Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati |
05-11-07, 16:56
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re: Micutzu - In memoriam
Nu cu mult timp inainte sa moara, Micutzu m-a rugat sa facem sticky topicul cu parastasul de 40 de zile pentru GAM-ul. Prima lui grija era sa nu il uite oamenii pe GAM-ul.
https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/51268-parastas-gam-40-zile.html
Peste 4 zile numaram 40 de zile de cand a murit Micutzu. Sa nu lasam familia sa treaca singura prin asta. Trebuie sa aprindem o lumanare pentru Micutzu.
|
|
|
05-11-07, 17:26
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Asa vom face .
|
|
|
05-11-07, 17:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
poate o sa umplem din nou parcarea de la xxl
ar fii frumos
|
|
|
05-11-07, 20:01
|
|
Afro Samurai
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
daca iar vin toti idiotii si isi bat joc de o comemorare nu ar fi frumos
e pacat ca nu poti sa fi educat mai ales in momente de genul
da....ar fi frumos pentru el....dar reusiti sa nu va dati in petec?
|
05-11-07, 20:24
|
|
Stage 5
|
Micutzu ,nu Poate Fii Inlocuit,nu Cred Ca Exista Cineva Care Sa-l Poata Inlocui ,,,,,voi Ce Credeti?????
|
|
|
07-11-07, 13:24
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Baieti, maine se fac 40 de zile. Poate ar trebui sa vorbeasca cineva cu mama lui sa ne spuna unde putem veni sa aprindem o lumanare, fara sa incurcam. Eu vreau sa vin si sunt sigur ca multi vor. Este cea mai importanta pomenire a unei persoane decedate. Cum facem?
|
|
|
09-11-07, 02:30
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
asa .. ... ....
merita mai mult ...
|
|
|
09-11-07, 18:17
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
ff frumos ce se face pt Micutzu ...cu siguranta ne vede de akolo SUS de unde e ...
|
|
|
17-11-07, 00:22
|
|
Stock
|
tragic...tragiiiccc...nu am reusit sa il cunosc pe Micutzu , dar am inteles din auzite ca a fost , este si va fi un mare om. Imi pare rau ca nu a reusit sa isi implineasca visu...o pista destul de lunga pt a pune la bataie adevarati cai de sub capote...exact de ce avem nevoie, dar din pacate in Romania nu se poate face asa ceva caci pe nimeni nu intereseaza, la toti le place sa bage bani in buzunar si nu le pasa de problemele poporului, dar cand se intampla ceva ca in cazul lu Micutzu toti sar in sus si acuza in stanga si in dreapta ca nu cumva sa iasa ei vinovati, mama lor( scuzati expresia ), sper ca cei care ii continua treaba sa, sa aibe aceiasi tarie si ambitie ca si el ...pacat ca nu a putut sa termine ce a inceput...pacat mare pacat...Dumnezeu sa il odihneasca
|
|
|
17-11-07, 11:26
|
|
Stock
|
pfff ...!!! dureros fff dureros condoleantze in primul rand si condoleantze familiei ...MICUTZULE odihneste-te in pace BOSS...
parerea mea ....masina respectiva era prea usoara pe spate si nu trebuia sa franeze deloc... am patit la 170 la ora am intrat pe o portiune de apa si era sa ma prapadesc si eu norok ca era Calea Grivitzei...
Anul acesta la mare aveam 160km/h in drum spre mare la aprox 30 km de CT ...drum drept fara nimik ce credetzi? in fata mea un opel astra cu o doamna la volan a calcat frana deoarece a aparaut din senin un muncitor cu paleta (se asfalta pe portiunea respectiva de drum) iar aceasta nu l-a observat si a calcat frana brusc.m-am trezit direct sub masina ei,pe frana...nush ce viteza am avut ,dar multzumesc lui dumnezeu ca traiesc...nu am avut nici o zgarietura...apropos si cine a fost de vina?? binentzeles eu ca am lovit din spate...nu fata cu ochelari de soare,care se gandea la...Am facut karting de la 9 ani si am mers pe strazile din Romania la peste 250km/h...dar norokul nu o sa imi surada nici mie la infinit...
blestemata sa fie Calea Plevnei...nu va mai jucatzi cu vietzile voastre baietzi ptr ca sunt foarte multzi handicapatzi pe strazile din Bucuresti si din tara si e pacat sa irositzi Viatza din cauza celor care habar nu au de "covrig"
Respect Micutzu...oriunde te ve afla vei auzi zgomotul motorului BMW-ului meu m3 pe care o sa mi-l cumpar in 2-3 luni...o sa traiesti vesnic printre pasionatzii de viteza.
respect Jae,Catala....baietzilor din Cartierul Dr Taberei
De la Tony Montana "spaima Bmw" R I P
|
|
|
23-11-07, 16:20
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
https://www.youtube.com/watch?v=HbcoYKtTAM8 Am facut un film , 3 e30`uri burnout in acelasi timp + foc , etc .. in fine , ideea e ca am facut filmul asta in speranta ca cineva o sa-l vada,sa faca ceva in legatura cu toate treaba asta,e 2007,vine 2008 si in cacatul asta de tzara inca nu exista o PISTA unde sa poti face curse.. Filmul este dedicat lui Micutzu care si-a pierdut viata facand ceea ce-i placea lui mai mult, curse, fortat .. ilegale , ca in cadru legal nu ai cum sa faci curse in cacatul asta de tzara. Te rog frumos,si vorbesc la modul cel mai serios, sa pierzi 1 minut din viata ta, si sa dai si tu mass`ul asta mai departe,astfel incat sa afle toata lumea. mersi
24-11-07, 12:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
|
|
|
26-11-07, 23:42
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
trebuie sa dezvoltam asa cu si el isi dorea cursele auto legale
|
|
|
03-12-07, 10:34
|
|
Stage 5
|
nu va suparati ca intreb nu lam cunoscut p micutzu dar din ce spuneti voi a fost un om mare ce masina a avut la accident
|
|
|
03-12-07, 12:01
|
|
No Speed Limit
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
-Opel Ascona . Dumnezeu sa l odihneasca !!!!
|
|
|
|
|