Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > 4 Speed Squad

Reply

Thread Tools
Old 17-11-05, 11:23   #16
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

ca mi-a madus aminte, acu vreo luan si ceva am montat si un senzor de tempratura care initial se vroia sa masoare temperatura din galeria de admisie, intrucat senzorul achizitionat a fost unul f ieftin (avea rol de testare), timpul lui in care indica tempertura corect este de 10 secunde (timp foarte mare in cazul in care vb de pramatrii unui motor) asa ca momentan este folosit pentru a afisa temperatura de afara. si soa fie s ie lfolosit pentru ca se va putea face o relatie intre cate garde sunt afar si cate grade are aerul din galeria de admisie, asa ca momentan este pe post de termometru digital

eu ma gandeam ca e neoie de un senzor care sa indice valoarea corecta sub o secunda chiar spre 0.25 sec

aicea as avea nevoie de niste pareri din partea vostra (a celor care au intels foarte bine cum functineaza un motor turbo si care sunt parametrii care trebuie luati in calcul) sa-mi dea si mei cateva sugestii asupra timpilor, maximi de achizitie a paramtrilor, s ice parametrii sunt necesari sa fie stiuti pentru a putea anliza daca motorul functioneaza in conditii de siguranta sau e pe cale sa faca POC
200SX is offline   Reply With Quote
Old 19-11-05, 15:49   #17
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

am rezolvat problema cu timpul acuma am ajuns la o precizie de 50ns

PS: Honda te rog eu muta topicul pe sectiunea 4ss ca momentan nu mai are ce cauta la bazar
Old 20-11-05, 15:34   #18
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

azi am avut ceva timp si am rezolvat problema cu GPS-ul (partial) mai ramane sa il conectez acuma la interfata seriala a disozitivului meu si sa scriu software-ul pt el
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gps_163.jpg
Views:	84
Size:	148.9 KB
ID:	52777  
Old 31-01-06, 09:50   #19
mihail

Stage 2

Default DISPOZITIVE DIGITALE

SALUT!
Tot ce spui si scri este extrem de interesant.Eu am un ford Sierra din 1986 cu motor pe injectie Bosch L-Jetronic.Masina nu are computer de bord.Ma intereseaza un dispzitiv digital care sa-mi afiseze temperatura la motor, apa, presiune ulei, consum de benzina instantaneu, cata a mai ramas in rezervor,cat mai am de parcurs cu acel consum pe traseul in desfasurare.
Astept raspuns la:
mihaiforlazarescu@yahoo.com
Multumesc si s-auzim de bine!
mihail is offline   Reply With Quote
Old 31-01-06, 12:19   #20
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

inca pentru consumul de benzina nu am gasit ceva \"rentabil\" cea mai buna cale la care m-am gandit pentru a masura cantitatea de benzina este de a masura benzina care se duce spre motor apoi de a masura benzina care pleca inapoi in rezervor, diferenta fiind benzina consumata, problema e ca un astfel de senzor (cel mai ieftin care l-am gasit) costa cam $200 deci numai cei doi senzori ar costa $400. cam toate dispozitivele electronice care \"intra in contact\" cu benzina sunt foarte scumpi.

cu restul sepoate rezolva.

sa termin cu sesiunea si sa mai dea caldura si am sa fac primele teste pe masina cu GPS-ul
Old 01-02-06, 07:19   #21
mihail

Stage 2

Default dispozitive digitale

Multumesc ca mi-ai raspuns la ce te-am rugat. Tinem legatura 200sx
mihail is offline   Reply With Quote
Old 15-02-06, 20:43   #22
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Azi am facut primele teste pe masina cu GPS-ul,

si am avut o surpriza
60km/h pe bord
58km/h pe gps
54km/h pe indicatorul de pe magheru

o sa incerc sa fac o filmare cu acesta comparatie la diferite viteze, pacat ca indicatorul de pe magheru nu arata mai mult de 99km/h
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gpss_170.jpg
Views:	54
Size:	60.9 KB
ID:	69212  
Old 15-02-06, 22:42   #23
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar