Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar CAR AUDIO > HU - CD Playere / MP3

HU - CD Playere / MP3 Head Unit, HU, CD Playere MP3, MP3 Player Auto, Casetofoane Auto, Radio CD Player, audio

Reply

Thread Tools
Old 01-12-11, 17:16   #76
johny26

Stage 5

Default Re: Vand MP3 HU Sony GT 730

Quote:
Originally Posted by HHMC View Post
Sunteti niste cretini,oricine are acces la internet poate vedea ca are TV dvd-ul meu ,hahaha,sunteti cretini mari...E simplu,google/model dvd/specificatii...Dar poate ca e greu pt voi...

Iar tu dovedesti in continuare faptul ca minti ,tepar nenorocit,jurate ma sa n-ai parte de ce ai mai drag ,de copii tai ca eu am fost tepar si ca nu ti-am spus toate problemele dvd-ului???Esti nemernic si nu ai sa juri niciodata pt ca esti un mincinos..TEPAR

DescriereDVD player auto cu navigatie GPS LG LAN9700R, harta Europa, Bluetooth
Full Europe, 4GB, 16:9 7” TFT LCD, dvd player, Bluetooth Hands-free
SpecificaţiiDVD player auto cu navigatie GPS LG LAN9700R, harta Europa, BluetoothCod: LAN9700R
Memorie:
Flash ROM:4096 MB
Ecran:
Tip display:TFT LCDDiagonala display:7.0 inch
Conectivitate:
Alte conexiuni:1 x Aux-in
1 x Optical (SPDIF)
1 x RCABluetoothaUSBa
Software:
Sistem de operare:Microsoft Windows CEHarta:Full Europe
Audio-Video:
Redare audio:MP3, WMARedare videoVD, DIVX
Altele:
Caracteristici specialeVD Player
Ghidare vocala clara in 17 limbi
Putere: 4 x 50W
7 Setari egalizator prestabilite + 2 personalizabile
RDS TMC
Auto Dimmer
Digital XDSS plus
MUZ Blaster
Dolby
Format ecran: 16:9
Bluetooth Hands free
2 Channel Down-Mixed, PCM, DD, MPEG, DTS Digital out

Arata-mi si mie unde scrie TV....
Asa credincios esti tu ma tacanitule ) ) ) )....asa se vb....ce "credincios" ,asa cum te lauzi ca esti, vb in halul asta...mai ai putin si blestemi bai tepar idiot ce esti....ai grija cum vb tigan nenorocit...TI-AM MAI ZIS ODATA ...NUMAI TIGANII SE JURA...dar daca tu esti unul dintre ei normal ca esti obisnuit cu un astfel de comportament si vocabular odios care il ai!!!
johny26 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-11, 17:43   #77
HHMC

Stage 3

Quote:
Originally Posted by johny26 View Post
DescriereDVD player auto cu navigatie GPS LG LAN9700R, harta Europa, Bluetooth
Full Europe, 4GB, 16:9 7” TFT LCD, dvd player, Bluetooth Hands-free
SpecificaţiiDVD player auto cu navigatie GPS LG LAN9700R, harta Europa, BluetoothCod: LAN9700R
Memorie:
Flash ROM:4096 MB
Ecran:
Tip display:TFT LCDDiagonala display:7.0 inch
Conectivitate:
Alte conexiuni:1 x Aux-in
1 x Optical (SPDIF)
1 x RCABluetoothaUSBa
Software:
Sistem de operare:Microsoft Windows CEHarta:Full Europe
Audio-Video:
Redare audio:MP3, WMARedare videoVD, DIVX
Altele:
Caracteristici specialeVD Player
Ghidare vocala clara in 17 limbi
Putere: 4 x 50W
7 Setari egalizator prestabilite + 2 personalizabile
RDS TMC
Auto Dimmer
Digital XDSS plus
MUZ Blaster
Dolby
Format ecran: 16:9
Bluetooth Hands free
2 Channel Down-Mixed, PCM, DD, MPEG, DTS Digital out

Arata-mi si mie unde scrie TV....
Asa credincios esti tu ma tacanitule ) ) ) )....asa se vb....ce "credincios" ,asa cum te lauzi ca esti, vb in halul asta...mai ai putin si blestemi bai tepar idiot ce esti....ai grija cum vb tigan nenorocit...TI-AM MAI ZIS ODATA ...NUMAI TIGANII SE JURA...dar daca tu esti unul dintre ei normal ca esti obisnuit cu un astfel de comportament si vocabular odios care il ai!!!
Uite ma nemernicule ca nu caut sa pacalesc pe nimeni:

