cred ca cel mai tare lucru...e ca nimeni nu si.a dat seama k SLR.ul era de fap moificat...
eu mi.am dat seama fiindca am mai vazut mashina cu 2 ani in urma... la inceputul lui 2oo6. proprietarul, un nene din germania, venise in medias la un prieten foarte bun de al meu cu acest SLR.... pe atunci era ca o naveta spatiala... dar era stock... si NU ERA CABRIO..!!!
Vorbind cu prietenul meu...el zicea ca omul a lovit masina in germania si sa gandit sa o decapoteze... sa sa.i schimbe culoarea... ceva mai inchis. eu spun ca a fost destul de curajos... si ca a iesit bine !!! bv lui
iti pot jura ca e una si aceasi masina...zilele astea incerc sa fac rost si de pozele cu masina lovita...daca le gasesc... pozele sunt pe cat se poate de reale... toti pasionatii din medias au poza cu masina asta.... cu toate ca a stat doar 3 zile in romania...atunci in 2oo6
Member of: [Observator 4tuning] [Opel] [Street Zone]
Re: Poze si filme 4TuningFESTIVAL
nu vreau sa incep o polemica pe tema asta, ca e topic de foto, dar ati comparat voi seria de caroserie sa bagati mana in foc ca e aceeasi masina ? cine isi permite o asemenea masina nu cred sta intr-una reparata si tiganita, daca a fost lovita o fi dat-o totala si si-a luat alta, a pastrat numerele , ce e asa greu ?
am si eu o gramada de poze dar nu prea ma ajuta netu , video am cam o ora filmat continuu dar nici nu ma gandesc sa pot sa le upload-ez . knd am ocazi o sa le pun pe toate, pentru inceput ce mi-a placut mie cel mai mult. apropo fetele au fost super , pacat k nu am putut sa fac poze cu toate ( sper k la anu sa am mai mult noroc