Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Focus ST vs Golf GTI
Ford Focus ST 335 54.12%
VW Golf GTI 284 45.88%
Voters: 619. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 26-05-06, 22:42   #136
mercut

Stage 4

Default Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

acuma depinde ce full options...pt ca daca vrei sa iti iei in 2 usi cu cutie manuala si vopsea standard salvezi 3100 fata de pretu cu dsg, 4 usi, airbaguri pt spate si culoare metalizata sau pearlfeffect dar tot full option se numeste
mercut is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 22:45   #137
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by mercut
acuma depinde ce full options...pt ca daca vrei sa iti iei in 2 usi cu cutie manuala si vopsea standard salvezi 3100 fata de pretu cu dsg, 4 usi, airbaguri pt spate si culoare metalizata sau pearlfeffect dar tot full option se numeste
pai nu se numeste tot full option fara airbaguri pt spate pt ca daca te uiti in dictionar o sa vezi ca full options ineamna toate dotarile ...
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 22:47   #138
mercut

Stage 4

pai ma uit io in dictionar nu sunt sigur ca gasesc dar uita-te si tu in lista de golf..io am luat-o sapt trecuta de la dealer si scrie ca airbag-urile spate pot fi puse doar pe varianta cu 4 usi
Old 26-05-06, 23:10   #139
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]

Eu am configurat-o pe cea in 2 usi,cutie manuala.
Si atat mi-a dat full option.
George_P. is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 23:23   #140
mercut

Stage 4

offtopic: astept sa vad cum arata gti6 ca cica apare golf 6 in 2008 si din cate am vazut io arata mult mai suparat
Old 26-05-06, 23:45   #141
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by mercut
offtopic: astept sa vad cum arata gti6 ca cica apare golf 6 in 2008 si din cate am vazut io arata mult mai suparat
2008 ii tare departe
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 27-05-06, 01:45   #142
VIPER_GL

Stage 3

VIPER_GL's Avatar

...Sincer....prefer golfu ptr ca are un design mai atractiv ca fordu si am auzit din zvonuri ca fordurile au doar motoru bun...atat....VW-urile is mai avansate la decat ford-urile la capitolu tehnologie

Life is Short, so break the rules...
VIPER_GL is offline   Reply With Quote
Old 31-05-06, 16:42   #143
br01tim

Stage 4

br01tim's Avatar

Focus ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
br01tim is offline   Reply With Quote
Old 31-05-06, 17:12   #144
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Quote:
Originally Posted by br01tim
Focus ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poate si argumentezi de ce ai alege Focus ST! Terminati cu posturile aste inutile care nu duc la nimic, vreti sa va faceti nr de posturi duceti-va la divertisment si postati bancuri cu copy paste de pe www.bancuri.ro, sau puneti poze gasite cu ajutorul google`ului.
The_Mask is offline   Reply With Quote
Old 31-05-06, 17:23   #145
br01tim

Stage 4

br01tim's Avatar

Smile Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

vrei argument?))))uite argument:asta e parerea mea!e democratie,nu?dar u ce argument ai?ce ai vrea sa mai spun,sa spun k roata de focus e mai rotunda k cea de golf,sa inventez prostii si povesti?ii las pe altii ca se pricep mai bine!si ai dreptate si u cu argumentatul dar sunt momente cand chiar nu iti mai arde de argumentat :P stau deja de vreo 6 ore pe calc si chiar mi-e o silaaaaaaaaaaaaaa!si imi place k esti vigilent
Old 31-05-06, 20:28   #146
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by VIPER_GL
...Sincer....prefer golfu ptr ca are un design mai atractiv ca fordu si am auzit din zvonuri ca fordurile au doar motoru bun...atat....VW-urile is mai avansate la decat ford-urile la capitolu tehnologie

Ai condus multe Focusuri ST si multe GTI-uri nu?Si iti permiti sa zici ca e mai bun ca tehnologie?...sau ai citit multe reviste?...
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-06, 12:06   #147
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

Quote:
Originally Posted by br01tim
vrei argument?))))uite argument:asta e parerea mea!e democratie,nu?dar u ce argument ai?ce ai vrea sa mai spun,sa spun k roata de focus e mai rotunda k cea de golf,sa inventez prostii si povesti?ii las pe altii ca se pricep mai bine!si ai dreptate si u cu argumentatul dar sunt momente cand chiar nu iti mai arde de argumentat :P stau deja de vreo 6 ore pe calc si chiar mi-e o silaaaaaaaaaaaaaa!si imi place k esti vigilent
nu te pune absolut nimeni sa postezi aici ... si daca tie ti-e silaaaaaaaaaaaaaa ... si mie mi se face o sila de oameni care posteaza asa aiurea ca tine de nu-mi vine sa cred

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 01-06-06, 20:27   #148
br01tim

Stage 4

br01tim's Avatar

Quote:
Originally Posted by Morro
nu te pune absolut nimeni sa postezi aici ... si daca tie ti-e silaaaaaaaaaaaaaa ... si mie mi se face o sila de oameni care posteaza asa aiurea ca tine de nu-mi vine sa cred
bine ma baiatule,ai si u dreptate pe undeva dar prea dur ai fost si u!si te obliga cineva sa citesti ce scriu eu,ce scrie x sau y?daca nu iti place treci peste sau schimba pagina nu e o problema!invata ceva:fiecare om are dreptul la parerea lui ,mai idioata,mai inteligenta,mai documentata sau cum o fi e parerea cuiva!hai k deja iar mi se face o silaaaaaaaaaaa si plictisesc si pe altii si postez iar aiurea.
scuze k te-am deranjat!salut!
Old 01-06-06, 20:49   #149
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

nu-mi vine sa cred, golful aproape ajunge focusul...
teddy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-06, 09:26   #150
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

mdea ... ai si tu dreptate in felul tau ... scuze
Morro is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -