23-08-09, 17:16
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [DAEWOO]
|
Re: Husqvarna SM125
salutare
frumoasa "pliciuitoarea"...a iesit frumos cu albul asta...dar cum a zis si cineva mai sus....naspa in noroi.
asa pentru cultura mea generala....cat consuma?
ms anticipat de raspuns
|
|
|
23-08-09, 22:50
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Depinde in ce stil merg...
daca merg ca oamenii normali, imi ia 8%, daca merg in stilul meu(in nici un caz nu merg ca oamenii normali) imi ia 11-12%
|
|
|
24-08-09, 14:13
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
ms de raspuns...ca aveam de gand sa ma dau pe 125 din primavara anului viitor....dar ma las de sportul asta )
bafta in continuare cu jucaria
|
|
|
24-08-09, 15:05
|
|
4Rally
Stage 5
|
Pai de ce sa te lasi ?!?
nu toate consuma asa, al meu consuma 11-12% ca e in 2timpi ii de 125cmc si are si schimbator si ii dau cate ture vreau .. de asta consuma mult..
daca iti iei ceva de 125 in 4 timpi o sa-ti consume putin ... 5% cam asa..
|
|
|
24-08-09, 15:18
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
ms de informatie....chiar nu stiam ?
atunci sa speram ca la vara o sa ma dau pe asa cv
ms inca odata.
ai grija de jucarie ca e bestiala .
asfalt uscat .
|
|
|
24-08-09, 16:57
|
|
4Rally
Stage 5
|
O poza de ieri de la evenimentul "Got Skillz by Katana Team" din Piatra-Neamt(Poligon)
O sa pun mai multe poze in seara asta ca acum ma cam grabesc nu mai stau sa se descarce
|
|
|
28-08-09, 03:06
|
|
4Rally
Stage 5
|
Incetul cu incetul incep sa-mi iau la revedere de la iubita mea Husqvarna( =(( (( ) si va anunt ca se VINDE, sincer chiar imi pare rau, dar am motivele mele(unii stiu)
O vand cu o singura conditie: la schimb cu ceva de 50 sau 80 cmc si sa mai primesc diferenta.
Cine vrea sa afle detalii sa dea la prima pagina(primul post)
|
|
|
28-08-09, 03:13
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Frate imi pare rau ca o dai...ti se potriveste ca o manusa ...pana mea...o iubire de o vara! Sanatate sa avem, restul facem
|
|
|
05-09-09, 16:39
|
|
Stage 3
Member of: [FORD] [2 Roti]
|
mda.. ai stricat cam multe la ea, motor, ambreiaj de doua ori, iti ia ulei ca dreaq ca in loc sa schimbi la 6000 de ture schimbi la 10000.. si la o vara cat ai tinut-o mi sa parut ca ai avut fff multe piese de schimbat.
anyway... carenele au iesit bine. in primele pagini ziceai ca nu itzi trebuie a1 sa o conduci, sau ceva de genu. esti sigur? dak ai a poti sa conduci ce vrei, dar pt 125 eu stiam ca trebuie a1... cel putin in italia asa e, poate in romania is diverse treburile.
|
|
|
06-09-09, 00:31
|
|
4Rally
Stage 5
|
Cred ca ai incurcat topicurile baiete !!!
Exagerezi cam mult, prea mult !
Arata-mi si mie unde am zis ca nu-mi trebuie A1, arata-mi si mie unde am schimbat abreiaj si motor..
Daca nu stii ce inseamna sa ai un Enduro, nu vorbi te rog, ulei consuma pentru ca ii 125cc in 2 timpi, da, ii dau in 12-13 mii de ture pentru ca imi place... si nu cred ca ii problema ta asta !
Nu am schimbat foarte multe piese la ea, am schimbat doar Releul de incarcare singura "piesa" pe care am schimbat-o, la motor nici macar n-am umblat, am scos filtrul si l-am curatat si carburatorul, atat.
citeste mai bine topicul si ai sa vezi ca te inseli amarnic, stiu foarte bine ce am scris si ce am facut la motoreta mea...
Si in primele pagini nu am zis ca nu imi trebuie A1, am zis ca NU AM A1, ca de trebuit imi trebuie !
On: o sa pun 2-3 poze cu noul nr de inmatriculare si niste filmulete distrandu-ma putin cu ea
|
|
|
06-09-09, 13:46
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
hai ca ne-ai facut curiosi:>:>:>
|
|
|
06-09-09, 13:59
|
|
4Rally
Stage 5
|
Nu is cine stie ce, dar eu zic ca pentru toate ii un inceput... cate un pic , cate un pic am sa invatz... urmeaza filmele, in cateva momente(ore)
|
|
|
06-09-09, 15:24
|
|
Stage 3
Member of: [FORD] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
Deci n-am mai apucat sa fac nimic la motoreta ...adica am facut ceva la motoreta ... i-am rupt ambreiaju' .... din nou !
Maine dimineata daca tot trebe sa fac ambreiaju' , o sa vopsesc si rezervoru si carene secundare si ii pun becuri albe (H4 - Xenon Effect)
Pe sapt asta care vine : Casca + Armura + Manusi , Gume noi , Baterie Noua , Releu de incarcare(are careva?!? plsss) , sigurante noi ...si cam atat
Apoi , cand o sa mai am finante : Xenon , inca un set de gume(dirt), o toba din carbon + filtru(al meu e varza).
Momentan niste poze cu noul sticker 4Tuning:
|
iam rupt ambreiaju din nou inseamna ca ai rupt ambreiaju de doua ori. la motor nik am gresit eu, dak exagerez cind zic ca carenele au iesit bine scuze, daca mergi fara carnet e vina mea? ca asta incercam sa zic prin alea doua linii care le-am scris
|
|
|
06-09-09, 18:13
|
|
4Rally
Stage 5
|
Mi s-a rupt sufa de ambreiaj, SHUFA, la enduro, sau motocicletele cu cuplu mare ii ceva normal sa se rupa shufa de la ambreiaj, nu ambreiaju, SHUFA DE LA AMBREIAJ, nu l-am rupt de 2 ori, l-am rupt de 10 ori, din cauza ca il burschez si nu am gasit shufa buna, si am pus de aia de bicicleta !!!!
Si ce te intereseaza cum merg eu ? u ai spus acolo niste baliverne, ca am zis eu ca nu trebuie A1, arata-mi unde am spus eu asa ceva ?!? acum spui ca "e vina mea ca mergi fara carnet" , stii tu ca merg eu pe strada fara carnet ? nu te mai baga aiurea in seama, nu stii despre ce e vorba, nu stii ce am facut eu cu ea si nu esti atent la ce postez, abtine-te !
|
|
|
07-09-09, 01:30
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Ce e drept o motocicleta de enduro daca o tratezi ca atare asa cum face Turoag cere intretinere nu doar sa fie spalata de tzarana. Mai crapa una alta, nu e un capat de tzara, parerea mea. Eu pe el ca motociclist il stiu de la inceputul verii si pot spune ca a evoluat, ca mers in sea, ca mers pe o roata specialitatea lui (aici e cea mai vizibila evolutie) si probabil asta o sa ne si arate in filmulete dar a evoluat si ca mentalitate, in felul in care trateaza motorul. Toate ca toate dar incepe sa aiba grija de el pe zi ce trece mai mult si mai mult...nu cred ca isi au rost discutiile gen "ba ai schimbat ambreiajul de 2x" 'DID NOT"...si daca la schimbat si de 10x...o motocicleta de enduro este facuta frate sa ii dai in gura...nu e showbike, nu??? gresesc eu??? O duci pe dealuri, prin albii, pe munti...oriunde poate...se strica, schimbam...nu e un capat de tzara...
Probabil daca va prezenta un endoro care arata pe zi ce trece din ce in ce mai bine si mergea brici...il luati la rost..ca bueeeeeeii...da tu te sui cu ea pe dealuri sau o tii in garaj??...na...intelegeti voi ideea...
|
|
|
|
|