Tip GPS Auto+dvd+ tv
Memorie interna 4096 MB
Cititor de carduri Nu
Transfer de date Bluetooth, USB
FM transmitter Nu
Informatii trafic Real-Time (TMC) Da
Capacitate ROM 4096 MB
Media player Da
Display
Tip display Touch Screen
Marime display 7"
Acumulator
Tip baterie Sursa externa

Cod produs: LAN9700R
Memorie interna: 4 GB
Tip display: LCD Touch
Diagonala display: 7 Inch
GPS: Da
Bluetooth: Da
Sistem de operare: GUI with Touch Panel
Camera foto: Nu
Audio: Output Power(Max. ) 50W X 4Ch
Altele: DVD Player

Se poate monta si camera video pt. mersul inapoi , navigatie este noua cu toate accesoriile ( gps care se monteaza pe masina , telecomanda , cabluri, fata detasabila , etc )
trimit prin curier pt. alte judete..pt. mai multe detali sunati la nr,,,0731913219..

Produsul este NOU

Pret: 499 EURO

Utilizator : ovy36yu

HABAR NU AM CINE ESTE PERSOANA CARE IL ARE LA VANZARE ,DAR AM CAUTAT PT CA STIAM SIGUR CA MAI VAZUSEM LA SPECIFICATII "TV",TOCMAI DE ASTA AM SCRIS SI EU NEMERNICULE!!!

Nu doar eu zic ca are TV,pur si simplu asa stiu ca are si asa am trecut mai nemernicule,nu pacalesc pe nimeni ca nu am de ce...Sunt roman de nationalitate,nu sunt de etnie roma,dar ca sa vada lumea ca esti mincinos jegos fac aia,JURATE MA DACA ESTI CURAT SUFLETESTE VREAU DOAR SA VAD CA TE JURI ATAT CU TOATE CA NU AI SA O FACI NICIODATA PT CA STII CA EU FATA DE TINE AM FOST CINSTIT ANIMALULE!
HHMC is offline   Reply With Quote
Old 03-12-11, 15:47   #78
HHMC

Stage 3

Uite ma nenorocitule ca eu mi-am vandut DVD-ul,in comparatie cu tine care nu ai sa-ti mai vinzi niciodata "gunoaiele" tale ce le ai pe 4tuning...Mincinosule,Teparule,Pacaliciule...Sa nu mai cumpere nimeni de la tine nemernicule!!!
Old 05-12-11, 15:05   #79
johny26

Stage 5

cu cat lai dat cu 150 lei? ))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))) sau la scos de la vanzaree????? ))))))))))).............
Old 05-12-11, 17:09   #80
HHMC

Stage 3

Quote:
Originally Posted by johny26 View Post
cu cat lai dat cu 150 lei? ))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))) sau la scos de la vanzaree????? ))))))))))).............
Mp3-ul Pioneer sa dat pe o tableta ,tableta la randul ei sa vandut(PERSOANA DIN GALATI LA LUAT)

DVD-ul sa dat pe un aparat foto pe care il folosesc pt uz personal dar este si la vanzare pt potentialii clienti(PERSOANA DIN BUCURESTI LA LUAT)
Asta pt curiozitatea ta mai mascariciule=))=))

TU CHIAR NU AI SA-TI VINZI NIMIC DIN CE AI LA VANZARE PT CA ESTI TEPAR,EU INDIFERENT CU CAT LE-AM DAT ,DAR LE-AM DAT=)) CU TOATE CA MI-AM LUAT MAI MULT DECAT AM CREZUT CA IMI IAU INITIAL!!!

TOT TEPAR SCRIE PE TINE!!!
Old 05-12-11, 22:08   #81
johny26

Stage 5

Quote:
Originally Posted by HHMC View Post
Mp3-ul Pioneer sa dat pe o tableta ,tableta la randul ei sa vandut(PERSOANA DIN GALATI LA LUAT)

DVD-ul sa dat pe un aparat foto pe care il folosesc pt uz personal dar este si la vanzare pt potentialii clienti(PERSOANA DIN BUCURESTI LA LUAT)
Asta pt curiozitatea ta mai mascariciule=))=))

TU CHIAR NU AI SA-TI VINZI NIMIC DIN CE AI LA VANZARE PT CA ESTI TEPAR,EU INDIFERENT CU CAT LE-AM DAT ,DAR LE-AM DAT=)) CU TOATE CA MI-AM LUAT MAI MULT DECAT AM CREZUT CA IMI IAU INITIAL!!!

TOT TEPAR SCRIE PE TINE!!!
ESTI IDIOT )))))))))
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -