HU - CD Playere / MP3 Head Unit, HU, CD Playere MP3, MP3 Player Auto, Casetofoane Auto, Radio CD Player, audio |
23-11-11, 16:35
|
|
Stage 3
|
Re: Vand MP3 HU Sony GT 730
Quote:
Originally Posted by johny26
Copil disperat ce esti...crezi ca mie imi arde de tepuit oameni? Nu am eu timp de asa ceva si nici nu e genul meu...si masoarati cuvintele ca nu vb cu taica-tau aici ai inteles?
Nemernic e ala care te-a facut atat de pampalau!!!
|
Daca dupa tot ce a spus acea persona tu inca mai ai tupeul sa postezi este clar,rog in continuare Userii ce au mai avut de a face cu acest T E P A R sa posteze aici cat si pe celelalete topic-uri ale lui,pt a se evita orice cumparare de la acest nemernic ce pacaleste oamenii...
Nemernicule....
|
|
|
25-11-11, 12:09
|
|
Stage 3
|
Nemernic si Tepar,sa dispari odata de pe acest site nemernicule,bine ca ai mai pus anunturile si pe alte site-uri sa ai cum sa pacalesti lumea,Nemernic Ordinar!
|
|
|
25-11-11, 19:59
|
|
Stage 5
|
care alte site-uri ma???? arata-mi site ala........ disperat ce esti sa vinzi rapanul ala de dvd
|
|
|
25-11-11, 23:14
|
|
Stage 3
|
Quote:
care alte site-uri ma???? arata-mi site ala........ disperat ce esti sa vinzi rapanul ala de dvd
|
Mai nenorocitule care esti crezi ca lumea este proasta ???
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php...=11311&start=0
Ia nemernicule si explica daca al3-lea de sus in jos nu este anuntul tau???ionutblv?,animal de om,crezi ca nu se gaseste pe internet tot ceea ce faci?Tepar Jegos...Crezi ca sub alt nume nu te gasesc???
"Cumpar broasca portiera sofer pentru SEAT LEON 1M.....astept oferte.......id simpatic_21 sau 0761325756 " Ce-ti zice asta ma Jegule???
Uite si asta daca tot esti in continuare "cinstit" sa vada si ochiul oamenilor ca nu mint eu,ci tu,ala nu e tot site???(clubseat)???
Look: https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...-portiera.html
Last edited by HHMC; 25-11-11 at 23:16.
|
|
|
26-11-11, 09:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by HHMC
Mai nenorocitule care esti crezi ca lumea este proasta ???
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php...=11311&start=0
Ia nemernicule si explica daca al3-lea de sus in jos nu este anuntul tau???ionutblv?,animal de om,crezi ca nu se gaseste pe internet tot ceea ce faci?Tepar Jegos...Crezi ca sub alt nume nu te gasesc???
"Cumpar broasca portiera sofer pentru SEAT LEON 1M.....astept oferte.......id simpatic_21 sau 0761325756 " Ce-ti zice asta ma Jegule???
Uite si asta daca tot esti in continuare "cinstit" sa vada si ochiul oamenilor ca nu mint eu,ci tu,ala nu e tot site???(clubseat)???
Look: https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...-portiera.html
|
da proasta-i mata aia ala e un alt user ... arata-mi si in anunt ca vand acel mp3? )))))))))) mare prost mai esti de incapi pe internet
|
|
|
26-11-11, 09:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
da proasta-i mata aia ala e un alt user ... arata-mi si in anunt ca vand acel mp3? )))))))))) mare prost mai esti de incapi pe internet
|
apropo intreaba lumea cine e acel ionut blv este un alt user mai dobitocule care esti ))))))) proasta p..a o fost la curu lu mata... ))))))))))
|
|
|
26-11-11, 11:59
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Bai teparule,esti cretin si orb banuiesc...ti-am dat link-uri necesare acolo,ce sa-ti arat???Esti idiot nu vezi???Pe forumul seat in link acolo se vede clar ca vinzi mp3 sony gt730...si aici cumperi maner usa seat...ce e greu de dedus...ambii utilizatori din iasi fiind...adica e o "coincidenta" a???
Crezi ca lumea e proasta...dar defapt tu esti cel prost,cel tepar si cel ce nu isi va mai vinde niciodata produsele ,ciurucurile de fapt!!nemernic...eu nu stiu de ce mai dai reply la ce zic eu,pt ca eu si dovedesc animalule,nu e greu sa dai COPY/PASTE sa arat lumii ca nu stii cum sa scapi de junghiurile tale ca nu-ti mai folosesc,animal tepar! Mare grija nu mai luati nimic de la el!!
|
|
|
26-11-11, 12:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Chiar te rog sa iei legatura cu acel user si dupa ce te lamuresti care e situatia apoi sa-mi spui si mie!!! Nu sunt singurul din Iasi cu numele de Ionut, clar?
Si in leg cu "cumpar maner usa seat" n-am comentat nimik....acolo scrie cumpar...nu vand ok?
Si vezi ca cam intreci masura de acum....prea te-ai aprins aiurea...hai pa
P.S. Inainte de a vb ceva intereseaza-te f bine despre ce e vb!
|
|
|
26-11-11, 12:32
|
|
Stage 3
|
Quote:
Chiar te rog sa iei legatura cu acel user si dupa ce te lamuresti care e situatia apoi sa-mi spui si mie!!! Nu sunt singurul din Iasi cu numele de Ionut, clar?
Si in leg cu "cumpar maner usa seat" n-am comentat nimik....acolo scrie cumpar...nu vand ok?
P.S. Inainte de a vb ceva intereseaza-te f bine despre ce e vb!
|
Tu chiar esti comic ) ) cred ca cine va citii ce scrii tu se va tavalii de ras..."cumpar maner seat leon e anuntul tau" iar acolo pe seatclub ai seat si esti si din iasi )=)) ce tare esti,eu nu stiu nesimtirea si nerusinarea ta pana unde poate duce...TOTI CEI CE VOR SA CUMPERE DE LA EL SA STITI CA E MARE TEPAR,CITITI TOT CE EU AM SCRIS SI O SA VEDETI NEMERNIC MARE...NUMAI CA EU TE-AM PRINS AIA E IDEIA SI NU AI CUM SA MAI O SUCESTI VEDE TOATA LUMEA CINE ESTI
|
|
|
26-11-11, 12:36
|
|
Stage 3
|
[QUOTE=johny26;4741178]Chiar te rog sa iei legatura cu acel user si dupa ce te lamuresti care e situatia apoi sa-mi spui si mie!!! Nu sunt singurul din Iasi cu numele de Ionut, clar?
P.S. Inainte de a vb ceva intereseaza-te f bine despre ce e vb![/QUOTE
Iar in momentul asta esti online pe ambele forumuri =)) Ce mincinos nenorocit!!!
|
|
|
26-11-11, 12:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Omu' lu' Dumnezeu adevarul e ca sunt singurul Ionut din Iasi care are un seat....dar stii ce...te las sa faci bors n-ai decat fraiere....si ti-am mai zis...ia si vb cu acel user mai intai si apoi ma iei pe mine cum vrei!!! Dar nu-mi mai bat capul degeaba cu tine ca se vede ca n-ai minte...normal ca lumea o sa te creada pe tine la cat de mult ai scris ca disperatul...dar te asigur eu ca ai gresit persoana....agitatule!!!!
App...daca vrei o informatie legat de acel user de pe club seat, acela e membru din iunie 2009, ...eii afla ca eu seat-ul meu il detin din octombrie 2010!!! Poate asta te va face sa nu mai fii atat de sigur de ceea ce vb!!!
|
|
|
26-11-11, 12:51
|
|
Stage 5
|
|
|
|
26-11-11, 12:53
|
|
Stage 3
|
Quote:
Omu' lu' Dumnezeu adevarul e ca sunt singurul Ionut din Iasi care are un seat....dar stii ce...te las sa faci bors n-ai decat fraiere....si ti-am mai zis...ia si vb cu acel user mai intai si apoi ma iei pe mine cum vrei!!! Dar nu-mi mai bat capul degeaba cu tine ca se vede ca n-ai minte...normal ca lumea o sa te creada pe tine la cat de mult ai scris ca disperatul...dar te asigur eu ca ai gresit persoana....agitatule!!!!
