19-10-09, 03:09
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Re: Husqvarna SM125
Vesti proaste ( ...tocmai am cazut alaltaieri cu motorul (
Din fericire el nu a patit nimic(Thx GOD !), m-am julit eu putin...
A fost cam asa: Tocmai iesisem de la spalatorie... deci... cauciucurile erau reci, era foarte foarte frig afara... deci... asfaltul era rece, cauciucurile is foarte uzate... deci... daca adunam toate astea, aderenta = 0 ... si cu toate astea... faceam un viraj la stanga... si m-am lasat cat de cat... si aveam viteza mare pentru o curba de 90 de grade(in trafic)... si fiind in viraj... am franat foarte putin sa pot lua curba... si mi-a alunecat roata de pe fata... si ... BUMM pe jos m-am ridicat ... eram panicat ... toata lumea se uita la mine... m-am urcat pe motor si am plecat mai departe ... la 10-15 metri, trebuia sa iau alta curba... si iar mi-a alunecat roata de pe fata... dar am redresat...
A fost prima oara(sper si ultima) in viata mea cand am cazut in 8 ani de mers pe scutere/motoare ... si a durut rau
Scz ca va plictisesc cu dita mai postu' dar daca Morpheusmaster nu mai da reply-uri d'alea de zeci/sute de randuri, macar sa ii iau eu locu' sa nu ii simta lumea lipsa pe forum
|
|
|
19-10-09, 03:57
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
Vesti proaste ( ...tocmai am cazut alaltaieri cu motorul (
Din fericire el nu a patit nimic(Thx GOD !), m-am julit eu putin...
A fost cam asa: Tocmai iesisem de la spalatorie... deci... cauciucurile erau reci, era foarte foarte frig afara... deci... asfaltul era rece, cauciucurile is foarte uzate... deci... daca adunam toate astea, aderenta = 0 ... si cu toate astea... faceam un viraj la stanga... si m-am lasat cat de cat... si aveam viteza mare pentru o curba de 90 de grade(in trafic)... si fiind in viraj... am franat foarte putin sa pot lua curba... si mi-a alunecat roata de pe fata... si ... BUMM pe jos m-am ridicat ... eram panicat ... toata lumea se uita la mine... m-am urcat pe motor si am plecat mai departe ... la 10-15 metri, trebuia sa iau alta curba... si iar mi-a alunecat roata de pe fata... dar am redresat...
A fost prima oara(sper si ultima) in viata mea cand am cazut in 8 ani de mers pe scutere/motoare ... si a durut rau
Scz ca va plictisesc cu dita mai postu' dar daca Morpheusmaster nu mai da reply-uri d'alea de zeci/sute de randuri, macar sa ii iau eu locu' sa nu ii simta lumea lipsa pe forum
|
) Fratica...vorbesti de lup si lupu la usa...t'am prins!!! TU esti nebun ma...incep eu sa citesc...si citesc "el nu a patit nimic"...ma gandesc (tineti cont ca e ora 3.55 noaptea) care el ma?? cu cine drq era pe motor?...aaaaaaa...stai ba...el motoru nu a patit nimic...asta e nebun...in loc sa ne scrie mai intai de el ne scrie de motor...LASA BA MOTORU CA ALA SE FACE!!! Bine ca nu ai patit tu nimic...si imi pare rau ca ai cazut dar ai grija cum mergi...ca vezi tu...dupa 8 ani de zile tot te tradeaza...si nu odata...de 2x in 2 curbe consecutive Asa ca grija mare...caci gata vara, gata sezonu...e mai greu acum...iati si tu o casca calumea...un echipament (sa nu iti nenorocesti oasele, stiu ce vorbesc...mergi in blugi fara genunchieri o sa te doara in ani articulatia genunchiului de nu ai sa stii de unde)...si toate ca toate da bine drq k nu tea calcat ala din spate pe tine sau pe motor (in care curba ai cazut?)
Si na...k si asa iti era dor de mine si de posturile mele (nu prea imi mai arde mie de scris lately ca de zis am multe) tiam lasat un post de toata frumusetea si stai linistit k nu mai plictisit cu ce ai scris, sper ca nici eu pe tine sau pe voi in posturile mele mari cat casa poporului )
|
|
|
19-10-09, 09:46
|
|
4Rally
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
) Fratica...vorbesti de lup si lupu la usa...t'am prins!!! TU esti nebun ma...incep eu sa citesc...si citesc "el nu a patit nimic"...ma gandesc (tineti cont ca e ora 3.55 noaptea) care el ma?? cu cine drq era pe motor?...aaaaaaa...stai ba...el motoru nu a patit nimic...asta e nebun...in loc sa ne scrie mai intai de el ne scrie de motor...LASA BA MOTORU CA ALA SE FACE!!! Bine ca nu ai patit tu nimic...si imi pare rau ca ai cazut dar ai grija cum mergi...ca vezi tu...dupa 8 ani de zile tot te tradeaza...si nu odata...de 2x in 2 curbe consecutive Asa ca grija mare...caci gata vara, gata sezonu...e mai greu acum...iati si tu o casca calumea...un echipament (sa nu iti nenorocesti oasele, stiu ce vorbesc...mergi in blugi fara genunchieri o sa te doara in ani articulatia genunchiului de nu ai sa stii de unde)...si toate ca toate da bine drq k nu tea calcat ala din spate pe tine sau pe motor (in care curba ai cazut?)
Si na...k si asa iti era dor de mine si de posturile mele (nu prea imi mai arde mie de scris lately ca de zis am multe) tiam lasat un post de toata frumusetea si stai linistit k nu mai plictisit cu ce ai scris, sper ca nici eu pe tine sau pe voi in posturile mele mari cat casa poporului )
|
In curba de la Hotel sa intru in parcare pe la fantana....da eram echipat, aveam geaca de moto pe mine, casca, manusi, pantaloni lungi si grosi...
|
|
|
19-10-09, 13:49
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Cine a fost alaturi de tine cand ai cazut ? Ti-am zis eu:2 tipuri de motociclisti,care au cazut si care o sa cada. Ai trecut la profesionisti )
|
|
|
19-10-09, 15:30
|
|
4Rally
Stage 5
|
|
|
|
30-10-09, 12:00
|
|
4Rally
Stage 5
|
|
|
|
08-11-09, 16:06
|
|
4Rally
Stage 5
|
Motoreta se vinde !!!
Asa cum este ea(cauciucuri uzate si necesita revopsire)
De fapt nu o vand, vreau sa o dau la schimb pe una de 50(prefer enduro, dar merg si altele) si diferenta...
O vand pentru ca n-am A1 si ma bate tata la cap... ori dau de A1 ori o vand... si chiar n-am chef sa dau pentru A1 ca mai am cateva luni si dau de B.
Aveti intrebari? folositi forumul si eu va raspund
|
|
|
16-11-09, 02:35
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
da o intrebare, daca tot mai ai putin pana dai de b, de ce nu dai si de a1 ? inveti o singura data oricum nu de 2 ori, e aceeasi legislatie
16-11-09, 03:01
|
|
4Rally
Stage 5
|
Pentru ca am sa dau si de A si de B... si daca am sa iau A-ul, am sa-mi iau ceva mai mare de 600.
|
|
|
16-11-09, 12:15
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [PORSCHE] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
dupa cum arata cauciucul te-ai cam distrat cu burn-out-uri!
Bafta si asfalt uscat!
|
|
|
16-11-09, 12:18
|
|
4Rally
Stage 5
|
Pai cam asta fac la fiecare semafor care'l prind pe rosu ...burn
Bafta si tie, asfalt uscat !
Last edited by scturoag; 16-11-09 at 12:38.
|
|
|
30-01-10, 23:48
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Re: [My Moto] Husqvarna SM125
Macar fii si tu mai subtil,daca vrei sa o vinzi!
Zi si tu ca ai facut pana si nu ai avut bani de cauciuc nou,ca daca tu zici in anunt ca si-a furat numai burn,dreacu m-ai cumpara motoreta!
P.S.: Cat vrei pe ea?
P.S.2: Nici eu nu sunt departe cu cauciucul de pe spate!
|
|
|
01-02-10, 04:46
|
|
4Rally
Stage 5
|
1400 de euro vreau pe ea...
Oricum, se cunoaste ca nu a fost uzat in viraje )
Last edited by scturoag; 01-02-10 at 05:01.
|
|
|
10-03-10, 23:55
|
|
4Rally
Stage 5
|
M-am gandit sa mai bag niste banuti in drujba, ramane la vanzare dar pana o vand vreau sa o fac frumoasa
Oglinzi, scarite, capacel lichid frana, stop led, releu de incarcare, xenon, baterie, retapitez seaua, cauciucuri noi fata/spate... and other things that i can't remember
Asa ca... cine stie magazine sau site-uri cu piese aftermarket pentru scutere/motoare din Bucuresti ?!?!
Please
|
|
|
|
|