![]() |
SUNTETI TARI !!!
cred ca sunt total off topic dar vroiam sa scriu ce mi s a intamplat azi si aici cred ca este cel mai potrivit.
Sunt posesorul unui Hyundai Coupe 2005 143 cp (deocamdata :wink: )si azi veneam dinspre Sinaia spre Bucuresti la un moment dat de pe o straduta din stanga a intrat pe drum un motor (cred ca era un Ninja cu nr de leasing dar nu sunt sigur).Am accelerat dupa el pana pe la 160 km/h cand s a dat pe prima banda si mi a facut semn sa il depasesc si asa am si facut...pedala la fund si dus am fost...DAR cand am ajuns pe la vreo 180-190 km/h m am uitat in retrovizoare iar omul baga doua flash uri si m a depaseste pe stanga de parca aveam 50 km/h am ramas MASCA!!! Stiam ca un motor nu se compara cu o masina dar TOTUSI... m a depasit la 180-190 de parca as fi avut 50 :oops: Jos palaria! Tare motor tare motociclist (omu avea sange in el nu gluma!).Apoi tot cu pedala blana si eu dupa el da de a aparut un tara in fata pe care motoru l a depasit fara probleme pe stanga da eu...eram prea mare :( si in mai putin de un minut nici nu l am mai vazut :cry: speram ca macar la blana sa ma tin dupa el ca ma duc si eu in 230 (240 ca eram la vale :P ) sau macar sa nu fi avut sange in el da se pare ca nu mi am nimerit omul :D Avand in vedere ca am si eu A ul (sunt mare fan) dar viteza maxima atinsa pe doua roti a fost 80 km/h cu MZ 250 al babacului si era super senzatie (bine eram si printre blocuri) ma gandesc ca la peste 200.... :yikes: Ce sa mai...Toata stima pt motociclistul necunoscut de azi ! :P |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: frumoasa povestea ! dar... e la ordinea zilei pentru cei cu motorul
|
pai e si normal sa te depaseasca o sportiva.... chiar si una de 600 cc deja are in jur de 130 CP si ii motoru, nu7 masina, fie el gixer sau kawa, o sportiva de 1000 sau chiar de 600 ii cam greu de depasit cu masina, e greu sa te si tii dupa el.
io cu motorul meu de aprox 20 CP depasesc linistit orice dacie berlina :)) care are cai aproape triplu =====> grutate mica + putere mare = Vit mare |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning