Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 23-01-09, 12:38   #1
born2burn

Stock

born2burn's Avatar

Default Honda Civic vs. Audi A3

Honda Civic 1.8l (140cp) versus Audi A3 Sportback 2.0 (sau mai nou e 1.9 parca) tot la 140cp
born2burn is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 13:11   #2
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Default Re: Honda Civic vs Audi A3

motorul 2TDI dezvolta 140 CP, cel de 1.9 105 sau 115 nu mai stiu exact, asta daca e vorba de diesel, mai e 2.0 FSI 150 CP benzina
Old 23-01-09, 13:18   #3
Corneliu26

Stage 5

Corneliu26's Avatar

Quote:
Originally Posted by born2burn View Post
Honda Civic 1.8l (140cp) versus Audi A3 Sportback 2.0 (sau mai nou e 1.9 parca) tot la 140cp
Am un prieten ff bun care e mecanic doar de wv/audi si am ajuns la concluzia ca tdi=VARZA rau,nu pe auzite sau ghicite,dar chiar sunt super mega proaste tdi`urile, poi totdeauna are pe elevator ceva tdi cu chiulasa jos,cu puntea desfacuta si baia jos,a zis ca asa ceva e obicei,sa nu vorbim de turbo`uri . Asa ca aleg fara sa stau pe gand Honda Civic.
Corneliu26 is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 15:32   #4
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

pai frate, la service merg doar masinile cu probleme nu? normal ca au ceva motoarele alea ca altfel nu le aduceau :P am totusi senzatia ca n-ar fii chiar aiurea in vant treaba asta si ca 1.9 tdi ar crea ceva situatii, dar eu cu al meu n-am nici cea mai mica problema si l-am cocarjat vreo 20.000 de km ( e drept, cu dsg si poate a fost mai protejat motorul), dar restul de 30.000 i-a facut tata in dulcele stil clasic ... :P (are 60 de ani )
on topic acum, as prefera a3, arata mai serios si placut, chiar si in ziua de azi consider civicul cam prea nava spatiala pt gustul meu :P
Old 23-01-09, 16:39   #5
Corneliu26

Stage 5

Corneliu26's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lecca View Post
pai frate, la service merg doar masinile cu probleme nu? normal ca au ceva motoarele alea ca altfel nu le aduceau :P am totusi senzatia ca n-ar fii chiar aiurea in vant treaba asta si ca 1.9 tdi ar crea ceva situatii, dar eu cu al meu n-am nici cea mai mica problema si l-am cocarjat vreo 20.000 de km ( e drept, cu dsg si poate a fost mai protejat motorul), dar restul de 30.000 i-a facut tata in dulcele stil clasic ... :P (are 60 de ani )
on topic acum, as prefera a3, arata mai serios si placut, chiar si in ziua de azi consider civicul cam prea nava spatiala pt gustul meu :P
N`ai inteles ce am vrut sa zic...probleme,dar nu masini cu 100 de mii de km cu chiar asa "mici" probleme )
Corneliu26 is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 17:29   #6
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

dar de ce nu comparam Civic 2.2I - CTDi ( 140 CP ) cu 2.0TDI ( 140 CP ) ??
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 17:33   #7
born2burn

Stock

born2burn's Avatar

ah..da ..correct! sa fie ambele diesel... (dar varianta cu 140cp)
edit: desi si de varianta pe benzina sunt interesat.
born2burn is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 18:00   #8
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by born2burn View Post
ah..da ..correct! sa fie ambele diesel... (dar varianta cu 140cp)
edit: desi si de varianta pe benzina sunt interesat.
daca esti interesat de 1.8 .. iti recomand Civic Type S ... la 19.000 euro cu toate taxele incluse nu cred ca are rival
Old 23-01-09, 21:47   #9
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Quote:
Originally Posted by Corneliu26 View Post
Am un prieten ff bun care e mecanic doar de wv/audi si am ajuns la concluzia ca tdi=VARZA rau,nu pe auzite sau ghicite,dar chiar sunt super mega proaste tdi`urile, poi totdeauna are pe elevator ceva tdi cu chiulasa jos,cu puntea desfacuta si baia jos,a zis ca asa ceva e obicei,sa nu vorbim de turbo`uri . Asa ca aleg fara sa stau pe gand Honda Civic.
Iar vorbim din auzite. Cine stie cum am mers proprietarii masinilor respective cu ele, orice service e plin de masina stricate doar n`o sa mergi cu masina la service sa le zici ca merge bine, sau tu asta faci cu coaja aia de urs de la avatar?

Nu tin vag in brate, insa cand vad cum aruncati cu noroi intr-un brand care a adus destule inovatii in industria auto mi se pune pata, in special pe "domni" cu bmw rulzzz care si-au cumparat un e30/e36/e46 forjat de prin Germania si pentru care e regina soselelor!
The_Mask is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 22:11   #10
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
))
am condus 2 ani la rand TDI.. 1.9 si respectiv 2.0 ... si crede-ma ca n-am avut nici-un fel de probleme si asta cu generalizarile...deja ma seaca, nu ai cum sa spui ca TOATE sunt la fel ca vai doamne a reparat el 10 tdi-uri care erau varza....acum deh nici-o masina nu seamana una cu alta

revenind la topic :
sa luam prima data design-ul A3 are niste linii exterioare extraordinar de elegante si sportive in acelasi timp, la civic parca ii lipseste ceva, parca e o masina neterminata, da un pic spre masina de jucarie....
motorul de 1.9/2.0 tdi pt A3 e ok (daca iti place diesel-ul) e foarte fiabil, intretinerea nu e foarte scumpa, piese/service-uri - depind de alegerea ta.
Am mers si cu un civic 1.8...na e benzina, se simte diferenta, dar nimic deosebit

Depinde care sunt principiile tale in alegerea unei masini
Eu personal mi-as lua A3 fara sa ma gandesc la masinuta "lui Chucky" - no offence
Bafta.
Old 24-01-09, 02:25   #11
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
era culmea sa repare si motoare de bmw, sau honda acolo.... fiind un service specializat pe vag din cate vad...
asta ca sa evzi si u ca si altele se mai strica
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 25-01-09, 22:09   #12
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

civic vs a3 va rog...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 26-01-09, 15:40   #13
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Civic vs A3
Cat e diferenta de pret intre ele?

Last edited by aleks; 26-01-09 at 15:45.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 26-01-09, 15:48   #14
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

as da credit A3-ului. nu ca civic nu ar fi extraordinara, dar audi e mai bine gandit in interior , mai spatios si are si dieseluri bune pt plimbare si plimbare si plimbare si plimbare . civic mias lua mai mult de showoff , sa o modific poate. nush are un design prea excentric pentru o masina de mers linistit cu ea. si are servodirectie electrica, ceea ce nu imi place.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 26-01-09, 22:46   #15
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by xxdadixx View Post
Civic vs A3
Cat e diferenta de pret intre ele?
Honda Civic 5D 2.2i-CTDi Sport - 20.206e DDP
Audi A3 2.0TDI Attraction - 25.287e DDP
A3u in comparatie cu Civic`u lnu are plafon de sticla , nu are alcantara , nu are pilot automat , nu are jante pe 17" , nu are computer bord , nu are airbaguri laterale fata si cap , nu are ESP , nu are oglinzi exterioare rabatabile electric + inca cateva mici detalii ... un A3 cu dotarile unui Civic ajunge undeva la 31.252e DDP ...

VAND PEUGEOT 307 CC

VAND SAAB 9-3 1.8t
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -