re: Care ar fi cel mai bun motor pentru un începător ?
si spuneti voi acum ca un scuter gen DNA (hai 125) nu ar fi cel mai potrivit? pozitie de motor,prinzi si 120 cu el ... juma de an si abia apoi poate vei putea fi atent si la schimbarea vitezei si la ambreiaj pe o aprilia rs 125 ...
cred ca tine si de firea umana ... eu orice am avut am fost multumit si am incercat sa ma bucur cat mai mult de el si sa il exploatez in limitele lui indiferent de parerea celor din jur ... sau daca ei aveau ceva mult mai puternic.
un 250 este ok ... doar ca fiabilitate o sa iti faca ceva probleme ... pt ca nu preas piese de skimb
va rog sa-mi spuneti daca pot sa-i cumpar baiatului meu o motocicleta aprilia rs 125. are16 ani si conduce de un an un piagio si 2 si dorec sa faca scoala de A1. va multumesc pentru sfat . cu respect
Quote:
Originally Posted by vladyx0104
va rog sa-mi spuneti daca pot sa-i cumpar baiatului meu o motocicleta aprilia rs 125. are16 ani si conduce de un an un piagio si 2 si dorec sa faca scoala de A1. va multumesc pentru sfat . cu respect
Da. puteti atata timp cat motocicleta are 11kW(15CP) in talon.
mersi frumos.. deci sa inteleg ca e motocilceta ideala pt un incepator... sunt inca in scoala si ma interesez ce sa imi cumpar... si ma gandeam la rs125 pentru 1 aspect 2 pret 3 putere... sunt 80% hotarat pt rs125 poate gasesc un rs250 zic eu ca ar fi mai potrivit... dar sa vedem cu $$ acum
Pt bikeri mai vechi in meserie sa zic asa ce motor enduro ..... sau soft enduro recomandati unui incepator . Eu ma gandeam la un bmw 650F acum astept si eu pareri si opinii la ce motor enduro pana in 3000 Euro sa imi iau .
P.S ce credeti de bmw 650f date tehnice fiabilitate intretinere everything! Multumesc anticipat!