VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Ok...ai si tu o data dreptate
Eu mi-am facut niste schite pe CAD cu o Supra cu 2 motoare si mai am o idee cu o Supra biturbo si cu Kompressor.....acum poti sa iti dai cu parerea .......mie imi lipsesc pt varianta Bimoto ca.120.000Eur iar asta cu Kompresorul posibil ca in iarna viitoare´sa devina realitate...Dar momentan visez si eu ca altii pe aici
Cata nu cred ca o sa iti mai faca placere sa mergi cu RS4 prin oras cu 700Cp......serios nu mai merge bine sub 4000U/min......pana la 3500U/min ai ca. 100-150Cp si peste ai putere enorma......banuiesc ca cu asa masina ai dormi numai pe autostrada dupa cum te cunosc
ohohoho
DZ1 yo credeam ca ai si tu niste idei din astea mai naspa cat de cat
hehe
esti tare sa mai zicem, daca iti iese treaba cu compresoru e numai bine
auzi ma iei si pe mine cu supra?
macar in portbagaj(aduc eu perne)
))
Am intr-un nr din auto motor und sport test comparativ intre M3 e46 si s4 ........Bate m3 din toate pct. de vedere ! Cat despre rs4 tare asa vrea sa vad cum sta langa un m3 CSL !