Quote:
|
Originally Posted by \"adi01\"
credeti ce vreti  ma doare undeva... hai pa  asa si apropo .. daca ai stii ceva matematica... ai stii ca viteza .. cu care e de mers ca sa faci 13 min pana la roman este aprox de 150-160 in nici un caz 217 cum ai spus tu... nush de unde ai scoso si pe asta.. da nah... in fine credeti ce vreti
|
off topic: spre deosebire de altii eu stau in bacau , adik la 50 de km de roman si cunosc drumul la care faci referire.
aku stai un pic sa-ti explic. eu am o masina destul de buna, cu care merg pe distanta de 42 de km bacau-roman, drum drept modernizat de 4 benzi si scot 13-14-15 min vara. ei tu mergi pe drumul roman-p.neamt pe timp de iarna, pe un drum plin de gauri, care are multe serpentine, si e plin de sate (carute, betivi, biciclete), cu oltcit-ul parca si scoti 13 minute?
apropo, sa stii ca viteza calculata de tine nu e corecta. trist dar adevarat, calculul facut cu regula de 3 simpla e corect
stiu ca e neplacut sentimentul incercat cand iti spune cineva ca nu ai dreptate, dar incearca sa postezi idei on-topic si argumentate CORECT si nimeni nu o sa te contrazica.
iar acum on-topic: prietena mea are un tico, pe care il conduce de trei ani(120.000 km) si merge destul de nervos cu el, nici nu zic ca-i fata. pana acum a schimbat la el placute, 2 seturi de gume, ulei, filtre, o oglina lovita

, fisele de la bujii cu tot cu bujii, pt ca pierdea curent pe la ele, si cam atat)
Prima mea masina a fost o dacie de vreo 3 ani pe care am avut-o aproape un an si vreau sa spun ca m-a nenorocit cat am bagat in ea, nici nu mai stiam ce schimbasem si ce nu. plus ca ce dreq masina e aia la care trebuie sa stai toata ziua sa mesteresti cate ceva?
daca mai adaugam demarajul pe care il are tico ( superior daciei ), consumul mai mic ( ce-i drept a crescut cu aproape 1 l / suta la 100 mii km), precu si faptul ca eu ( la 1,89 m) incap binisor in fata si il conduc lejer, cred ca dacia ramane in urma cu 30 de ani ( e totusi o masina conceputa la jumatatea secolului trecut

)