Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply
 
Thread Tools
Old 05-10-10, 08:04   #196
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Cate frustrari pe topicul asta! De ce daca merg peste limita de viteza din localitati sunt catalogat "racer" ? Poate inconstient, dar "racer"?! Daca am o masina care imi permite (nu doar ca cilindree si cai) ci si ca frane, stabilitate si daca ma si grabesc, sau pur si simplu merg tare de ce e normal sa ma tina unul ca asa vrea el si in momentul ala simte cum creste in el simtul si spiritul civic si trebuie sa stea el in fata mea? Oameni buni, dau flash-uri si claxonez cand dau de MITOCANI (sa nu zic gunoaie). Da, in Germania (ca vad ca e data ca punct de referinta al civilizatiei moderniste) nu se practica... pentru ca tot acolo nu se practica sa-l tii pe unul in spate doar ca sa-i faci in ciuda, pentru ca acolo cand ai 2 benzi si mergi cu 50 o folosesc oamenii aia pe prima (banda). Frate, vrei tu sa mergi regulamentar, sunt 2 benzi, mergi regulamentar pe prima, nu mai incurci traficul, nu te mai injura nimeni, nu risti ca la primul semafor sa iti faca cineva un facelift la .. fata. Nu o mai ardeti dubios ca vai ala se crede racer cand nu stiti cum se conduce masina aluia. Nu mai suferiti aiurea.. in momentul in care va pica o masina sport pe mana toti o calcati sa vedeti cum e. Omul ala care o are se presupune ca si stie sa mearga cu ea.
__________________

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 08:14   #197
sebach22

Stage 2
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 31
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Treaba e simpla. ai 2 benzi , daca prima e libera mergi pe ea. personal am o masina de 0.08 cp/kg si una de 0.13 cp/kg. si daca merg incet si pe prima banda sunt gropi, caz frecvent intalnit, merg pe banda 2. daca vine unu mai lansat din spate accelerez pana la limita legala. daca carosabilul imi permite ma retrag pe banda 1 . daca nu..imi asum injuraturile de rigoare, dar nu imi distrug masina pentru altul.daca carosabilul este ok, fara doar si poate fac loc. Si da, initiatorul topicului are dreptate. exista soferi care pur si simplu merg incet, pe banda 2, prima libera, fara probleme si ei nu se lasa celui din spate. Asta este in Romania. Afara nu prea dau blituri...dar daca te prinde pe autobanda ca mergi mai incet decat el , cel din spate se lipeste de bara ta si sta acolo pana faci loc.
sebach22 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 08:56   #198
Gixer
Banned

Stage 5
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 913
Member of:
[2 Roti]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by realmode View Post
Am trait sa o citesc si pe asta. Amice, unde iti estie mintea? Tu ca mergi cu 70 80 pe drum national\european si nu faci loc celor mai grei in talpa icurci circulatia catusi de putin, INSA IN LOCALITATE cu 70 80 sau 90 ai idee cat de teribilist esti? Sa te fereasca bunul Dumnezeu sa nu ai parte de omucidere, in rest poti sa mergi si cu 90 pe trotuar. Inca nu imi revin, cata inconstienta, o mai si asterni pe forum-uri. Respect opinii, detest inconstientii.
Du-te mai si te culca ......adica tu ai mazda aia de la semnatura de 170cai si mergi numai cu 50 in localitate si 90 inafara ca e periculos si nu ai nici bani de benzina?? Mai da cum de e plina inca tzara asta de rahat cand vad ca multi inca mananca cu tonele??!!!!
Nunumai eu, dar cu oricine am mers, si cei mai "normali" sau speriati soferi, tot le mai pupa un 70-80 ceasu in localitate, iar eu cum deobicei merg in coloana in localitati, ca TOATA LUMEA, merg cu aprox 70-80 pe ceas in medie si mai pup un 100 daca e loc liber si mai tre sa depasesc sau devansez ceva.
Am peste 10mii km in localitate cu viteze d-astea si chiar peste fara nici macar o frana mai brutala din cauza la ceva neasteptat, daramite accident, pt ca eu chiar ma uit pe unde merg mai ales cand merg ceva mai tare....mai periculos sunt la viteza legala ca mi-e usor distrasa atentia.
Si pana la urma urmelor ce ti se pare asa mult 80-90 pe drum cu 4 benzi si dubla continua la mijloc chiar si prin localitate? Plus ca 85 pe ceas inseamna doar 75 reali N-ai frana, ti-e praf directia sau ce? Bine acuma, eu te inteleg ca FWD nu franeaza atat de eficient ca un RWD, dar nici chiar asa, diferenta e infima si e sesizabila doar la franari la limita.
Gixer is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 09:02   #199
relu86

Stage 1
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

nu conteaza cu cat merg eu sau c6vette, sau gigel lu care ii pute gura dar are seria 5, ideea e k unii sunt incapatanati si inchisi la minte, dak el are polo, sau logan si 3 cadavre in masina si urca pe deal, nu trece ep prima banda, el are 70 limita e 90, nu-ti convine asta e, nu trebe el sa faca pe justitiarul si sa nu il las ep ala cu corvette sa treaca.ai depasit pe cineva treci pe prima banda, indiferent k ai corvette, a4, sau dacia logan sau lastun. am intalnit si eu asa ceva, la intrarea in timisoarea, la 4 benzi unu cu un audi a2, un grasan, nu stiu cum a intrat in masina, nici cand lam depasit pe dreapta si lam claxonat nusa obosit sa se uite in dreapta, oameni blocati la minte si care cred k ei sunt dumnezeu si e de obligatia lor sa ii tempere pe cei cu masini tari care merg repede, dar ciobanu cu dacia sau cu polo, nu realizeaza k masina aia puternica are frane cat rotile lui, ala de al 160 se opreste mia repede decat se opreste el de la 80, si la urma urmei dak vrea sa se sinucida, cum crede baiatu cu polo k il poate opri, dak circulati pe drumurile romaniei, vedeti fenomene din astea care fac depasiri aiurea cu astre diesel sau logane, sau octavia1, numai astia fac la risc, am vazut un m3 e90, facea depasiri k nu puteai sa le numeri asa de repede, dar nici una al limita, tocmai aia cu max 100 cai le fac al risc, aia sunt sinucigasi, aia trebuie lasati sa se omoare singuri in copaci de pe marginea drumului(parca is pusi strategic acolo ))) de ce sa il tin eu in spat epe unu din asta, poat eintra in depasire cand imi sare o veverita mica si nevinovata in cale, sau un arici sau un caine si el cand intra in depasire ma lovest ein spoate si ma baga intr-un copac, si mor si eu, de ce sa imi asum acest risc, trag pe prima banda sau aproape de marginea drumului sa treaca kamikaze si caut o cricheta sa ii aprind o lumanrare daca il gasesc mort undeva mai in fata. nu ii inteleg pe cei carese pun cu masinile tari, cred k e sentimentu ala ce ii trece atunci cand se uit ala filme porno si se gandesc k si ei pot la fle k aia, nu nu poti, ala o are cu 5 cm ami mare k a ta, exact al fel e si aici, ala are masian sport, tu ai o dacie, un polo, un passat diesel de 130 cai, nu te pui cu un golf gti k te face, ar eroti ami late, suspensie pt aderenta, putere, frane ami mari, tu ai un passat facut sa fie confortabil nu vei avea derent ala nivelul lui, te vei face praf cu mult inaintea lui.poti sa te lauzi k l-ai facut pe ala cu ferarri, el a franat sa faca stanga, si tu l-ai depasit, niemni nu te va crede k te-ai intrecut cu seria 7 sau lamborghini sau cu o masina tare si l-ai facut intro dacie sau intro masian normala simpla, nu ai cum, e imposibil, nu ai cum, iti risti viata aiurea, daca tot vrei sa te omori arunca-te de ep pod cu un bolovan legat de gat
relu86 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 10:29   #200
CristianD
Honda Driver

Stage 5
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 599
Member of:
[Honda]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

NU AM CITIT tot topicul, doar prima si a 2-a pagina si vreau sa ii raspund la cel care a pornit topicul pt ca este ca si mine din CLUJ.
Satele astea de langa Cluj au 2 benzi, dar daca mergi pe ceea de pe margine si te vede politia iti pierzi carnetul 1 luna (exemplu clar un prieten in Floresti). Acelasi lucru si in partea aialalta catre DEJ. Apoi eu personal nu vreau sa imi dau banii pe amenzi si incerc sa ma duc regulamentar 60 in zona de 50 si mai tare in afara, dar cand vezi frate ca vin idiotii si te flashuiesc si te clanxoneaza si sigur te mai si injura sa te tragi din fata lor sa nu le spargi capu ? Poi pune semnalizarea si depaseste-ma daca te grabesti si nu ti la viata ta personala in prim rand. La scoala de sofer ati invatat sa va tot dati din calea celui din spate? eu stiu ca tre sa nu accelerez si sa stau pe banda mea, nu tre sa trec pe pista de biciclisti doar ca alti sufera de teribilism. Vreti viteza mergeti pe circuite sau la evenimente organizate.
Da ala cu POLO o fost un idiot ca o accelerat si ca el sunt multi printre care si forumisti de aici. Daca ai intradevar 2 benzi si mergi legal, atunci mergi pe banda de pe margine altfel suferi de teribilism.

