ca mi-a madus aminte, acu vreo luan si ceva am montat si un senzor de tempratura care initial se vroia sa masoare temperatura din galeria de admisie, intrucat senzorul achizitionat a fost unul f ieftin (avea rol de testare), timpul lui in care indica tempertura corect este de 10 secunde (timp foarte mare in cazul in care vb de pramatrii unui motor) asa ca momentan este folosit pentru a afisa temperatura de afara. si soa fie s ie lfolosit pentru ca se va putea face o relatie intre cate garde sunt afar si cate grade are aerul din galeria de admisie, asa ca momentan este pe post de termometru digital
eu ma gandeam ca e neoie de un senzor care sa indice valoarea corecta sub o secunda chiar spre 0.25 sec
aicea as avea nevoie de niste pareri din partea vostra (a celor care au intels foarte bine cum functineaza un motor turbo si care sunt parametrii care trebuie luati in calcul) sa-mi dea si mei cateva sugestii asupra timpilor, maximi de achizitie a paramtrilor, s ice parametrii sunt necesari sa fie stiuti pentru a putea anliza daca motorul functioneaza in conditii de siguranta sau e pe cale sa faca POC