App...daca vrei o informatie legat de acel user de pe club seat, acela e membru din iunie 2009, ...eii afla ca eu seat-ul meu il detin din octombrie 2010!!! Poate asta te va face sa nu mai fii atat de sigur de ceea ce vb!!!
|
Mai nemernicule,tu drept cine ne iei pe noi toti?Noi suntem fraierii tai mai cizmo???Ma cretin mic si afurisit cu bube in cap,chiar de esti membru pe acel forum din 2009 poza cu seatul poti sa o pui in 2011 ,mai cretinule,crezi ca ma sucesti invre-un fel???SI CA SA STIE LUMEA,ACEST NEMERNIC ACOLO UNDE VINDE ACELE PRODUSE SE FOLOSESTI DE ALT NUMAR,PT CA UN NUMAR E PENTRU TEPE SI UNUL ESTE DE BUN...CE NENOROCIT DE OM!!!LUMEA O SA MA CREADA PE MINE PT CA ZIC ADEVARUL NU PT CA AM SCRIS MULT AICI MAI ANIMALULE,TE-AM PRINS CU MATA IN SAC SI ACUM INCA MAI AI TUPEU,OAMENI BUNI ASTA ESTE UN ADEVARAT,UN INFOCAT TEPAR CA SA VEDETI SI VOI CUM NU RECUNOASTE,HAHAHA...STII CE AI VRUT SA ZICI ACUM?CA TU ESTI IONUT CU SEATUL ACELA,ESTI DIN IASI,IAR ACEL IONUT DE PE SEAT CLUB E UN IMPOSTOR CARE TI-A FURAT NUMELE SI POZA CU MASINA SI SI-A FACUT CONT NU?HAHAHAHAHAHAHA....CE TEPAR PROST,BAI DACA ERAI PUTIN MAI DEZGHETAT ERA CEVA,DA ESTI SI MARE INGRAMADIT PE LANGA FAPTUL CA ESTI TEPAR
|
|
|
26-11-11, 13:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Mai nemernicule,tu drept cine ne iei pe noi toti?Noi suntem fraierii tai mai cizmo???Ma cretin mic si afurisit cu bube in cap,chiar de esti membru pe acel forum din 2009 poza cu seatul poti sa o pui in 2011 ,mai cretinule,crezi ca ma sucesti invre-un fel???SI CA SA STIE LUMEA,ACEST NEMERNIC ACOLO UNDE VINDE ACELE PRODUSE SE FOLOSESTI DE ALT NUMAR,PT CA UN NUMAR E PENTRU TEPE SI UNUL ESTE DE BUN...CE NENOROCIT DE OM!!!LUMEA O SA MA CREADA PE MINE PT CA ZIC ADEVARUL NU PT CA AM SCRIS MULT AICI MAI ANIMALULE,TE-AM PRINS CU MATA IN SAC SI ACUM INCA MAI AI TUPEU,OAMENI BUNI ASTA ESTE UN ADEVARAT,UN INFOCAT TEPAR CA SA VEDETI SI VOI CUM NU RECUNOASTE,HAHAHA...STII CE AI VRUT SA ZICI ACUM?CA TU ESTI IONUT CU SEATUL ACELA,ESTI DIN IASI,IAR ACEL IONUT DE PE SEAT CLUB E UN IMPOSTOR CARE TI-A FURAT NUMELE SI POZA CU MASINA SI SI-A FACUT CONT NU?HAHAHAHAHAHAHA....CE TEPAR PROST,BAI DACA ERAI PUTIN MAI DEZGHETAT ERA CEVA,DA ESTI SI MARE INGRAMADIT PE LANGA FAPTUL CA ESTI TEPAR
|
Bai cap de guma...ia si intra pe adresele care ti le-am scris mai sus.....pe a doua adresa scrie ca anuntul acelui user e din august 2009 si se lauda ca si-a cumparat masina seat leon de culoare albastra,cu motor de 1.4...etc....dupa cum vezi nr de inmatriculare il are BLV....eeiii....seat-ul meu e negru si are motor de 1.6 si nici pe departe nu am acel nr de inmatriculare.....intra sa vezi ca are cont si pe 4 tuning si are cu totul altceva la vanzare!!! Asta e o dovada clara...daca nici acum nu crezi inseamna ca esti dus rau cu pluta!!!
|
|
|
26-11-11, 13:02
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Care-i dovada ma distrusule ca nu inteleg???Faptul ca acea persoana este prieten cu tine ????Tinand cont de MARTURISIREA ta ca esti singurul IONUT CU SEAT din iasi...cred ca ai spus totul cu asta...hyhyhy...nu ai nici macar neuroni...Poate este persoana care ti-a vandut-o nu????si va ajutati reciproc cu un anunt???hahaha...DOVEZI:SEAT LEON ,localitate IASI si vindeti acelasi produs SONY GT730...ma tavalesc de ras...am inteles,simple coincidente..hahahah....ce nenorocit...sa te creada neamul tau de mincinosi nu noi cei de pe forumuri...
|
|
|
|
|