![]() |
Am comis o din nou!!!!
6 Attachment(s)
-Anul acesta ....eram hotarat sa nu.....si totusi......noua achizitie.....Suzuki.
|
Re: Am comis o din nou!!!!
wow haybusha.. ce pot sa zic decat sa ai grija.. pe mine ma sperie cate se intampla in tzara asta cu motociclistii :(
|
si aici dau de tn... ESPinoza aici ai mare dreptate... s-o stapanesti sanatos si fara incidente si sa o vedem la actiune :D
|
@Florica tot respectul frate...
App. Da si tu mai multe detalii... An, km, etc.. :P Numai bine si asfalt uscat! |
Bine mai Florica...te astept la mare sa ma dai o tura...:D ......
|
foarte tare.. s-o stapanesti sanatos si fara incidente...
asfalt uscat |
Nebunu' tot nebun ramane ! :D Felicitari Florica ! S-o stapanesti sanatos !
|
ai oxiuri ?
|
S-o stapanesti sanatos, e cam crima prin oras cu asa ceva dar la drum intins e o placere. Eu zic sa o plimbi putin pana la Motorrock-ul din weekend-ul asta din Ploiesti, ca o sa ai ce sa vezi.
|
Iti doresc multa bafta. Ai nevoie ... din cauza ca ai cumparat-o de la Tomina.
Un sfat prietenesc: mergi si verifica cadrul ... e viata ta la mijloc. Tomina sint cunoscuti ca au vindut moto cu cadrul rupt, resudat, strimb ... si orice alt cosmar al unui motociclist. |
-De la Tomina am cumparat inca 2 motorete....am verificat o in mare , oricum inainte sa o iau o decarenez complet....nu am avut probleme de acest gen cu Tomina si mai ales ca sunt bun prieten cu Doru. Cand am cumparat motoreta de la el mi sa spus daca a fost lovita inainte.....am cumparat tot timpul numai nerulate in Ro .
-Eu unul am fost multumit de serviciile prestate de ei, daca au fost probleme la alte motoare nu este traba mea. |
OK, eu te-am avertizat.
Eu am vazut cu ochii mei un VTR vindut de Doru care avea cadrul fisurat la sudura jugului. Imi pare rau ca spun asta, dat fiind ca Doru ti-e prieten, dar toti cei pe care ii cunosc au avut probleme diverse cu Tomina: moto defecte in diferite stadii, licitatii incheiate si neonorate si multe altele. |
ia zi cand iesim la o tura cu turbatele ??:D:D:D sa ai bafta de ea si ea de tine
|
Cam peste o luna......o termin de achitat.
|
frumos!
m-am dat ieri cu o hayabusa cu un amic fara costum .. asa o scurta blana 240 :shock: m-am speriat putin , fiind prima data pe un motor asa puternic multa bafta cu motorul si atentie sporita! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning