Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Discutii generale moto

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-07-05, 16:04   #1
ciprianilie17

Stage 2

ciprianilie17's Avatar

Default Nelamurire la evacurea unei HONDA CBR600R din '98

Toba ei originala nu facea zgomot deloc si atunci am desfacut-o si i-am scos sitele din ea. Problema e ca decand am facut treaba asta, toba se aude superb, dar nu mai trage motocicleta, iar bani pt. o toba sport noua nu am. ce sa fac?
ciprianilie17 is offline  
Old 30-07-05, 02:02   #2
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]
Default Re: Nelamurire la evacurea unei HONDA CBR600R din '98

Quote:
Originally Posted by \"ciprianilie17\"
Toba ei originala nu facea zgomot deloc si atunci am desfacut-o si i-am scos sitele din ea. Problema e ca decand am facut treaba asta, toba se aude superb, dar nu mai trage motocicleta, iar bani pt. o toba sport noua nu am. ce sa fac?
pai asa cum ai desfacut toba si ai scos sitele le poti pune la loc pana iti cumperi o toba sport !
Michael is offline  
Old 30-07-05, 02:06   #3
TM-84-DMX

Stage 5

TM-84-DMX's Avatar

Member of:
[RR]

Probail ca prin \"desfacut si scos sitele\"omul vrea sa spuna k le-a scos cam cu fortza,kiar stricat si acum nu ar intra inapoi la locul lor....
TM-84-DMX is offline  
Old 30-07-05, 02:14   #4
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Probail ca prin \"desfacut si scos sitele\"omul vrea sa spuna k le-a scos cam cu fortza,kiar stricat si acum nu ar intra inapoi la locul lor....
da...posibil, dar nu a fost exprimarea lui corecta.
oricum nu stiu de la ce nu ar mai putea sa nu traga motorul ca inainte prin scoaterea sitei. sa nu se fi stricat altceva la ea in momentul cand ai scos sita.
totusi pentru un sound bun incerca o toba sport

mein Polo 9N https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/20545-polo-9n.html
Michael is offline  
Old 16-09-05, 13:26   #5
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

prin faptul ca ai scos sitele din toba,s-a modificat cu totul functionarea motorului...gazele ies mai usor,contrapresiunea necesara functionarii optime a scazut si amestecul este bogat...cu o toba adecvata modelului (care,apropo,nu poate fi decat 600F,in nici un caz R),iti vei rezolva problema...sfatul meu ar fi sa incerci sa pui sitele la loc.

www.completechip.ro
www.anulare-dpf.ro
B39738 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -