Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 14-01-10, 12:12   #16
Florinike

Stage 5

Default Re: Opel Astra bertone vs Citroen c4 coupe

Eu am un 2.0 dar compar masinile din punctul altora de vedere. Bertone este, a fost si va fi o masina foarte frumoasa estetic....El, Seatul leon (2001-2004) si inca vreo 2 au fost votate ca fiind cele mai frumoase masini acum vreo 5 6 ani, datorita liniilor si modificarilor pe care le puteai face.
Ca intretinere, un 1.6 Bertone are nevoie decat de ulei si filtre. Un coleg de C4 il are de 2 ani si abia astept sa scape de el, masina mai de *** ca asta nu a avut pana acum. Ce e drept, daca e sa cauti probleme pe forumul Citroen, te sperii de cate probleme apar.....benzina vreau numai OMV 100, probleme pe electrica plus inca vreo 2 3 chestii la cutie.....motorul e excelent.

Alege ce vrei, nu te lua dupa ce zic altii, dar gandeste te la intretinere ca nu o iei pentru 6 luni ca apoi sa o dai...important e sa iti placa tie masina...
Old 14-01-10, 19:37   #17
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: Opel Astra bertone vs Citroen c4 coupe

ai mare dreptate florin..am intrat si eu asa de curiozitate pe forum..si am vazut exact ce ai zis tu.. ..mersi de cele spuse acum sunt 100% pe bertone.. discutia se poate continua pentru alte curiozitati..poate mai sunt interesati :P eu unul m'am lamurit

am gasit un bertone exact exact cum il vreau a fi al meu .. http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...00-277697.html

culoarea,clima,motorizare,dotari (la motorizare inca ramane virgula ..ceea ce o sa vad la fata locului cu care o sa ma inteleg mai bine 1.8 sau 1.6 )

- Copyright 2026 4Tuning -