![]() |
Honda Civic vs. Audi A3
Honda Civic 1.8l (140cp) versus Audi A3 Sportback 2.0 (sau mai nou e 1.9 parca) tot la 140cp
|
Re: Honda Civic vs Audi A3
motorul 2TDI dezvolta 140 CP, cel de 1.9 105 sau 115 nu mai stiu exact, asta daca e vorba de diesel, mai e 2.0 FSI 150 CP benzina
|
Quote:
|
pai frate, la service merg doar masinile cu probleme nu? :lol: normal ca au ceva motoarele alea ca altfel nu le aduceau :P am totusi senzatia ca n-ar fii chiar aiurea in vant treaba asta si ca 1.9 tdi ar crea ceva situatii, dar eu cu al meu n-am nici cea mai mica problema si l-am cocarjat vreo 20.000 de km ( e drept, cu dsg si poate a fost mai protejat motorul), dar restul de 30.000 i-a facut tata in dulcele stil clasic ... :P (are 60 de ani :lol: )
on topic acum, as prefera a3, arata mai serios si placut, chiar si in ziua de azi consider civicul cam prea nava spatiala pt gustul meu :P |
Quote:
|
dar de ce nu comparam Civic 2.2I - CTDi ( 140 CP ) cu 2.0TDI ( 140 CP ) ?? :)
|
ah..da ..correct! sa fie ambele diesel... (dar varianta cu 140cp)
edit: desi si de varianta pe benzina sunt interesat.:!::!: |
Quote:
|
Quote:
Nu tin vag in brate, insa cand vad cum aruncati cu noroi intr-un brand care a adus destule inovatii in industria auto mi se pune pata, in special pe "domni" cu bmw rulzzz care si-au cumparat un e30/e36/e46 forjat de prin Germania si pentru care e regina soselelor! |
Quote:
am condus 2 ani la rand TDI.. 1.9 si respectiv 2.0 ... si crede-ma ca n-am avut nici-un fel de probleme ;) si asta cu generalizarile...deja ma seaca, nu ai cum sa spui ca TOATE sunt la fel ca vai doamne a reparat el 10 tdi-uri care erau varza....acum deh nici-o masina nu seamana una cu alta ;) revenind la topic : sa luam prima data design-ul :lol: A3 are niste linii exterioare extraordinar de elegante si sportive in acelasi timp, la civic parca ii lipseste ceva, parca e o masina neterminata, da un pic spre masina de jucarie.... motorul de 1.9/2.0 tdi pt A3 e ok (daca iti place diesel-ul) e foarte fiabil, intretinerea nu e foarte scumpa, piese/service-uri - depind de alegerea ta. Am mers si cu un civic 1.8...na e benzina, se simte diferenta, dar nimic deosebit:) Depinde care sunt principiile tale in alegerea unei masini:) Eu personal mi-as lua A3 fara sa ma gandesc la masinuta "lui Chucky" - no offence :) Bafta. |
Quote:
asta ca sa evzi si u ca si altele se mai strica |
civic vs a3 va rog...
|
Civic vs A3
Cat e diferenta de pret intre ele? |
as da credit A3-ului. nu ca civic nu ar fi extraordinara, dar audi e mai bine gandit in interior , mai spatios si are si dieseluri bune pt plimbare si plimbare si plimbare si plimbare :D. civic mias lua mai mult de showoff , sa o modific poate. nush are un design prea excentric pentru o masina de mers linistit cu ea. si are servodirectie electrica, ceea ce nu imi place.
|
Quote:
Audi A3 2.0TDI Attraction - 25.287e DDP A3u in comparatie cu Civic`u lnu are plafon de sticla , nu are alcantara , nu are pilot automat , nu are jante pe 17" , nu are computer bord , nu are airbaguri laterale fata si cap , nu are ESP , nu are oglinzi exterioare rabatabile electric + inca cateva mici detalii ... un A3 cu dotarile unui Civic ajunge undeva la 31.252e DDP ... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning