Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Maşinile despre care discutăm(argumentaţi vă rog votul)
Aston Martin DB9 - 140 k EUR 20 11.83%
Audi R8 - 110 k EUR 12 7.10%
BMW M6 - 116 k EUR 20 11.83%
Corvette Z06 - 80 k EUR 6 3.55%
Corvette ZR1 - 140 k EUR 24 14.20%
Ferrari F430 - 170 k EUR 15 8.88%
Ford GT - 190 k EUR 18 10.65%
Lamborghini Gallardo LP560 - 173 k EUR 25 14.79%
Maserati GranTurismo S - 115 k EUR 10 5.92%
Mercedes SL 63 AMG - 140 k EUR 11 6.51%
Nissan GT-R R35 - 90 k EUR 49 28.99%
Porsche 997 GT3 - 117 k EUR 14 8.28%
Porsche 997 Turbo - 140 k EUR 13 7.69%
Porsche 997 GT2 - 190 k EUR 32 18.93%
Audi R8 V10 - 143 k EUR 20 11.83%
Mercedes CLK 63 AMK Black Series - 134 K EUR 21 12.43%
Multiple Choice Poll. Voters: 169. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 12-10-10, 13:44   #91
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Default Re: Supercars roundup

Se pare ca Nissan GT-R R35 incepe sa-si arate potentialul.

http://www.amsperformance.com/cart/a...e_package.html

Si deja este in lucru o varianta mai puternica, Alpha 12.
GTR is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 23:09   #92
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

"On the flip side, the E900 GTR (E85) ran a best of 9.62 @ 145.9 mph and the R1K GTR (C16) ran a best of 9.38 @ 156.9 mph." by switzer.

Dar parca vorbeam de supercar-uri nu masini modificate ?
Old 13-10-10, 23:11   #93
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

... se pare ca voturile inclina in favoarea GTR-ului, oare de ce?
Destul de simplu, performante foarte bune, pret imbatabil, aspect ireprosabil.
Voie buna.
realmode is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 23:22   #94
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

sa nu uitam ca pentru mai bine de 50% din cei care activeaza pe forum singura experienta legata de un supercar se bazeaza pe NFS & co unde gtr-ul este vedeta ...
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 23:25   #95
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

Esti optimist cu 50%. Evident, suntem impartiali, nu putem alege cerebral daca nu am condus masinile din grila.
Si totusi s-a votat avand in vedere filmarile youtube, dragtimes etc.
Old 14-10-10, 00:47   #96
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by realmode View Post
... se pare ca voturile inclina in favoarea GTR-ului, oare de ce?
Destul de simplu, performante foarte bune, pret imbatabil, aspect ireprosabil.
Voie buna.
pentru ca are cel mai bun raport calitate/pret
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 14-10-10, 07:28   #97
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb View Post
sa nu uitam ca pentru mai bine de 50% din cei care activeaza pe forum singura experienta legata de un supercar se bazeaza pe NFS & co unde gtr-ul este vedeta ...
Daca esti tu mai istet da-ne exemplu de o masina cu un raport mai bun pret/performanta si la fel de pretabila la tuning.

GT-R-ul era vedeta cu mult inaintea aparitiei NFS-ului, dar nu stiai tu de el probabil pana la joculet.

Incearca sa treci peste oftica de copil ca un GT-R mult mai slab la drag face misto pe pista de dragostea ta SLS AMG care este si mult mai nou si de >2 ori mai scump.
Old 14-10-10, 10:11   #98
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

...intradevar, la banii cu care se achizitioneaza un GTR, poti sa ai performante de porche 911 sau BMW M5.
Cu toata increderea as investi intr`un nissan GTR, poate si ptr ca e Nipona
Old 14-10-10, 22:24   #99
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by Sasha View Post
pentru ca are cel mai bun raport calitate /pret
poate performanta/pret , la calitate nu m-as pronunta chiar atat de usor.

Quote:
Originally Posted by GTR View Post
Daca esti tu mai istet da-ne exemplu de o masina cu un raport mai bun pret/performanta si la fel de pretabila la tuning.

GT-R-ul era vedeta cu mult inaintea aparitiei NFS-ului, dar nu stiai tu de el probabil pana la joculet.

Incearca sa treci peste oftica de copil ca un GT-R mult mai slab la drag face misto pe pista de dragostea ta SLS AMG care este si mult mai nou si de >2 ori mai scump.
Razvane , m-am suparat pe tine. Am dat eu vreodata pe forumul asta dovada de "fan boy" - ism?

Chiar poti sa ma contrezi prin faptul ca sunt mii de useri care sunt mai tineri decat prima generatie de NFS ?

Imi place gtr-ul incepand cu r34 dar in conceptia mea nu il agreez ca si supercar.

SLS masina interesanta, multa tehnica, performante bune, dar e bataie de joc pretul de achizitie cat si al optionalelor, deci 997 pdk pentru mine, sau daca e criza ma multumesc cu 997.1 . Consider ca se misca bine (vezi switzer-ul de la noi , cu 10.4 pe 400m este cea mai rapida masina din tara).
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 15-10-10, 00:51   #100
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

SLS AMG este o masina deosebita, cu toate ca, Mercedes putea sa scoata ceva mai mult si la design si la performanta, mai ales la pretul ala.

911 este o masina absolut superba, de la nascare pana la 997.2, doar ca daca nu aparea GT-R, 997.2 nu avea performantele actuale si pretul este oricum cam pieperat.

GT-R a facut istorie incepand cu modelul R32 in 1989, cu renumitul motor RB26DETT twin-turbo.
Ultimul model GT-R R35 mi se pare de departe cea mai mare performanta in domeniul auto, adica o masina care se bate cu aproape orice supercar, la un pret incredibil, fara rabat de design, caltate, tehnologie. Se stie ca problemele de fiabilitate initiale au fost inlaturate, si faptul ca tuningul este facil si ieftin face ca GT-R sa fie cea mai buna alegere.

Un GT-R R35 cu un kit de putre de >800 CP este mai ieftin decat un ZR1 sau 911 Turbo stock.
Asta da supercar.
Old 15-10-10, 07:50   #101
Bergabradler

Stage 1

Bergabradler's Avatar

Supercar in sus sau in jos calitate, performanta, pret, toate astea sunt absolut de necontestat (ok poate mai putin calitatea ), pot sa va spun ca deja am derulat cu a mea "White Lady R35" in Romania, Germania, etc. deja 34.000 km fara nici o problema.

In orice caz ce pot sa spun din experienta mea de uz zi de zi, este ca e absolut super fiabila, vara ca si iarna cand alti stau cu frumoasele "Supercaruri" de 2, 3, 4 ori mai scumpe in garaj stiu ca pentru mine in ce priveste alegerea mea am ales Supercaru meu

P.S. Si ca aspect "atractie vizuala" e absolut on TOP am observat. Putin negativ este ca esti cam in cusca de maimuta aparand cu ea .
Bergabradler is offline   Reply With Quote
Old 23-10-10, 09:58   #102
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

2011 Nissan GT-R

Engine
Power 390 kw (523 bhp / 530 ps)
Torque 612 Nm (453 lb-ft)

Nordschleife, Germany (20600 m)

9. Nissan GT-R 7:24.22 167 '11 530 / 1736

http://www.fastestlaps.com/track2.html
Old 28-10-10, 01:51   #103
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:

piesele de tuning au aparut pentru ca toti erau inebuniti cu supercarul spurem. asta nu e o logica sa spui ca e best
probleme a avut si are in continuare. pasajul de racire pt frane a fost remediat?
piesele de schimb ce preturi au? am inteles ca se vaita proprietarii....
tot pe site era un link prin care se vaita un englez ca multe piese mai delicate sunt amplasate in asa fel sa le sifonezi mai repede, app ECU cat mai e?
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 28-10-10, 12:19   #104
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
piesele de tuning au aparut pentru ca toti erau inebuniti cu supercarul spurem. asta nu e o logica sa spui ca e best
probleme a avut si are in continuare. pasajul de racire pt frane a fost remediat?
piesele de schimb ce preturi au? am inteles ca se vaita proprietarii....
tot pe site era un link prin care se vaita un englez ca multe piese mai delicate sunt amplasate in asa fel sa le sifonezi mai repede, app ECU cat mai e?
Piesele de tuning exista la toate masinile din acest roundup si nu numai si nu asta le face "the best" ci pretul masinii plus minus tuningul aferent. Poate-mi dai tu un exeplu de masina la fel de rapida cu sau fara tuning de 110 k EUR respectiv 90 k EUR care defapt nu exista nici macar cu 40% mai scumpa.

Preturile de schimb difera de la defectiune la defectiune si in medie nu cred ca sunt mai scumpe decat la concurenta.

Problema la frane a fost mai mult sau mai putin importanta fata de altele si din declaratile lor au avut loc modificari la frane.

Aia cu sifonatul mai repede este chiar haioasa, sifonare mai repede cand mergi cu masina sau cand o pocnesti? )

In 110 k de EUR ai un GT-R 0 km, cu 750 CP cu totul inclus.
Old 28-10-10, 13:26   #105
realmode

Stage 4

realmode's Avatar

Quote:
Piesele de tuning exista la toate masinile din acest roundup si nu numai si nu asta le face "the best" ci pretul masinii plus minus tuningul aferent. Poate-mi dai tu un exeplu de masina la fel de rapida cu sau fara tuning de 110 k EUR respectiv 90 k EUR care defapt nu exista nici macar cu 40% mai scumpa.

Preturile de schimb difera de la defectiune la defectiune si in medie nu cred ca sunt mai scumpe decat la concurenta.

Problema la frane a fost mai mult sau mai putin importanta fata de altele si din declaratile lor au avut loc modificari la frane.

Aia cu sifonatul mai repede este chiar haioasa, sifonare mai repede cand mergi cu masina sau cand o pocnesti? )

In 110 k de EUR ai un GT-R 0 km, cu 750 CP cu totul inclus.
... evident, sa amintim si timpii de 2.9 sau 3.0 ptr 0-100 km/h' 8.9 0-200km/h samd. Unde pierde este viteza maxima, M5, Porche trec cu brio de 320 km/h
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -