Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Reply

Thread Tools
Old 22-01-12, 22:50   #1
OcF9

Stage 3

OcF9's Avatar

Default Unitate pc

Fac thrade-ul asta pentru oameni care ar vrea sa ajute o familie care nu isi permite sa aiba un calculator. Este vorba de acest anunt postat aici: http://www.imparte.ro/Donatii/Anuntu...LATOR-716.html , nu am eu nevoie de nimic. Eu am o unitate centrala, dar ii lipseste: un hard(care este ars), ram(DDR) si procesorul. Daca cineva are si nu are ce face cu ele si ar putea dona ar fi perfect ca sa o pot face functionala. Nu trebuiesc componente de ultima generatie. Daca vreun moderator considera ca topicul este inadecvat poate fi sters
OcF9 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-12, 00:55   #2
IF-26-CRD

Stage 5

Default Re: Unitate pc

sdram am cateva daca te ajuta
IF-26-CRD is offline   Reply With Quote
Old 24-01-12, 01:01   #3
IF-26-CRD

Stage 5

daca vrei sa-l ajutam pe omul care ai tu lincul mai sus am o unitate mai veche p3 functionala dar nu am monitor gaseste un monitor si da-mi un nr de tel pe privat sa vorbim
IF-26-CRD is offline   Reply With Quote
Old 30-01-12, 15:36   #4
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Cunosti familia respectiva? Sunt oarecum neincrezator fiindca am mai avut experiente neplacute.
Ce pot dona este un monitor de 17, bun, fara probleme. Decat sa-l dau pe nimica toata, prefer sa-l donez cuiva care are nevoie.
Ce procesor si ce fel de ram (ddr1, ddr2) iti trebuie? Poate gasesc la un amic.
Old 30-01-12, 15:39   #5
Nba1

Stage 5

Intai interesati-va daca are contract de donatie sau alte forme legale , sau macar de familia care le-a promis , asta daca se tine de cuvant .
Nba1 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-12, 17:28   #6
OcF9

Stage 3

OcF9's Avatar

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Cunosti familia respectiva? Sunt oarecum neincrezator fiindca am mai avut experiente neplacute.
Ce pot dona este un monitor de 17, bun, fara probleme. Decat sa-l dau pe nimica toata, prefer sa-l donez cuiva care are nevoie.
Ce procesor si ce fel de ram (ddr1, ddr2) iti trebuie? Poate gasesc la un amic.
nu cunosc, e drept, e pur si simplu un site pe care lumea cere si eu aveam unitatea respectiva care sta degeaba...ram ddr1...iar procesor:-s nu am idee, a avut un celeron de 1.7 Ghz.
OcF9 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -