Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Care credeti ca e mai buna
astra classic II 16 47.06%
skoda octavi tour 18 52.94%
Voters: 34. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-03-05, 12:57   #16
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

In revista \"auto motor si sport\" pe luna februarie este facut un test comparativ intre Octavia Tour, Astra Classic, Chevrolet Lacetti si Kia Cerato. Ierarhia a fost urmatoarea : 1. Skoda, 2. Lacetti, 3. Opel, 4. Kia.
Cred ca testul asta arata cam care este mai buna
Sc0OTeR is offline  
Old 27-03-05, 23:35   #17
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
In revista \"auto motor si sport\" pe luna februarie este facut un test comparativ intre Octavia Tour, Astra Classic, Chevrolet Lacetti si Kia Cerato. Ierarhia a fost urmatoarea : 1. Skoda, 2. Lacetti, 3. Opel, 4. Kia.
Sau care a platit mai mult pentru reclama? eu sincer sa fiu intre skoda si astra nu prea stiam ce sa votez (motiv pt care nici n-am votat)... dar sa fim un pic seriosi! Lacetti mai buna decat Astra? Pune si tu reportajul ( scaneaza-l, sau ceva... pls! ca nu cred ca se mai gaseste pe piata revista din luna februarie...)

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline  
Old 28-03-05, 00:05   #18
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:
Sau care a platit mai mult pentru reclama? eu sincer sa fiu intre skoda si astra nu prea stiam ce sa votez (motiv pt care nici n-am votat)... dar sa fim un pic seriosi! Lacetti mai buna decat Astra? Pune si tu reportajul ( scaneaza-l, sau ceva... pls! ca nu cred ca se mai gaseste pe piata revista din luna februarie...)
Reportajul are 7 pagini, deci nu am cum sa il copiez, scanner n-am, eventual sa fac rost de aparat si sa pozez paginile. Au fost luate in seama aspecte precum calitatea fabricatiei, spatiul interior, echiparea de serie, stabilitate. De aceea Lacetti e pe 2, e f spatios si are echipare bogata si e destul de vioi. Am uitat sa mentionez ca masinile din test aveau chiar motoare de 1.6 pe benzina
Sc0OTeR is offline  
Old 28-03-05, 14:03   #19
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Reportajul are 7 pagini, deci nu am cum sa il copiez, scanner n-am, eventual sa fac rost de aparat si sa pozez paginile. Au fost luate in seama aspecte precum calitatea fabricatiei, spatiul interior, echiparea de serie, stabilitate. De aceea Lacetti e pe 2, e f spatios si are echipare bogata si e destul de vioi. Am uitat sa mentionez ca masinile din test aveau chiar motoare de 1.6 pe benzina
deci sa inteleg ca reportajul se referea la comfort si la raportul calitate(opriuni)/pret!... in fine... thx!
Toto - BOD is offline  
Old 28-03-05, 14:20   #20
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

Am sa mai citesc odata articolul si am sa iti fac un rezumat
Sc0OTeR is offline  
Old 28-03-05, 16:18   #21
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Am pus si eu un vot pentru Skoda.
Doc is offline  
Old 29-03-05, 00:03   #22
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Doc\"
Am pus si eu un vot pentru Skoda.
Argumenteaza-l! :P
Toto - BOD is offline  
Old 29-03-05, 04:59   #23
dj05dpx
Guest

Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:
mda ...exista pe aici o emisiune in care se compara diverse masini si culmea este ca mereu masinile Americane ies invingatoare in dauna celor japoneze (cand Honda a vandut cele mai multe masini in Canada si cele japoneze sunt cele mai bine vazute)...majoritatea emisiunilor sunt la mana celor care platesc mai mult,valoarea nu mai conteaza,

eu dau votul pentru Octavia: aspect placut,spatioasa...e pe gustul meu

astra are spatele prea `taiat`

Old 09-08-05, 13:50   #24
Rolex_Logan

Stage 3

Rolex_Logan's Avatar

Octavia imi place mai mult ....
Octavia asta tour este cumva full options Octavia veche???
Rolex_Logan is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -