![]() |
audi rs4 vs bmw m3 e46
care este cea mai buna masina dupa parerea voastra sau cea mai performanta?? PE CARE DINTRE ASTEA DOUA MASINI LEATI PREFERA??
|
eu prefer audi numai pt ca nu`mi plac bmw`urile :)
|
esti la fel ca si mine :D nici mie nu prea imi plac bmw- urile mai rar :D :D :D dar stiu ca la majoritatea le plac bmw-urile nu stiu daca se stie asa de bine de rs4 in romania ca si de m3
|
catalin rs4 esti la fel ca si mine :D nici mie nu prea imi plac bmw- urile mai rar :D :D :D dar stiu ca la majoritatea le plac bmw-urile nu stiu daca se stie asa de bine de rs4 in romania ca si de m3
|
1 Attachment(s)
singurul bmw ce`mi place mie e noua serie 6 , nu ca restu ar fi chiar urate.. dar sunt satule de ele aici in oras la mine dupa dacii si passaturi bmw`uri sunt cele mai multe :)
|
mie singurele modele de bmw-uri care nu-mi plac sunt z3, z8 si un model nou de z3 cred ca e care e cabrio si arata ca un cur cu bot sport si spate de family car!!!
|
cred ca te referi la z4 :D :D
|
Sper sa nu o dau in fasole dar cred ca vb. de z3 coupe care are spate de combi (insa nu e cabrio) gen volvo 460 (parca asta era) sau honda aerodeck
|
sincer cred ca la o liniutza il cam papa rs4 pe m3...
+ ca RS4 mi se pare a fi o masina mult mai exotica decat M3 ... si este si mult mai puternica,nu? parca are 450 de cai...nu? :roll: :?: RS4 rulez :!: :twisted: :twisted: |
de serie are rs4 380 cp, rs6 are 450 cp dar de serie este mai tare de cat un m3. :D rs4 meu are 470 cp , si este mult mai tare decat unul de serie :D :D :D
|
:twisted: cool ...
sper ca iti dai seama ca va trebui acum sa ne explici cum s-a intamplat :lol: |
ce vrei ca sa sti ??? am facut cu amandoua concurs si cu m3 si cu rs6 cu rs6 am filmat dar nu stiu cum as putea sa bag un film sau mai multe pe site?? :D :D
|
poi eu vreau sa stiu cum ai ajuns de la 380 cp la 470cp
|
:D
RS4 este integral si are 380 in timp ce M3 are \"trage\" spatele si are 343 !!
M3 normal nu cred ca ar avea ceva de schitat in fata lui RS4 poate M3 CSL sa ii puna prbl cu ai sai 360 CP |
pai te poti uita pe net daca vrei la www.mtm-online.de are un cip 60 de cp o toba de la katalizator si alte catalizatore sport puterea este masurata 472 de cp :D :D :D cu m3 csl nu am avut ocazia sa fac pana acuma cand o sa fac o sa va anunt :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning