzuki chiar daca rata mortalitatii pe aceasta motoreta este de 90%.
-Orice om tinde catre mai sus....eu am ajuns la cea mai puternica.....am incredere in mine si in Dumnezeu si stiu ca o motoreta nu ma va invinge....si daca va reusi sa o faca se va intampla doar odata.
Pericolul la Busa vine din viteza mare pe care o atinge si senzatia de siguranta in momentul respectiv. Nu e singura capabila de astfel de performante, iar puterea mare este pt unii un miraj intr-adevar, dar nu e cel mai important lucru la un motor. Trebuie sa si controlezi puterea aia.