cred ca sunt total off topic dar vroiam sa scriu ce mi s a intamplat azi si aici cred ca este cel mai potrivit.
Sunt posesorul unui Hyundai Coupe 2005 143 cp (deocamdata

)si azi veneam dinspre Sinaia spre Bucuresti la un moment dat de pe o straduta din stanga a intrat pe drum un motor (cred ca era un Ninja cu nr de leasing dar nu sunt sigur).Am accelerat dupa el pana pe la 160 km/h cand s a dat pe prima banda si mi a facut semn sa il depasesc si asa am si facut...pedala la fund si dus am fost...DAR cand am ajuns pe la vreo 180-190 km/h m am uitat in retrovizoare iar omul baga doua flash uri si m a depaseste pe stanga de parca aveam 50 km/h am ramas MASCA!!! Stiam ca un motor nu se compara cu o masina dar TOTUSI... m a depasit la 180-190 de parca as fi avut 50

Jos palaria! Tare motor tare motociclist (omu avea sange in el nu gluma!).Apoi tot cu pedala blana si eu dupa el da de a aparut un tara in fata pe care motoru l a depasit fara probleme pe stanga da eu...eram prea mare

si in mai putin de un minut nici nu l am mai vazut

speram ca macar la blana sa ma tin dupa el ca ma duc si eu in 230 (240 ca eram la vale :P ) sau macar sa nu fi avut sange in el da se pare ca nu mi am nimerit omul

Avand in vedere ca am si eu A ul (sunt mare fan) dar viteza maxima atinsa pe doua roti a fost 80 km/h cu MZ 250 al babacului si era super senzatie (bine eram si printre blocuri) ma gandesc ca la peste 200....

Ce sa mai...Toata stima pt motociclistul necunoscut de azi ! :P