VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re: VOLGA vs Bentley
Luand in calcul ca Samara a fost proiectata cu ajutorul Porsche.
Battezzata NAMI "0290-Appelsin" ("appelsin" significa "arancio" in russo, con evidente riferimento al colore della carrozzeria), aveva il motore 1600 della "Zhiguli", equipaggiato però con un turbo compressore Mitsubishi che ne portava la potenza a 180 cv, per una velocità di 210 km/h! La trasmissione era integrale di tipo permanente con giunto viscoso (la ripartizione della coppia fra gli assali era in un rapporto 50:50%), le portiere erano le stesse della ZAZ "Tavria"; il peso totale era di 960 kg.
__________________ Professional DynoTuning [email protected]
0723691731
ma , da ce tot laudatzi volga asta atata ? are careva personal si a ramas inpresionat , daca ii chiar asa buna de ce nu o prea cumpara lumea ?
si referitor la siguranta, de ce te simti mai sigur in ea ca intr-o masina cu airbaguri si sisteme de siguranta? asta chiar nu am intaleso, o fi ea facuta din tabla ruseasca, dar nu ii nici tanc. Oricum in caz de accident, doamne fereste , poate ca masina nu se distruge complect, dar din cauza impactului te lovesti cu capu de de volan si sigur mori
Personal trebuie sa recunosc ca intr-o perioada am cautat o volga...insa nu am gasit nimic 100% original.
Cat despre rezistenta la accident am vazut o un passat de prin 2003 intrat intr-o volga...passatu varza, volga farurile sparte si masca si bara fata putin indoite
preturile sunt negociabile
contact 0742859363, ymess vladutzzz_sv
Personal trebuie sa recunosc ca intr-o perioada am cautat o volga...insa nu am gasit nimic 100% original.
Cat despre rezistenta la accident am vazut o un passat de prin 2003 intrat intr-o volga...passatu varza, volga farurile sparte si masca si bara fata putin indoite
"Volga cu motor de BMW 850CSi" e de fapt un BMW 850CSi + 3/4 dintr-o caroserie Volga - a se intelege numai tabla pana si interiorul de BMW a fost foarte putin modificat
GAZ-23 Volga - echipata cu motorul V8 (160 CP) si transmisia de M13 Ceaika. 1962-1970, numai 603 exemplare fabricate. Distributia greutatii o facea complet necontrolabila
ce comparatie stupida e clar k volga e peste bentley la toate capitolele,mai ales la sportivitate si lux)nu-i asa fratilor?pe timpul lu nea Ceashca stiam noi de Bentley?daca aveai volga erai tare......