| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
|
View Poll Results: Focus ST vs Golf GTI
|
|
Ford Focus ST
|

|
335 |
54.12% |
|
VW Golf GTI
|

|
284 |
45.88% |
26-05-06, 22:42
|
|
 Stage 4
|
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
acuma depinde ce full options...pt ca daca vrei sa iti iei in 2 usi cu cutie manuala si vopsea standard salvezi 3100 fata de pretu cu dsg, 4 usi, airbaguri pt spate si culoare metalizata sau pearlfeffect dar tot full option se numeste
|
|
|
26-05-06, 22:45
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
|
Originally Posted by mercut
acuma depinde ce full options...pt ca daca vrei sa iti iei in 2 usi cu cutie manuala si vopsea standard salvezi 3100 fata de pretu cu dsg, 4 usi, airbaguri pt spate si culoare metalizata sau pearlfeffect dar tot full option se numeste
|
pai nu se numeste tot full option fara airbaguri pt spate pt ca daca te uiti in dictionar o sa vezi ca full options ineamna toate dotarile ...
|
|
|
26-05-06, 22:47
|
|
 Stage 4
|
pai ma uit io in dictionar nu sunt sigur ca gasesc  dar uita-te si tu in lista de golf..io am luat-o sapt trecuta de la dealer si scrie ca airbag-urile spate pot fi puse doar pe varianta cu 4 usi
|
|
|
26-05-06, 23:10
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
Eu am configurat-o pe cea in 2 usi,cutie manuala.
Si atat mi-a dat full option.
|
|
|
26-05-06, 23:23
|
|
 Stage 4
|
offtopic: astept sa vad cum arata gti6 ca cica apare golf 6 in 2008 si din cate am vazut io arata mult mai suparat
|
|
|
26-05-06, 23:45
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
|
Originally Posted by mercut
offtopic: astept sa vad cum arata gti6 ca cica apare golf 6 in 2008 si din cate am vazut io arata mult mai suparat 
|
2008 ii tare departe
|
|
|
27-05-06, 01:45
|
|
Stage 3
|
...Sincer....prefer golfu ptr ca are un design mai atractiv ca fordu si am auzit din zvonuri ca fordurile au doar motoru bun...atat....VW-urile is mai avansate la decat ford-urile la capitolu tehnologie

Life is Short, so break the rules...
|
|
|
31-05-06, 16:42
|
|
 Stage 4
|
Focus ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
31-05-06, 17:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by br01tim
Focus ST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Poate si argumentezi de ce ai alege Focus ST! Terminati cu posturile aste inutile care nu duc la nimic, vreti sa va faceti nr de posturi duceti-va la divertisment si postati bancuri cu copy paste de pe www.bancuri.ro, sau puneti poze gasite cu ajutorul google`ului.
|
|
|
31-05-06, 17:23
|
|
 Stage 4
|
vrei argument?  ))))uite argument:asta e parerea mea!e democratie,nu?dar u ce argument ai?ce ai vrea sa mai spun,sa spun k roata de focus e mai rotunda k cea de golf,sa inventez prostii si povesti?ii las pe altii ca se pricep mai bine!si ai dreptate si u cu argumentatul dar sunt momente cand chiar nu iti mai arde de argumentat :P stau deja de vreo 6 ore pe calc si chiar mi-e o silaaaaaaaaaaaaaa!si imi place k esti vigilent
|
|
|
31-05-06, 20:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Quote:
|
Originally Posted by VIPER_GL
...Sincer....prefer golfu ptr ca are un design mai atractiv ca fordu si am auzit din zvonuri ca fordurile au doar motoru bun...atat....VW-urile is mai avansate la decat ford-urile la capitolu tehnologie 
|
Ai condus multe Focusuri ST si multe GTI-uri nu?Si iti permiti sa zici ca e mai bun ca tehnologie?...sau ai citit multe reviste?...
|
|
|
01-06-06, 12:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by br01tim
vrei argument?  ))))uite argument:asta e parerea mea!e democratie,nu?dar u ce argument ai?ce ai vrea sa mai spun,sa spun k roata de focus e mai rotunda k cea de golf,sa inventez prostii si povesti?ii las pe altii ca se pricep mai bine!si ai dreptate si u cu argumentatul dar sunt momente cand chiar nu iti mai arde de argumentat :P stau deja de vreo 6 ore pe calc si chiar mi-e o silaaaaaaaaaaaaaa!si imi place k esti vigilent 
|
nu te pune absolut nimeni sa postezi aici ... si daca tie ti-e silaaaaaaaaaaaaaa ... si mie mi se face o sila de oameni care posteaza asa aiurea ca tine de nu-mi vine sa cred
|
01-06-06, 20:27
|
|
 Stage 4
|
Quote:
|
Originally Posted by Morro
nu te pune absolut nimeni sa postezi aici ... si daca tie ti-e silaaaaaaaaaaaaaa ... si mie mi se face o sila de oameni care posteaza asa aiurea ca tine de nu-mi vine sa cred
|
bine ma baiatule,ai si u dreptate pe undeva dar prea dur ai fost si u!si te obliga cineva sa citesti ce scriu eu,ce scrie x sau y?daca nu iti place treci peste sau schimba pagina nu e o problema!invata ceva:fiecare om are dreptul la parerea lui ,mai idioata,mai inteligenta,mai documentata sau cum o fi e parerea cuiva!hai k deja iar mi se face o silaaaaaaaaaaa si plictisesc si pe altii si postez iar aiurea.
scuze k te-am deranjat!salut!
|
|
|
01-06-06, 20:49
|
|
 Stage 5
|
nu-mi vine sa cred, golful aproape ajunge focusul...
|
|
|
02-06-06, 09:26
|
|
 Stage 5
|
mdea ... ai si tu dreptate in felul tau ... scuze
|
|