Last edited by CristianD; 05-10-10 at 10:41.
CristianD is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 10:33   #201
tigermotorsport
Cluj Street Racing Member

Stage 5
 
tigermotorsport's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 567
Member of:
[Opel]
[CSR]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Corect se risca daca merge cu 300 pe permisul lui dar NU ARE NICIUN DREPT sa imi dea el mie flash si ma injure
NU ARE NICI UN DREPT... ESTI PATETIC LA FAZA ASTA... NU STIU CONCRET FAZA IN CARE AI FOST TU IMPLICAT, DAR CEL CU POLO NU AVEA DREPTUL SA CIRCULE PE BANDA 2... LEGAL ESTI OBLIGAT SA REVII PE BANDA 1 IMEDIAT CE AI POSIBILITATEA... DIN PACATE MI SE INTAMPLA CATE-ODATA SA NU POT SA MA DAU DE PE BANDA 2 CHIAR DACA VINE CINEVA MAI TARE PT CA E MAI RAU DRUMUL PE BANDA 1 SI DAU CU MASINA DE ASFALT...
__________________
I will rest when i am dead.
tigermotorsport is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 10:49   #202
mrlonca

Stage 5
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 719
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

da ma, mergeti voi regulamentar cu 50 si 90 afara cand a face p... unghii,in localitate poti merge cu 65 si cand este radar ca nu are nimeni treaba cu tine dar nu ,voi mergeti cu 40 sa fiti siguri ca nu va prinde si acuma tot o tineti in sus cu mersul legal si ca ala vine tare din spate,dupa parerea mea tre sa ai bun simt sa te tragi un pic si sa i faci loc aluia care vine daca tu nu ai chef sa mergi sau nu poti din diferite motive daca nu esti taran
mrlonca is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 10:59   #203
arctix
Colectionar Machete

Stage 5
 
arctix's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 950
Member of:
[Colectionar Machete]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by sebach22 View Post
Treaba e simpla. ai 2 benzi , daca prima e libera mergi pe ea. personal am o masina de 0.08 cp/kg si una de 0.13 cp/kg. si daca merg incet si pe prima banda sunt gropi, caz frecvent intalnit, merg pe banda 2. daca vine unu mai lansat din spate accelerez pana la limita legala. daca carosabilul imi permite ma retrag pe banda 1 . daca nu..imi asum injuraturile de rigoare, dar nu imi distrug masina pentru altul.daca carosabilul este ok, fara doar si poate fac loc. Si da, initiatorul topicului are dreptate. exista soferi care pur si simplu merg incet, pe banda 2, prima libera, fara probleme si ei nu se lasa celui din spate. Asta este in Romania. Afara nu prea dau blituri...dar daca te prinde pe autobanda ca mergi mai incet decat el , cel din spate se lipeste de bara ta si sta acolo pana faci loc.
Ai perfecta dreptate cu faptul ca de multe ori starea asfaltului de pe prima banda sa te oblige sa folosesti banda a II-a
arctix is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 11:01   #204
realmode

Stage 4
 
realmode's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 274
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by sageata View Post
cred ca ne racim gura de pomana. le-am etalat si articolul din codul rutier si degeaba.
domnilor, dintr-o discutie purtata cu un sofer de camion am constatat ca nu se cunoaste deloc legislatia rutiera si nici conducerea preventiva. in conceptia acestui camionagiu (cu mentalitate de tractorist) faptul ca eu merg pe banda 1 si el pe banda 2, eu trec pe langa el ca ,na, de ce sa mearga el pe banda 1, el o considera o depasire. deci trecerea unui vehicul pe langa un altul pe un drum cu 2 sau mai multe benzi pe sens el o considera depasire. mai mult decat atat, a zis ca, citez:
daca il vad pe unu' ca trece pe langa mine pe banda 1 il arunc in sant, pai ce, el ma depaseste prin dreapta? uite de aia nu prefer sa ma bag pe banda 1 sa trec pe langa cineva si caut sa-l depasesc prin stanga cat mai mult. de cele mai multe ori, unii se hotarasc deodata ca s-au saturat sa mearga pe banda 2 si trec pe banda 1, fara sa se mai asigure ca, na, oglinzile din dreapta sunt pentru a te scobi in dinti de la distanta. concluzia: e mult mai periculos sa treci pe langa cineva pe banda 1.
frustrati sunt o gramada. le-a dat dumnezeu masini la toti prostii. de obicei eu merg pe banda 1 cu viteza destul de mare deoarece sunt constient ca se va gasi cineva sa vina cu o viteza si mai mare ca a mea. la 180 km/h m-am dat pe banda 1 ca sa treaca un frustrat cu logan 1,6 16 valve. nu conta pt el ca ii crapa motorul, era masina firmei. iar ca idee pt cei ce nu stiu, chiar daca ai 1xx km/h si vrei sa depasesti pe altul, uita-te in oglinda bine ca s-ar putea sa vina altul cu 2xx km/h. mai spun de situatia cand depasesti un tir care merge pe 2 benzi odata si esti surprins la un moment dat ca-ti vine unul de pe contrasens, tirul nu te lasa iar ala de pe contrasens nu se da pe banda 1 ca s-a casatorit legal cu banda 2 sau iti taie unul fata de pe banda 1 sa depaseasca si el tirul si vezi ca nu mai trece odata de el, merg in paralel? si as putea da multe exemple de accidente cauzate de frustrarile unora care se cred justitiari pe drumurile publice.
Foarte adevarat, in codul rutier este specificat clar ce banda se foloseste, in ce conditii samd. Spre surprinderea mea, celora care li se suspenda carnetul ptr 3 luni si dau examen, va garantez ca din 15 intrebari cu doar 1 singura varianta corecta din 3 raspunsuri, 90% nu fac nici 10 intrebari corect, de 2 sau de 3 ori consecutiv. Raspunsul este unanim, toti si`au creat un stil prorpriu de a conduce care din pacate nu are nimin de a face cu noul cod rutier. Dar toti stim sa conducem, ANAPODA, toti suntem ratoiti si folosim jargoane. Cazuri fericite cand nu sarim unul la altul cu te mai miri ce obiecte de prin masina.
TRIST
__________________
Mazda 6 GTA, 2.5i, 125KW, K&N, OZ Michelangelo2 Schwartz, EBC RedStuff pads, EBC performance rotors, Eiback lowering kit, HEL Performance brake lines.
realmode is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 11:47   #205
Tazmaniak

Stage 5
 
Tazmaniak's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 870
Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by realmode View Post
Spre surprinderea mea, celora care li se suspenda carnetul ptr 3 luni si dau examen, va garantez ca din 15 intrebari cu doar 1 singura varianta corecta din 3 raspunsuri, 90% nu fac nici 10 intrebari corect, de 2 sau de 3 ori consecutiv. Raspunsul este unanim, toti si`au creat un stil prorpriu de a conduce care din pacate nu are nimeni de a face cu noul cod rutier. Dar toti stim sa conducem, ANAPODA, toti suntem ratoiti si folosim jargoane. Cazuri fericite cand nu sarim unul la altul cu te mai miri ce obiecte de prin masina.
TRIST
Ai mai zis niste adevaruri...
Tazmaniak is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 12:03   #206
realmode

Stage 4
 
realmode's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 274
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:
Originally Posted by mrlonca View Post
da ma, mergeti voi regulamentar cu 50 si 90 afara cand a face p... unghii,in localitate poti merge cu 65 si cand este radar ca nu are nimeni treaba cu tine dar nu ,voi mergeti cu 40 sa fiti siguri ca nu va prinde si acuma tot o tineti in sus cu mersul legal si ca ala vine tare din spate,dupa parerea mea tre sa ai bun simt sa te tragi un pic si sa i faci loc aluia care vine daca tu nu ai chef sa mergi sau nu poti din diferite motive daca nu esti taran
Chiar te-as ruga sa postezi niste filmari cu vitezele care le folosesti, sa nu uiti sa iti filmezi si masina cu nr de inmatriculare vizibil (sa stim si noi cu cine avem de aface ). Am sa le vizionez cu mare interes, poate o sa apari si pe radarele aviatiei.
Stima....
realmode is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 12:07   #207
Herbas

Stage 5
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 438
Member of:
[Fiat]
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Se sufera de ombelico del mondo pe toate drumurile, sau nu v-ati intrebat niciodata de ce iti taie unu calea, il claxonezi si franezi cat poti sa nu-i faci masina acordeon si tot el e ala ofensat care scuipa si injura. Asta de aplica si aici in ambele cazuri, si oricum, adevarul e ca oricat ne-am certa nici o tabara nu are dreptate, doar suntem destul de ipocriti sa blamam pe cai care nu sunt de acord cu noi. PUNCT
__________________
If you go fast you die fast
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 12:11   #208
djmcfoffy

Stage 1
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 14
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

[QUOTE=C6Vette;3690728]Sper ca am nimerit bine thread-ul cu o nelamurire a mea: de ceintotdeauna soferul de supernova, polo, panda, cielo etc etc etc intra automat in mod de competitie cand trece pe langa el o masina sport?

Nu generalizez, si n-am nimic cu masinile enumerate mai sus, insa la fiecare drum pe care il fac in afara clujului pe minim 100 de km dau de cel putin 1-2 copii din astia viteji care au chestii de demonstrat.

Caz concret (din memorie) - un drum cu 2 benzi, bun, virajat, la intrarea in Cluj-Napoca. Un deal de 1.5 km, abrupt, pe banda a 2-a un polo, urca la 70-80 km pe ora. Eu vin din spate cu 130 probabil... fac semn din timp cu farurile, mai fac o data... ma apropiu... mai fac o data. Polo nimic. Banda 1 libera... el pur si simplu nu voia sa se dea. Dau un claxon si trec eu pe prima banda si trec de el in viteza. La prima localitate o las la 70, el vine lansat la 100+, ma depaseste pe banda dubla continua. Evident, m-am luat un pic dupa el si am ajuns la viteze de 150 la ora pe drumul virajat, in panta... eu deja simteam ca ma apropiu de limitele mele de sofer dar polo se tinea tare. Cand am fost in paralel cu el vad ca era un tanar la volan, ranjea de mama focului si mai avea inca 3 pasageri in masina. Cat de tampit trebuie sa fii sa te iei asa la intrecere, la viteze mult peste ce poate masina, si cu oameni pe care ii poti omora la cea mai mica scapare?

In afara de cazul asta care mi-l amintesc au mai fost o gramada. Si culmea, nu baietii smecheri cu masini tari se transforma in piloti ci tocmai masinile cu motoare sub 100 de cai.

Personal am o interpretare pt chestia asta, dar sunt curios sa aud cum vedeti si voi treaba asta cu excitatii care isi risca viata lor si a pasagerilor doar ca sa mearga apoi acasa si sa zica "l-am facut pe ala cu Corvettu".[/QDar tu de ce mergeai cu 130km/h daca viteza legala pe un drum national e de 90 si european de 100?
djmcfoffy is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 12:51   #209
dedy66

Stage 1
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 14
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

Salut, ma bag si eu cu un post aici ptr a imi exprima opinia. Ii detest pe cei care merg pe banda a II -a (nu conteaza ca e in localitate sau in afara) cu viteza mica (sau legala). Eu din cate am inteles de la instructorul meu (ca era un post in care zicea cineva de scoala de soferi) : banda I e banda de mers, banda II e banda de depasire, ceea ce mi se pare si logic. Da nu ai cu cine, toti sunt pe banda a II-a de parca se da miere de albine. Si faza cu flashurile sau claxoanele. Normal ca le dai flashuri si claxoane si cateodata le mai iei mama, tata, sora etc. daca ei nici nu se obosesc sa treaca pe banda I si esti nevoit sa o iei pe contrasens (caz concret pe E85, aici banda I e prea mica ptr a incapea o masina). In Germania asemenea "mandrie", ca sa ii zic asa nu exista. Neamtu nu se pune pe banda a II-a ca asa stie el ca se merge. Aici parerile sunt impartite si sunt pur si simplu uimit cum cei "care respecta legea" vin cu argumente gen : eu merg pe banda a II-a cu viteza maxima legala (da eu poate ma grabesc ca am o urgenta). Acest lucru NICIODATA nu o sa se schimbe.
dedy66 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-10, 13:09   #210
realmode

Stage 4
 
realmode's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 274
Default Re: Teribilişti vs depăşiri

De aceea sunt reguli, legi.. condiute samd, sa fie respectate, totul merge struna daca s-ar si respecta.
Sa nu crede`ti ca in occident se respecta ptr ca sunt mai civilizati, GRESIT, se respecta ptr ca amenzile sunt usturatoare, ptr ca reprezentantii legii isi fac treaba si dau amenzi, nu sunt condamnati ca stau la panda, efectiv stau pe marginea drumului si supravegheaza traficul, ajuta unde este nevoie si sanctioneaza atunci cand este cazul.
Daca la noi s-ar face tot mai multe filtre, atit in oras cat si in afara orasului, iar sanctiunile ar fi aplicate la toti cu sfintenie (si daaaa, sa fie maxime) toti se v-or potoli. Eu dupa 2 amenzi imense ptr viteza m-am potolit 200%)
Totul e sa fie controlata treaba de cine trebuie, nu uitati de era sclavismului, EXISTAU sclavi ptr ca cineva ii controla si avea putere asupra lor. [metoda de control poate sa difere ; ptr cei care pot interpreta gresit ]
realmode is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -