Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Audio - SPL Challenge - 4TuningFESTIVAL 2008
Pai fiecare am dat pe melodie de pe cd-ul propriu.
Eu de exemplu nici nu mai stiu pe ce melodie am dat.
Era un test de bass foarte prost ales ca frecventa.
Babanu stie toata lumea ca a dat pe o ciudatenie si nu am apucat sa imi dau seama ce era
Blak a dat ( surprinzator nu) pe My humps.
Khalis a dat tot pe un Lil` John.
Eu am fost la SPL 15 SUPER OPEN WALL si am terminat cu LOCUL 1 (daca nu ma insel am fost singur in categorie sau doi,nu retin exact)
si am dat un scor de 143.9 db
PS:
Premiile locurilor 1 la SPL ( trofeul pasionatului) au fost foarte frumoase dar la SPL SUPER etc la clasele mai mari au fost promise si premii la locurile 1.au fost promise in 2 zile deoarece atunci nu le aveau acolo dar a trecut o saptamana si nu ne-a contactat nimeni...Nu ca ar fi mari premii prentru noi dar este meritul nostru...
Eu am fost la SPL 15 SUPER OPEN WALL si am terminat cu LOCUL 1 (daca nu ma insel am fost singur in categorie sau doi,nu retin exact)
si am dat un scor de 143.9 db
PS:
Premiile locurilor 1 la SPL ( trofeul pasionatului) au fost foarte frumoase dar la SPL SUPER etc la clasele mai mari au fost promise si premii la locurile 1.au fost promise in 2 zile deoarece atunci nu le aveau acolo dar a trecut o saptamana si nu ne-a contactat nimeni...Nu ca ar fi mari premii prentru noi dar este meritul nostru...
Tibitzu....Numa bine...
Felicitari !!!
Pana una alta poate pui niste poze sa vedem si noi cu ce ai facut scorul asta sau chiar si un filmulet cu masina si sculele cu care ai participat...poate pana atunci isi revin baieti cu premile.....cu cate ca a trecut cam mult timp si nau anuntat nici un castigator oficial...cel putin nu aici pe forum......DSTEPTAREA BAIETI!!!
Multumesc...Am pus mai jos cateva poze...
Masina cred ca o stiti...Frumoasa si multe lipsuri la capitolul muzica...Oricum a disparut masina a devenit una de familie si muzica in camera mea...Rezervam surprize...
yo am luat trofeul pasionatului q 139,9db...premiul frumos un subwoofer rockford fosgate 2x12"....pt prima participare...a fost super..felicitari tuturor..a fost un spectacol pe cinste