![]() |
Dacia Sport Vs. toyota corolla ??
sa zicem ca punem o cutie cu 5 trepte pe dacie si vreo 2 weber dublucorp
|
Si bagi motorina in Corolla pe benzina... In timp ce sta pe butuci. Da frate mai multe detalii ca pare cam basm...
|
La 5 trepte pierzi la demaraj si la viteza de top...
Cu cea stock de 4 te poti tine putin de Corolla, dar doar la demaraj..ca dupa aia se duce, mai ales de la a 3-a incolo...poti sa-i pui si 4 carburatoare... Daca vrei...vezi ca e o cutie de volvo care se potriveste pe dacie, tot in 4 viteze, dar parca-ti mai creste un motor dupa aia... :twisted: |
hai ma ca corolla nu e chiar asa buna chiar daca are 98 de cai,o dacie sport tunata bine poate ajunge si la 150-160
|
Ti-am mai spus si pe alt topic ca Dacia Sport nu e o supermasina...
Daca vrei amanunte contacteaza-ma pe yahoo messenger, am id-ul amadeus_and |
Deci... Daca nu ma insel, sunt Corolle si cu peste 150 de cai... Corolla este ca si cum ai zice seria 3 de la BMW. Cate motare sunt la seria 3, stim cu totii... E ceva prea general acest topic.
|
Iar aveti vise ude cu Dacia?
|
topicul poate este deschis pe baza cursei dintre zetemete (toyota corola) si PIL'u din Craiova (Dacia Sport), Corola cu pricina are 110 CP, asa a zis zetemete(nu mai retin exact daca fix 110 CP ) dar sa va zic ce a pus baiatul ala pe dacia sport, chiuloasa de R5 Alpine, un turbocompresor si un intercooler, pe blocul motor de dacia de 1400 cmc. pe distanta de 400 m, a castigat dacia sport cu aproximatix 1/2 masina.
ce am zis mai sus este un caz particular, in general, dacia sport nu prea are ce sa discute cu dacia sport. |
daca ziceti voi ca asha e ,...asa o fi :(
|
Re:
Quote:
|
:D
Bogdane in curand o sa imi vand ursul...... sti dece ......pt ca vreau sa imi satisfac visul de a avea o dacie de peste 100 cp !
Peace out ! |
hmmm :D o sa te dai cu sgm-u ... dupa care o sa-i ceri sfaturi .. - cum pot sa / ce pot sa fac sa mai adaug ceva cai ? o idee buna ar fi cea a lui florica , bagi ceva iepe la motor si se inmultesc ei .. nici o problema :D asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce iese
|
:D
santos gandeste-te cain jur de 4 mii de E de investit intr-o dacie tot ce re sa gasesc este un 'coupe' cu tabla buna ! :)
|
ok mane , nu pot decat sa-ti urez succes ... de abia astept sa vad ce iese , si sunt sigur ca nu-s singuru ....
|
Turbo110, bafta, desi iti iau afirmatia ca atare, adica ca pe o mishtocarie... :lol: :lol:
Ca sa fiu STRICT in tema, comparati Dacia aia turbo sau cu carburatoare peste carburatoare si alte n modificari cu Corolla normala absolut stock 1.6...in care Dacia abia a castigat cu o jumatate de masina...comparatie demna de emisiunea \"Ciao Darwin\"...ia sa le vad eu pe amandoua cu compresor si dup-aia mai vorbim...sau poate nu stiti ce inseamna VVTI... :lol: btw, un Civic 1.6 125cp stock nici nu simte Dacia aia turbo... :lol: Prietenii stiu de ce... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning