Sincer nu am avut decat momente frumoase alaturi de Micutzu si chiar daca erau ceva mai triste avea grija el sa le faca frumoase...NU TE VOM UITA NICIODATA!!!
Tano fi tare frate,sunt momente grele si o sa urmeze si mai grele ai grija de tine si sa sti bine ca itzi suntem alaturi !!!
Re: Micutzu - In memoriam
klar nu il vom uita niciodata....
cuvintele sunt de prisos..lacrimile nu il pot aduce inapoi....
hai sa ne amintim.. cum ii statea cel mai bine lui.. cu zambetul pe buze... dand un start cum numai el putea sa il dea..
poze.. nu am multe..
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [Kamikaze Racing Team] [FORD]
Re: Micutzu - In memoriam
Eu cred ca Gam-ul, Robert TXA si Micutzul au plecat intr-o lume mai buna acolo sus ........alaturi de ingeri. Eu cred ca alaturi de ingeri o sa faca in continuare curse.....si sigur vor sa continuam lumea curselo legale..
Inca o data imi exprim parerea de rau ... inca nu imi vine sa cred ca acest sfarsit tragic este adevarat !!
Ai lasat un mare gol in sufletele si viata noastra.
R.I.P MIHAI !! Sa ne veghezi de acolo de sus alaturi de TXA si GAM si sa ai grija de toti baieti buni pentru care ai fost un EXEMPLU si IDOL.