Quote:
prea avem cultul bemveului in cap
|
Quote:
nu mai faceti atatea statui bmw-ului ca are destule deja
|
Da ai dreptate,am o parere pur subiectiva bazata pe faptul ca eu consider BMW cea mai tare marca din lume,fiind un fan convins care umple forumul de elogii la adresa acestei firme,pe care nu as putea-o critica vrodata.BMW RULES !
Quote:
Linia rosie e facuta sa stii unde sa te opresti
|
Linia rosie e facuta degeaba,diferiti fabricanti incepand-o de la turatia de putere maxima,de la turatia de limitare sau oriunde intre aceste doua valori.
Orice masina aspirata are performante maxime cu schimbare imediat inainte de limitare,indiferent ca e Honda S2000,BMW 550i sau Corvette.Sunt destul de putine masini turbo care se abat de la aceasta regula.
Quote:
Daca GTI e compacta de familie cu steroizi, 325i e sedan care se pretinde sportiv sau magar care se pretinde armasar de curse
|
GTI e FWD,325 e RWD.GTI are ampatamentul de 2578 mm,325 are 2725.GTI are CdA 0,71,325 are 0,59.GTI are 63,1% din masa pe fata,328 are 50,8 %(banuiesc ca 325 e tot pe acolo).Cu putere mai mica,curba de putere mai slaba si masa mai mare 325 accelereaza la fel ca GTI in linie dreapta si are viteza maxima mai mare.
Comparatia nu e corecta datorita diferentei de pret enorme intre cele doua masini,dar asta nu schimba cu nimic faptul ca 325 e mai bun.
Quote:
GTI e usor tunabil, in timp ce montarea de turbo sau compresor la BMW e o operatiune dificila si cu un pret imens
|
Da,GTI e usor tunabil.Am pus mai jos o poza cu o metoda de a tuna un GTI (Golf 2,ce-i drept).Tot acolo doua poze cu 3-uri E30 si E36,tunate prin aceeasi metoda
Chiar daca supra-alimentezi I4 ala pana la limita exploziei,tot o compacta FWD cu ampatament mic si 63% din masa pe puntea fata (stock !!!) ramane.
Quote:
Nu ma pot abtine....scuze...scuze...scuze
VTEC 4 LIFE
|
A mai fost postat pe forum,dar nici eu nu ma pot abtine:
VTEC.... All the lag, none of the turbo. It's like waiting for bad sex!