Variable Valve Timing - intelligence comparativ cu VTEC de la Honda - ce a ce inseamna turati ridicate de asta ai zis tu ca prieteni stiu dece
Spui tu ca a castigat cu o jumatate de masina cum zice chelu din film nu conteaza ca castigi cu un cm sau un km tot castigi !
Eu nu vreau sa imi fac o dacie doar asa ca sa il fac pe zetemete s-au pe cineva cu o honda civic 1.6 VTEC de 125 de cp !
O fac pur si simplu ca este ceva ce eu mi am dorit de mic....dar presupun ca voi nu avetzi fixati de genu asta !
Am un bmw e30 care cica e masina de colectie
motor de 2.5 L cu serpi o cutie scurta si un grup scurt..... nr. de inmatriculare B09NSL sa mah ia garda in vizor
de care nu iti exagerez mam plictisit 'simplu asa cum este' modificarea lui cu niste spoilere originale jante mai mari noi ....pt ca eu nu sunt genul care vrea niste spoilere de fibra 'facute la nea gica in spatele blocului' am avut chiar in gand un kompresor hartge cu kit complet de pistoane axa etc. dar nu a fost sa fie presupun ca toti urcam si coboram in viata ! Asa ca mam reintors la iubirea de la inceput
La o Dacie pe care o sa o modific atat cat pot . Si vreau sa iti precizez ca o fac pt mine nu ca sa dovedesc ceva, cuiva o fac pur si simplu pt ca este un \"proiect de al meu \" asa ca pana cand o sa pot sa am sustinerea materiala e30'ul ramane \"pt mine\" cea mai frumoasa masina si urmatoarea pecare o sa mi-o iau nu o sa o iua decat daca o sa am toti bani necesari pt ce am scris mai sus !
Cat despre VVT-i VVT-L VTEC mai ne minunam si noi cu reviste din tara si nu numai !
Peace out !