acum 2 zile a fost pe discovery la ora 5 un documentar cu unu care a facut dintr-un toronado o racheta
si dc zic asta 1000 cp
motor facut special de GM,parca de 8 litri....2 turbine....astea nu le-am uitat,sasiu facut de la 0,ax cardanic din fibra de carbon(asa l-au tradus...daca e gresit nu e vina mea)+multe altele printre care tractiune spate(facuta de ei ptr ca ziceau ca tractiunea fata nu ar face fata la 1000cp)
in concluzie a iesit o racheta,o japoneza nu ar avea sanse in fata la toronado si tineti cont ca e din `66 .......daca sunteti interesati de muscle car,hot-rod-uri,etc uitati-va in fiecare zi la ora 5 pe discovery(ptr cei care nu stiu)
da normal ca as alege o japoneza ptr ca e mai noua si umpic mai fiabila,ma pot bucura de garantie,de un confort mai bun decat in muscle car(chiar si cu tapiteria facuta de curand),e mai altfel intr-o masina noua decat in una din `60-`70
daca ar fi sa aleg :
muscle car:shelby gt500-probabil cea mai renumita masina..performantele sunt date de un motor care este recent......nu cel din `70 cand sa fabricat
japoneaza:honda civic `93....sau una de anu asta

,sau rx7
nu cred ca e nevoie sa pun datele tehnice de la o muscle car si o japoneza ptr ca diferenta ar fi f mare in favoarea muscle car-ului
salut si sper sa intelegeti ce am scris mai sus